Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Roxycule, La multi ani! Sa fii sanatoasa! Mai treci pe aici, caci iti simtim lipsa; poate la o noua intalnire cu fetele, reusesti sa ajungi si tu.
Bella, imi pare tare rau! Cuvintele sunt de prisos!
Azi mi-a venit si mie; imi era teama de o dereglare, caci trebuia sa imi vina de ieri. Of-of cum o sa mai numar eu lunile pana in ianuarie!
Astazi m-a apucat tristetea!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetele dragi,
in sfarsit reusesc si eu sa intru dupa o absenta de doua zile sa va spun ca am fost a monitorizari ieri si lucrurile stau in felul urmator: in ziua 8 am cate un folicul de 18 mm pe fiecare ovar, problema este insa endometrul care este cam mic: 5 mm. tutu a zis ca bagam la greu utrogestan dupa ovulatie si o sa se mai ingroasa, eu insa sunt tare desumflata pentru ca de obicei endometrul la mine in ziua 24 ajungea la 14mm iar acum 5, offf... om vedea noi ce-om face
maine merg din nou la monito la ora 9, am vazut ca cineva a intrebat daca este sambata la cabinet: deci il poate gasi maine la 9 dimineata.
va pup si va imbratisez cu drag pe toate

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonai spune:

Buna tuturor,

Si eu am inceput investigatiile la Tutunaru tot de saptamana asta, am fost la el pt. monitorizare luni, miercuri si vineri.

Vad ca si Mikka tot sapt. asta a inceput, poate facem schimb de impresii, fiind amandoua la inceputul aventurii cu dr. Tutunaru.

Nici eu nu am reusit sa comunic prea bine cu el, nu explica mai nimic si pare mereu grabit, motiv pentru care nu am indraznit sa pun intrebari, dar mi-am promis ca de data viitoare nu il mai las sa scape asa usor.

Din pacate la eco mi-a descoperit un fibrom de 4.4 cm, care ma alarmeaza destul de mult, a fost o veste care m-a pus la pamant si m-a descurajat complet. Mereu m-am considerat sanatoasa tun si am crezut ca lucruri de genul nu mi se vor intampla mie vreodata... Oricum, mi-a zis ca peste doua luni, daca nu raman insarcinata intre timp, fac laparoscopia si scapa atunci si de fibrom.

Va urmaresc in continuare pentru ca am nevoie de voi sa capat incredere in dr., in mine si in viitor.

Va multumesc pentru tot ce impartasiti aici!

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ramona, bine ai venit printre noi!Strategia aleasa este foarte buna:intreaba-l pt ca nu te va lasa fara raspuns.Cat despre fibrom...chiar nu inteleg de ce te-a pus la pamant...Daca vei ajunge sa-ti faca Tutu laparo, va trebui sa ai toata increderea ca nu exista altul mai bun ca el in aceasta privinta.Mie mi-a facut luna trecuta laporo la o extrauterina foarte urata,cu hemoragie interna foarte mare.Am inteles ca oricine altcineva m-ar fi taiat pe burta,dar el mi-a facut laparo, ajutandu-ma astfel sa o iau de la capat cu incercarile imediat.Asa te va scapa si pe tine de fibrom si va stii exact cum sta treaba in burtica ta.Bafta multa si sa ramai gravi cat mai curand!
Felix !!!!!!!!!!!Ce putin mai e pana luni...
Magditz , sa nu aud cumva ca ai coborat din pat weekendul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele
Eu nu am vesti bune- sunt in Z90 - mai astept putin si voi lua utrogestan
In curand ne vom vedea pe la usa lui T pt monitorizari.

Maine voi pleca 8 zile in Turcia - cand ne vom intoarce - voi lua utrog- imi va veni cm si vom incepe iar lupta.

Asa ca ma voi intorce cu bateriile incarcate.
VA urez mult succes

Ileana- sper sa ne dai vesti bune peste ~10z.
Bella- sa nu-ti pierzi speranta- incercati natural si cine stie

Ana- sa-ti traiasca piticul si nastere usoara
Geo- Mada- Magditzu-Rocsy-Tamy-Adi-RAla
si in curand numai vesti bune

Sarrah- ce mai faci? Vreo veste buna??
MAchus - VAlly

Ne auzim prin 6-7 septembrie- pana atunci ma relaxez- voi profita de concediu sa ma odihnesc si voi reflecata mai bine ce voi face si cum

VA puppppppppppppppppppppp

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

buna fetelor

n am asa vesti bune, potrivit analizei cu imsi a spermei, nu are cu ce lucra imsi, s-au mai inmultit nr gigeilor, dar nu sunt calitativi.
drept urmare va trebui sa faca tratament 1 luna cu puregon si sa speram ca luna viitoare avem sanse.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Mirela, ce tratament a facut sotul tau pana acum?Cand si unde ati facut spermograma?Intra la azoo si poate ne dai mai multe amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Buna fetelor,
Am trimis o prietena draga mie la dr T, ar trebui luni sa ajunga la el la cabinet - e o urgenta, ea de fapt nu poate merge decat luni dupa-amiaza pt ca este din provincie...Stie cineva cum e cu programul luni la cabinet? Mai e Ramona asistenta lui? Adica e acelasi sistem ca acum 1 an sau s-au facut ceva schimbari in modul in care intra pacientele/programari?
Nu vreau sa redeschid cutia Pandorei, insa chiar mi-ar trebui sa aflu repede cum se mai procedeaza.
Pupici si sa auzim numai de bebelusi pe aici!
Magda

Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Nu s-a schimbat nimic in ceea ce priveste accesul la cabinet.Programarile sunt tot degeaba facute...Ramona este in continuare asistenta lui dat er am vazut-o mai mult pe la spital,la cabinet nu prea...Intra mai intai monitorizarile si apoi restul lumii.Oricum,e o perioada foarte buna de mers la el,pt ca e lumea inca in concediu si nu mai este nebunia aceea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute! Mi-a fost dor de voi! Va pupacesc cu drag si ma duc sa cetesc"istoriile" care mi-au scapat cat timp am fost plecata. Pup, revin!

If you smile
Through your fear and sorrow
Smile and maybe tomorrow
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile...

That's the time you must keep on trying
Smile, what's the use of crying
You'll find that life is still worthwhile
If you'll just Smile

Mergi la inceput