Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Bonne diminee si de la mine. Deci am dormit 11 ore cu o mica mica trezeala de pipi. NU pot sa cred. Valiza ce sunt

Dana, intreaba-ma ce vrei despre mancarimi. EU aveam pe tot corpul. SI rau de tot iar seara mai ales nu ma puteam opri din scarpinat de zici ca eram leproasa. Dar nu aveam bubitze sau ceva, pur si simplu ma manaca pielea. CU trigliceridele nu cred ca e bai mare. DRa mea mi-a zis ca daca nu as fi avut antecedentele nici nu ar fi bagat in seama colesterolul si trigliceridele pt ca ele chiar cresc in sarcina la majoritatea gravidelor, si cresc destul de mult. Ale mele sunt 316 acum. Important e sa aiba hemograma buna (musai leucocite si trombocite bune ca la mine alea au fost zapacite)si transaminazele, albumina, creatinina mai era ceva dar nu imi amintesc acum. Sa ii ia tensiunea si bataile cordului fetal sa fie bune, eventual sa-i vada fluxurile pe cordon si pe uterine. Sper sa vina doctora ei. Sa ne tii la curent

Acum am ajuns si eu..merci mult Monica de raspuns! chiar ma gandeam astazi ca poate nu intri si eu as fi vrut asa mult sa-ti povestesc despre asta
Deci: nu o mananca burtica, numa' medicii o intreaba mereu daca da (probabil ca se gandesc ei la ceva)
- astazi ii mai fac o tura de analize, ca valorile ce vi le-am zis eu erau de acum o saptamana
- nu am intrebat-o de transaminaze (mai vb dupa masa, intreb atunci); ureea si creatinina sunt ok
- ii dau sulfat de magneziu..nu inteleg de ce..medicii ii spun ca pentru tonifierea uterului; eu stiu ca se da pt a contracara niste eventuale convulsii si de asemenea, pentru a scadea tensiunea arteriala (rectific...s-a incarcat pagina de net cu acest preparat.. are si efect spasmolitic asupra contractiilor uterine..deci le inhiba)
- si inca ceva, stiu ca ai postat tu la un moment dat un articol despre ficatul gras acut de sarcina..poti sa-l mai pui inca o data? multumesc!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

deci eu problema cu am rezolvat-o cu pepene verde/rosu ca toata vara am iesit si de 3x/zi afara si cum nu am mai mancat cum ... si cum am iesit la wc cum nu s-a mai pus nimic pe mine si cantarul arata la fel ca in ziua precedenta ... asa ca anco daca esti degeaba nu mananci

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Da, si eu tot asa am rezolvat problema, cu pepene rosu (acum, mai spre sfarsit) si foarte multe fructe si legume toata sarcina. N-am avut probleme foarte mari, maxim de cateva ori. Si cum zici si tu, daca nu mancam fructe.

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput

Dragi fete,

Noi (eu si Ana Banana) mergem la un dus, sa il intimpinam pe sotior proaspete si zambitoare. La noi e ora cinei, iesim afara la o supica de noodles japonezi , ca azi am stat toata ziua cu nasucul in calculator, mai cu treaba, mai cu surfat de net. Ana asa, mai pe sub masa, prin burtica, cu pumnutii si piciorusele, ma tot impinge de zor sa ne mai miscam odata de la calc.

Mare realizare pe ziua de azi: reusesc, in sfarsit, sa scriu in timp real. Si asta fara sa trimit bancurile cu care va amenintam ieri.

Cu drag si revenim mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, il caut imediat si iti dau link. DAr din ce imi spui nu cred ca e cazul de asa ceva la ea si sper sa nu fie.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

fetelor, multumesc pt aprecieri.

aida

majoritatea lucrurilor pe care le am sunt de la prieteni. am ramas placut surprinsa sa vad cate am primit. am o mare sacosa de spalat si ma intreb unde o sa le pun (emoticon cu scarpinat in cap).

mimika copilasii sunt super scumpi, sa va traiasca, sa fie sanatosi si norocosi...ce draguti sunt ei cum dorm back to back.

daca am uitat pe cineva, iertare...mai trag cu ochiul la voi in loc sa muncesc. bad girl

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata si de la noi.
Suntem bine, sanatosi voinici, fara prea mult timp liber, dar va urmaresc sa stiti.
Adela e bine, si-a revenit cu tensiunea. Sta cuminte sa-i vina dr...

Loredana 33+ Eric-Mihai Roni-Cristian08.02.2007

atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi

Mergi la inceput

Ah, ca era sa uit, desi am mai intrebat si azi de dimineata cred. Cine ma ajuta si pe mine, va rog, cu pozele alea? Mi-as dori din suflet sa pot vedea pozele voastre si eventual sa pot sherui si eu poze cu noi, dar nu stiu de ce mie linkurile ce le postati voi nu imi merg.

Cu multumiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

bine ai revenit mimika!!!
ce minunatii ai tu acolo! sa fie sanatosi, papaciosi si voiosi! mie poza asta mi-a placut la nebunie mimikosi

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

NelaM activeaza-ti PM si trimitem parola!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Dana, uite www.emcb.ro/article.php?story=2006042716085929" target="_blank">AICI despre ficatul gras de sarcina

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput