Mamici de fulgusori de nov.dec 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

citisem din urma si nu mai stiu exact cine zicea ca o doare jos si pe mine ma doare da nu tot timpul de la ce o fi?
o fi ca bebe creste si apasa pe cervix sau ce o fi cateodata am impresia ca Bebe e chiar la "portita"dar nu e stie ca tre sa mai stea akolo ceva timp nici sa nu vii acum bebe.

26+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni MAMA.
AVORTUL ESTE O CRIMA!!!!!

Mergi la inceput

mai fetele stiti ce mia venit mie pe chelie ?
noi acum suntem gravidute si discutam despre sarcina si toate alea dar intrebarea mea este:dupa ce nastem daca om mai avea timp ce subiect deschideti de discutie tot cu,copilasii de timpul asta nov-dec?
stiu ca nu o sa avem timp sa mai stam asa de mult cum stam acum pe DC dar cred eu ca un ochi asa rapid cred ca se poate nu?voi ce credeti?

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
www.youtube.com/watch?v=WdxRmcgsKDQ" target="_blank"> Melodia care ii place lui bebika din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Nu cred ca luam landou. Cred ca bebe va sta in scoica si in carut cat e mic. E bine ca in cazul asta nu trebuie sa-l trezesti sa-l pui din carut in masina si invers, il pui cu totu'

Laura 26+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

gata am mancat si eu un pik si am revenit hai cine mai e prezent cu cine vb si eu ?sau iar vb singura?

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

katy, eu sunt prezenta.
fetelor, vreau sa va spun ca am intrat azi in magazinul Miniblu se afla in iris center si am vazut multe lucruri dragutze pt copii nostri.
sunt foarte multe reduceri si 20 de modele de carucioare.
mi-a captat atentia un patutz-tarc din plasa, ce parere aveti?
sunteti pentru patutz din lemn sau din plasa gen tarc?
pretul era redeus de la 300 la 240
ma gandesc sa-l iau....
ce parere aveti?
Simina,
deja ti-ai pregatit trusa pt spital?
..pt carucior si patutz

lorelix 26+ sa fie SANATOS!
[http://picasaweb.google.ro/nov.dec2009/Lorelix#]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Salutare! Sunt eu in concediu dar tot am 2 copii care imi ocupa tot timpul... Am citit (mai mult pe diagonala), sa vad daca imi amintesc ce vroiam sa spun...

Laura, carucior Graco ca al tau am avut si eu la Timi. Cum nu ma asteptam sa fac alt bebe prea curand l-am cedat finutului nostru. Oricum, e un carucior solid, fain, manevrabil, bun de cand se naste pana la vreo 3 ani, dar nici chiar asa solid pana la urma i-au cam cedat rotile pe trotoarele meseriase de Romania. Oricum acum vreau un carucior mult mai usor, nu vreau sa stau prea mult acasa si soacra mea nu-l poate cara sus pe scari, eu il puneam in potbagajul masinii si gata cu el...

Merita si Baby expo totusi, va invidiez pe cele din Bucuresti, noi de acolo am luat carutul Graco cu 25%reducere la unica editie din Timisoara acum 4 ani cred...

Musai, la fel de important ca si carutul pentru cei ce au masina e landoul sau scoica de masina. Va sfatuiesc din toata inima sa va purtati copilul in masina doar in asa ceva si nu in brate... E vorba de siguranta copilului vostru si eu zic ca merita cheltuiala...

Biberoanele avent de nou nascuti le recomand si eu. Au gaura f mica si copilul depune efort cand suge, si nu ajunge sa prefere biberonul in locul sanului.

Si eu am pus deja 10 kg. Probabil o sa mai pun inca pe atata, ca eu vad ca asa pun de fiecare data. Eu am reusit insa de 2 ori pana acuma mobilizandu-ma cu exercitii si cura (nu f drastica, alaptam doar...) sa slabesc si sa ajung ca inainte de a avea copii. Dupa ce nastem, scapam de primele luni cand papa exclusiv lapticul nostru ne putem mobiliza impreuna sa slabim!

Am o rugaminte la fetele care se ocupa de listuta... Ma puteti trece si pe mine? UDM=12.02.2009 si DPN=19.11.2009. Vom avea fetita, se va numi Teodora, nasc in Timisoara la Maternitatea Bega, dr. Simedrea. Multumesc!

va pup!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

you are on air (a se citi listuta). Nu ne dai si data nasterii? Macar ziua si luna sa dam si noi din pampoane cand o fi? . Merci de info, eu de asta sap dupa pareri, ca sa pot alege - daca io reusi - intre scoica si landou. Daca nu si nu le-oi lua pe toate 3... desi cu atatea achizitii cred ca o sa dorm pe scara blocului... .
Ce fain sunt nascuti copilutii tai la diferenta de 2 zile...

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

maine ma duk la doktor cu Andrei ca ,cred,ca are paraziti ca tot timpul sta cu manuta la fundulet si la penis nu stiu de ce sta cu manuta dar nu imi place delok poate are ceva si ma duk maine sa vedem ce zice poate imi da sa ii fac ceva analize.nu arata sa se simta rau mananca destul de bine e cam slabut da bine ca nici noi nu suntem tare grasi

Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

katy, eu sunt prezenta.
fetelor, vreau sa va spun ca am intrat azi in magazinul Miniblu se afla in iris center si am vazut multe lucruri dragutze pt copii nostri.
sunt foarte multe reduceri si 20 de modele de carucioare.
mi-a captat atentia un patutz-tarc din plasa, ce parere aveti?
sunteti pentru patutz din lemn sau din plasa gen tarc?
pretul era redeus de la 300 la 240
ma gandesc sa-l iau....
ce parere aveti?
Simina,
deja ti-ai pregatit trusa pt spital?
..pt carucior si patutz

Io am mai zis - cu lemnu' . Unde e Iris center ala?

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

monis,
in incinta auchan-titan
dar este si la :

CORA Lujerului, Bdul Iuliu Maniu, nr 19,
Tel. : 021.430.40.80:

Liberty Center, Sos.Progresului, nr.151-171, sector 5,
Tel. : 0732.770.899

si altele
merita sa dai o raita prin ele..vei vedea lucruri foarte tentante......daca as avea bani cred ca as cumpara tot magazinul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

monis,
in incinta auchan-titan
dar este si la :

CORA Lujerului, Bdul Iuliu Maniu, nr 19,
Tel. : 021.430.40.80:

Liberty Center, Sos.Progresului, nr.151-171, sector 5,
Tel. : 0732.770.899

si altele
merita sa dai o raita prin ele..vei vedea lucruri foarte tentante......daca as avea bani cred ca as cumpara tot magazinul

Aha, merci
Io daca as avea bani, m-as muta in insule (undeva in Oceania) si l-as tine in hamac, sub pamier

monis 27+
acum si cu poze

Mergi la inceput