Burtici fericite de septembrie-octombrie (144)
Raspunsuri - Pagina 6
anco spune:
am vazut poze de pitici mimikosi. sunt tare incantata de ei. sa fiti sanatosi si cumintei, sa se descurce mama cu voi.

anco
34+
???? si 
poze
laura78nico spune:
Am vazut ca multe fete au pb cu kk.Incercati sa mancati sau sa beti cum preferati ananas (dar nu compot din comert)!
La mine a functionat!![]()
Laura
29+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
Emy10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Emy la cine ai fost?? E un cretin si jumate. Pai daca e sa ma iau dupa Iosup eu aveam grad de maturare 2 din saptamana 13 iar la 32 aveam grad 3. Grad 1-2 reprezinta o placenta foarte tanara si in putere. Daca era calcifiata sau necrozata sau grad 3 spre 4 atunci era o problema. Dar grad 1-2 sa-ti spuna ca e o problema![]() n-am auzit asa ceva.Si daca iti aduci aminte, dupa eco morfo de trim 1 cand mi-a zis Iosup grad 2 de maturare m-am dus la doc a mea sa vedem si iti amintesti ca iti spuneam ca a venit si doc al tau sa se uite sa-si dea cu parerea ca li se parea aiurea si mi-au zis ca "fugi de aici, ca asta-i placenta grad 1, maxim 1-2 si nu e nicio problema" DEci doc al tau cu gura lui in jur de 14 -15 saptamani mi-a zis grad 1-2 la placenta si a zis ca e ok. So da-l in masa. SPer doar sa nu nasti cu handi care ti-a zis asta. Vai ce m-am enervat. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Am fost la Polizu si m-a dus asistenta doctorului Cioflan la unu Branescu caci al meu doctor e in concediu. Dar cum ziceam, doctorasul meu vine din concediu saptamana aceasta si cu el voi naste.
Apropo, pentru mine a fost prima data cand am mers la Polizu si am ramas placut impresionata!
te

34+ cu 
Eva
aidaciolac spune:
iooooi 

ce mimikosi 
ptui ptui pe ei de scumpei 

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
alecsxa0208 spune:
| citat din mesajul lui Emy10 Buna fetele! Azi am fost la doctor pentru a imi face analizele si a vedea ce mai face bebita. Bebita este bine in grafice, a luat 2500 grame si a fost tare harnica caci s-a intors cu capusorul in jos ![]() ![]() Din pacate, doctorul meu care este un dulce era in concediu si m-a vazut un alt doctor 'antipatic' din Polizu care m-a speriat ca cica nu este bine ca placenta maturizata de gradul 1-2 ![]() Fetelor, imi aduc aminte ca v-am mai auzit si pe voi cu aceasta problema. Este asa grav??? pe toate! 34+ cu ![]() Eva |
Emy,si eu aveam la 28 sapt Gr I spre II,iar la 32 sapt aveam GR II,ecografii facute la 2 dr diferiti si nici unul nu mi-a zis ca nu ar fi in regula.Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile

36 sapt+ cu
Irina Maria
aidaciolac spune:
deci eu problema cu
am rezolvat-o cu pepene verde/rosu
ca toata vara am iesit si de 3x/zi afara si cum nu am mai mancat cum
... si cum am iesit la wc cum nu s-a mai pus nimic pe mine si cantarul arata la fel ca in ziua precedenta
... asa ca anco daca esti
degeaba nu mananci 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui alecsxa0208 Emy,si eu aveam la 28 sapt Gr I spre II,iar la 32 sapt aveam GR II,ecografii facute la 2 dr diferiti si nici unul nu mi-a zis ca nu ar fi in regula.Sa vedem maine ce zice drul,ca deja am inceput cu stresurile ![]() 36 sapt+ cu Irina Maria |
Tinem pumni pentru maine!

Te asteptam cu vesti bune! 
34+ cu 
Eva
kiki_cri spune:
| citat din mesajul lui crocodana Kiki, eu am reusit...am dat copy paste la cont si a mers, e corect! 37+ fericita mamica de jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! Jucausa mea |
OK mersi frumos!Mai incerc odata!
NelaM spune:
| citat din mesajul lui laura78nico Fetele va rog sa ma scuzati daca nu sunt coerenta,dar tb sa recuperez din urma asa ca sunt impartita in doua o parte pe la cap 141 si una pe aici... ![]() ![]() Desi e cam tarziu bun venit NelaM! Laura 29+ si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Multumesc frumos, Laura. Ma gandesc ca nu ma certi ca am sosit prea tarziu in odisee, da?

Nela, viitoare mamica de Ana Banana, 33+

la cine ai fost?? 

O noua viata