Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

am vazut poze de pitici mimikosi. sunt tare incantata de ei. sa fiti sanatosi si cumintei, sa se descurce mama cu voi.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Am vazut ca multe fete au pb cu kk.Incercati sa mancati sau sa beti cum preferati ananas (dar nu compot din comert)!

La mine a functionat!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Emy la cine ai fost?? E un cretin si jumate. Pai daca e sa ma iau dupa Iosup eu aveam grad de maturare 2 din saptamana 13 iar la 32 aveam grad 3. Grad 1-2 reprezinta o placenta foarte tanara si in putere. Daca era calcifiata sau necrozata sau grad 3 spre 4 atunci era o problema. Dar grad 1-2 sa-ti spuna ca e o problema n-am auzit asa ceva.
Si daca iti aduci aminte, dupa eco morfo de trim 1 cand mi-a zis Iosup grad 2 de maturare m-am dus la doc a mea sa vedem si iti amintesti ca iti spuneam ca a venit si doc al tau sa se uite sa-si dea cu parerea ca li se parea aiurea si mi-au zis ca "fugi de aici, ca asta-i placenta grad 1, maxim 1-2 si nu e nicio problema" DEci doc al tau cu gura lui in jur de 14 -15 saptamani mi-a zis grad 1-2 la placenta si a zis ca e ok. So da-l in masa. SPer doar sa nu nasti cu handi care ti-a zis asta. Vai ce m-am enervat.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Am fost la Polizu si m-a dus asistenta doctorului Cioflan la unu Branescu caci al meu doctor e in concediu. Dar cum ziceam, doctorasul meu vine din concediu saptamana aceasta si cu el voi naste.
Apropo, pentru mine a fost prima data cand am mers la Polizu si am ramas placut impresionata!
te

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iooooi ce mimikosi ptui ptui pe ei de scumpei

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecsxa0208 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Buna fetele!

Azi am fost la doctor pentru a imi face analizele si a vedea ce mai face bebita. Bebita este bine in grafice, a luat 2500 grame si a fost tare harnica caci s-a intors cu capusorul in jos

Din pacate, doctorul meu care este un dulce era in concediu si m-a vazut un alt doctor 'antipatic' din Polizu care m-a speriat ca cica nu este bine ca placenta maturizata de gradul 1-2
Fetelor, imi aduc aminte ca v-am mai auzit si pe voi cu aceasta problema. Este asa grav???

pe toate!

34+ cu

Eva

Emy,si eu aveam la 28 sapt Gr I spre II,iar la 32 sapt aveam GR II,ecografii facute la 2 dr diferiti si nici unul nu mi-a zis ca nu ar fi in regula.Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile

36 sapt+ cu Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

deci eu problema cu am rezolvat-o cu pepene verde/rosu ca toata vara am iesit si de 3x/zi afara si cum nu am mai mancat cum ... si cum am iesit la wc cum nu s-a mai pus nimic pe mine si cantarul arata la fel ca in ziua precedenta ... asa ca anco daca esti degeaba nu mananci

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Mimika bine ai venit acasa!!! ce puiutzi scumpi!

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alecsxa0208

Emy,si eu aveam la 28 sapt Gr I spre II,iar la 32 sapt aveam GR II,ecografii facute la 2 dr diferiti si nici unul nu mi-a zis ca nu ar fi in regula.Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile

36 sapt+ cu Irina Maria

Tinem pumni pentru maine! Te asteptam cu vesti bune!

34+ cu

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

Kiki, eu am reusit...am dat copy paste la cont si a mers, e corect!

37+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

OK mersi frumos!Mai incerc odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura78nico

Fetele va rog sa ma scuzati daca nu sunt coerenta,dar tb sa recuperez din urma asa ca sunt impartita in doua o parte pe la cap 141 si una pe aici...

Desi e cam tarziu bun venit NelaM!

Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Multumesc frumos, Laura. Ma gandesc ca nu ma certi ca am sosit prea tarziu in odisee, da?

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

Mergi la inceput