Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 105
Raspunsuri - Pagina 17
mada23 spune:
Bellutza... nu plange iubita , va fi bine, stiu ca e greu, te inteleg foarte bine, dar nu uita DD ne iubeste si face minuni, anul trecut in octombrie am facut ultima IA nereusita si m-am oprit cu gandul ca in 2009 sa trec la FIV, insa in ianuarie a venit minunea , nu-ti pierde rabdarea va veni si ziua noastra.
Un buchet imens de si cea mai mare , stergem lacrimioarele si mergem mai depaerte, da? suntem invingatoare si vom merge impreuna mai departe
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea dar Sf Nectarie si Maicutza Sfanta au hotarat ca el sa ne vegheze din ceruri ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
vally spune:
multumim mult pentru urari si felicitari!!! nu nominalizeZ ca sa nu uit pe cineva (cu memoria mea )!
suntem primul bebe din fiv a dr Tutunaru si vom avea pozica la panoul de onoare
si au inceput sa se inmulteasca gravidutele prin fiv
am facut deja o saptamana, buricutul ne-a cazut din a 5a zi,ne-am mai obisnuit in noua formatie suntem cu totii topiti dupa ea,
Parca nu-mi vine nici acum sa cred ca ni se intampla noua
a meritat tot chinul indurat in ultimii ani!!!!! MERITA!!!!
a inceput sa zambeasca cand ne aude vocile si am luat bine in greutate ce mai...crestem mari
va citesc mai mereu, cu scrisul mai greu...mai ales acum
I watching you gays!!!
ROSCY ai incredere! ai sa reusesti pana la urma stiu ca e usor de spus si greu de realizat, dar trebuie sa fim optimiste si sa speram
anaconda oooaaaauuuuu!!! mai ai si tu putin...3 saptamani! Nastere usoara si recuperare rapida! sa ai un baietel sanatos,norocos,papacios si necolicios!!! asteptam vestile
o sa incerc sa scriu si eu povestea nasterii printesei noastre cand am putin mai mult timp
-ici pt aspirante si gravidute!!! bafta multa la laparoscopii,histeroscopii,inseminari,fiv-uri !!! astept sa curga vestile bune
Vally de Gloria Adelina (13.08.2009)
mirela2 spune:
vally sa ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea.
daca tu ai fost prima, inseamna ca o sa curga acum numarul gravidelor prin fiv cu semnatura TUtunaru.
magdita spune:
Vally, ce vesti frumoase ne aduci . Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sunt sigura ca deja va umple viata de fericire . Asta ii spuneam lui Madutz adineauri, in momentul in care iti tii puiul in brate simti ca a meritat fiecare secunda de asteptare .
Doamne ajuta-ne tuturor sa traim fericirea de a deveni parinti de copii sanatosi .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
mada23 spune:
Vally....
Magdutz... asa este , ma pregatesc pentru clipa aia vezi sa fii sexicioasa diseara, da? un dans un vinishor si apoi nebun
Ilenush....special pentru tine o si , tu stai la caldurica sa clocesti, da? nu umbla brambura
=============================================
madutz
ingerash din ceruri, mami te iubeste 28.05.2009
astept a doua binecuvantare, ai mila de noi
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Am inteles, sa traiti ! Ordinul nu se discuta, se executa !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla din nou, iar atunci va fi perfect!
georgia_c spune:
bella .. imi pare rau ,rau de tot .. sincer nu ma asteptam
ady
lilisoara , vroiam sa-ti zic .. nu vreau sa te speri , nuuu.. ca si io sunt in aceeasi "milunata" situatie ..atentie la rezectia apicala ..
machus.. mai stiu io o feciorica , de-a noastra .. tu o stii ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Ajutati-o pe Alexia www.alexiatoma.ro
Multumesc
anka_daria77 spune:
Magdita multumesc mult sper ca pana la final sa fie doctorul care ma v-a face si pe mine mamica.
Aerliliansper sa fie cu folos foliculul tau cel spart. Noua luni fara probleme.
Rocsy La multi ani!!!!!! si cat mai curand mamica.
Vally sa-ti traiasca minunea. Sper ca domnul doctor sa mai faca si altele.
Bellla 77 dar lupta in continuare si pana la urma o sa reusesti.
O sa reusim toate .
Doamne ajuta!
aerlilian spune:
Vally , sa va traiasca minunea,sa va bucurati de ea si sa aduca numai bucurii!!!
Georgic, nu am inteles in ce sens sa fiu atenta cu rezectia...Te referi la anestezie,la medicatie?Oricum nu stiu cine si cand mi-o va face pt ca stomatologul meu nu e si chirurg.Astept detalii de la tine...
Magditza, e weekend-ul tau!Bafta multa!
Mada , tare expeditiva ai fost in ultima vreme...As fi vrut sa ne povestesti cum mai esti,ce strategii ai...
Bella, iti admir perseverenta si regret nespus al 5-lea esec...Dumnezeu sa-ti arate calea cea mai buna!
Anka, multumesc de sustinere!
bellla77 spune:
Mada m-au miscat profund cuvintele tale,avind in vedere ca tu ai suferit enorm enorm.Pe linga ce ai patit tu la mine e apa de ploaie deci ca atare trebe sa ma ridic si sa merg mai departe.
Eu si sotu ne-am propus ca luna aceasta sa incercam naturel.
Multumesc din suflet fetelor care sunt alaturi de mine:Magdita,Gergia,Aerlilian,Anka si bine inteles Mada.