Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
ionelamaria spune:
Pai nu a fost grea nastere... dar ma cam luptam cu ororile sistemului![]()
23+ 
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
lacramioara2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tinonino81 Chiar esti de admirat Lacramioara.Sa-ti povestesc ceva:am o prietena care a crescut singurica o minune de baietel,pana la varsta de 5 ani.De 2 ani a intalnit si ea dragostea,s-a casatorit,mai are un bebe mic,si are o familie fericita.Tatal primului copil a avut "bunavointa" si s-a casatorit cu ea cand avea vreo 4 luni de sarcina,dar nu s-au inteles deloc si au divortat inainte ca ea sa nasca.Pentru ea a fost o perioada si mai grea asa.El a plecat in Italia,nu a stiut nimic de copil,acum a aflat ca ei ii merge bine,si si-a cerut in instanta dreptul de tata.A reusit sa aiba dreptul ca o luna pe an,copilul sa stea cu el.Ea nu a vrut sa accepte,si a fost nevoita sa plece cu toata familia in Spania.Acum ii lasa in pace,dar mai incolo,nu stiu.Ei acum,trage tu cocluzia... : 27+![]() |
Draga tino, am citit povestea prietenei tale, da, iti cam da de gandit.
Multumesc
Saptamana 21
BoboMom spune:
Monis (parca tu m-ai intrebat), da, carutul se lasa la orizontala total.
Laura
26+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
raluci_b spune:
ionela - welcome
nici eu nu am cumparat nimik inca pt bebeloi, desi as cumpara tot magazinul, insa am de la nepot mai toate trebusoarele si de la nasa si de la mama soacra care ia patutul 
de carucior astept sa vad ce luati voi toate
glumeam, pur si simplu inca nu m-am decis oricum la iarna voi folosi scoica care deja o am mostenire
o sa intreb si eu de vaccin is curioasa ce zice nenea doftorul
24+
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui raluci_b ionela - welcome |

23+ 
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
monis5 spune:
Ionela - uelcam bec. Poze ceva? ![]()
LauraG - da, eu intrebam. Deci nu veti folosi si landou?
Io si obsesiile mele ![]()
![]()
![]()
monis
27+
acum si cu poze
Andrecluj spune:
Monis, voi, din cate am inteles, iesiti relativ des, motiv pentru care landoul cred ca te-ar ajuta atunci. Nu dau sfaturi ca ma pricep mai putin decat oricare, dar pareti un cuplu activ, care cu siguranta nu va sta sa tremure ca e frig si bebe nu poate fi scos la plimbare, iar daca aveti de gand sa mergeti in vizite iti va fi incomod sa cari mereu de la etajul 9 caruciorul. Eu am decis sa cumpar doar un landou si sa vad dupa o luna daca putem iesi la plimbare sau nu. Am gasit carucioare la 100 de euro in Italia, nu vad de ce aici as da 15 - 20 de milioane.
23 +
Chiara Ada
monis5 spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Monis, voi, din cate am inteles, iesiti relativ des, motiv pentru care landoul cred ca te-ar ajuta atunci. Nu dau sfaturi ca ma pricep mai putin decat oricare, dar pareti un cuplu activ, care cu siguranta nu va sta sa tremure ca e frig si bebe nu poate fi scos la plimbare, iar daca aveti de gand sa mergeti in vizite iti va fi incomod sa cari mereu de la etajul 9 caruciorul. Eu am decis sa cumpar doar un landou si sa vad dupa o luna daca putem iesi la plimbare sau nu. Am gasit carucioare la 100 de euro in Italia, nu vad de ce aici as da 15 - 20 de milioane. 23 + Chiara Ada |
Mda, asa deci... cand sa ma hotarasc si eu, hop intervine ceva care ma suceste

monis
27+acum si cu poze
Katyuscha21 spune:
buna seara fetele la voi ce mai faceti eu abia m-am trezit si am venit sa vad ce mai ziceti cu ce va mai laudati?ma duk sa citesc din urma si revin
26+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei 
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!
DianaR spune:
Salutare! Sunt eu in concediu dar tot am 2 copii care imi ocupa tot timpul... Am citit (mai mult pe diagonala), sa vad daca imi amintesc ce vroiam sa spun...
Laura, carucior Graco ca al tau am avut si eu la Timi. Cum nu ma asteptam sa fac alt bebe prea curand l-am cedat finutului nostru. Oricum, e un carucior solid, fain, manevrabil, bun de cand se naste pana la vreo 3 ani, dar nici chiar asa solid
pana la urma i-au cam cedat rotile pe trotoarele meseriase de Romania. Oricum acum vreau un carucior mult mai usor, nu vreau sa stau prea mult acasa si soacra mea nu-l poate cara sus pe scari, eu il puneam in potbagajul masinii si gata cu el...
Merita si Baby expo totusi, va invidiez pe cele din Bucuresti, noi de acolo am luat carutul Graco cu 25%reducere la unica editie din Timisoara acum 4 ani cred...
Musai, la fel de important ca si carutul pentru cei ce au masina e landoul sau scoica de masina. Va sfatuiesc din toata inima sa va purtati copilul in masina doar in asa ceva si nu in brate... E vorba de siguranta copilului vostru si eu zic ca merita cheltuiala...
Biberoanele avent de nou nascuti le recomand si eu. Au gaura f mica si copilul depune efort cand suge, si nu ajunge sa prefere biberonul in locul sanului.
Si eu am pus deja 10 kg. Probabil o sa mai pun inca pe atata, ca eu vad ca asa pun de fiecare data. Eu am reusit insa de 2 ori pana acuma mobilizandu-ma cu exercitii si cura (nu f drastica, alaptam doar...) sa slabesc si sa ajung ca inainte de a avea copii. Dupa ce nastem, scapam de primele luni cand papa exclusiv lapticul nostru ne putem mobiliza impreuna sa slabim!
Am o rugaminte la fetele care se ocupa de listuta... Ma puteti trece si pe mine? UDM=12.02.2009 si DPN=19.11.2009. Vom avea fetita, se va numi Teodora, nasc in Timisoara la Maternitatea Bega, dr. Simedrea. Multumesc! 
va pup!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete