Clopotei de Ianuarie - Februarie 2008 (231)
Raspunsuri - Pagina 6
grati.ela spune:
Elle condoleante intregii familii! Dumnezeu sa o aiba in pace!
haideti sa ma plang si eu: simt ca se duce vara asta si asa am un dor de duca la mare, la Paris sau la Budapesta sau la Olanesti sau la Viena dar..........garsoniera asta ne-a topit pungutza rau de tot. Am reusit sa nu ne imprumutam decat la banca dar sotul a luat juma de salar de la serv pana la sf anului iar eu vara am doar salariul de baza (cumulul care reprezenta cam o treime s-a dus!). E tare greu cand te-ai obisnuit sa nu numeri banutii si sa stai linistita ca stau bine si te-asteapta!!!!
roli25 spune:
Ciumpilika, asa deci, tu erai...vezi daca intri asa rar, am uitat ca ai un David si ca stai in zona. Ia sa dai tu mai des pe aici sa ne povestesti de voi. Sper sa ajung si eu prin parc sa vad maimutele cum se joaca...cred ca e circ mare cand isi smulg jucariile...nu stiu cum face David, dar il stiu pe al meu cati decibeli e in stare sa scoata .
Am vizionat pozele si am vazut un baiat frumos, tare incantat de vacanta la mare.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ellenuta spune:
multumesc fetelor!
maine o inmormanteaza ..
mir nu-mi arde de nimic .. simt ca nu mai pot iesi din cercul asta vicios. uff .. ce sa mai spun, parca s-au adunat toate odata pe capul nostru ..
i-am dat sms lui shose, sunt bine, au fost la munte, acum sunt acasa insa nu-i merge laptopul .. ne-a transmis pupici tuturor!
ciumpi e tare frumos daviducul tau! ce frumos a fost la mare .. iar tu mami arati tare bine.
irinuk poate ne vedem mai incolo pe la grig. eu pe la 2.30 ajung la job.
ven uff .. ati scapat de una, ati dat de alta .. imi pare rau ca nici la voi nu e bine si ca si tu dai din una in alta .. va doresc sanatate multa, sa va faceti bine repede. cat despre markus .. cred ca e o etapa .. cand mai face din asta, da-i ignore, nu-l baga in seama .. e greu sa nu zici/faci nimic .. dar, poate daca te vede nepasatoare, se potoleste.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si 32+ Anna Sophia
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
stoisor spune:
salutare,salutare
am fost prinsa in multe trebusoare care mai de care mai solicitante dar sper sa vina cateva zile mai linistite si pe la mine pe strada ca sunt praf.....
Elle am citit vestile bune despre Eva,despre eco cu Annita printesita ,tie un mare pupic ,te cred ca esti daramata mami si vb nu te prea incalzesc dar asta este viata asta cu bune si rele ,multe rele,putine bune ,cele rele tin cat caru cele bune cu paharu.......hai mamico ca vor mai veni si zile senine,sunt sigura de asta,imi pare rau pentru pierderea suferita,condoleante tie si fam si D-zeu sa o odihneasca in pace
Ven m-am gandit eu ca e rau cu tine,ai apucat sa scri intr-o seara ca ai varsat si ca ai stari de voma si greata,am presupus ca e ceva cu tine.....sper sa nu tina iara jum de an ,sa te refaci repede iar despre nazdravani .....nu stiu mami ce sa iti zic sincer,eu ma minunez-stresez-sochez si ma inchin de iesirile lui Sara si incerc sa i fac fata la doar un an jum nu stiu zau mai incolo
PS.
vad ca nu sunt vesti despre Bogdanelul Lalei .....nici o urma de Ceskaaaaa, Honey cu AJ nu mai dau nici un semn,
EU INCHID OCHII SI INCERC SA SIMT BRIZA MARIIIIIIIIIIII dar mai este pana in 24
va pupacesc
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.20087.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
ciumpilika spune:
Buna,
In primul rand vreau sa va multumesc fetelor pentru primirea facuta si imi place sa vad ca nu ne-ati uitat. Elle, Irinouka, Roli,Eladea2005,Grati, multi din partea noastra si sa stiti ca daca ma mai laudati atat pe mine.
Elle condoleante pentru bunica ta si iti doresc putere multa sa treci peste toate.
La mare am stat la hotel Uranus, peste drum de Oficiul Postal daca stiti in Eforie Nord, are doar 2 stele dar a fost super. Iti poti pregati mancare pentru tine si pentru copil la bucatarie, au si sala de mese sa mananci. Nu au restaurant pentru clienti si asa poti avea acces la bucatarie. Am dat 80 ron/noapte camera dubla. In fata au o terasa cu o mocheta verde pe post de iarba si acolo s-a jucat David cu jucariile lor, sut de fapt jucariile copiilor patronilor, masinute, biciclete si multe marunte.
A fost super, vreau sa ma duc si in septembrie tot acolo.
Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/574014117rJMRos
ciumpilika spune:
Acum despre David, va spuneam ca a fost racit acum vreo 2 saptamani si am bagat antibiotic, acu iar are muci si stranuta si ii curg ochii, offff. Eu cred ca are vreo alergie de ii se intampla sa raceasca vara mai des decat iarna, o sa intrb doctorul.
O sa mai pun niste pozici sa vedeti cu ii sta imbracat in rochita si altele mai vechiute, am constatat ca nu prea am mai facut poze, cand iesim afara suntem mereu pe fuga si uit sa iau camera.
Revin dupa ce se incarca pozele, am putin timp ca doarme baietul acu si stau pe forum.
http://community.webshots.com/album/574014117rJMRos
ciumpilika spune:
Hai ca monopolizez pagina, am incarcat alte pozici la semnatura, sunt cateva si din salina de la Slanic PRAHOVA.
Roli felicitari pentru apartament, sa il stapaniti sanatosi.
Vreau sa va intreb daca este vreun clopotel inscris la cresa din titan?
Va pup, ma duc ca bazie David, cred ca nu poate dormi prea bine din cauza nasului
http://community.webshots.com/album/574024412GQxPWZ
irinouka spune:
ven, pupici multi tie si piticilor, imi pare rau ca treceti prin perioada asta atat de neplacuta...la naiba cu ei de balauri, nici nu mai stii ce sa zici. eu sunt pentru repetarea (cam de 3 ori) a unor analize din care reiese ceva asa nasol. asta dupa ce am patit anul trecut cu pioceanicul ala care de fapt nu era si mi-as fi trecut copilul pe un tratament crunt absolut degeaba. asa ca, cine stie, poate medicul tau care a spus ca nu crede ca are ceva copilul o avea si o bruma de dreptate. bine, se intampla sa nu stii ce se intampla nici dupa 10 analize...of!
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
Ven spune:
Fetelor, mersi de incurajari. Eu sunt in butoi rau de tot. Mi-e un rau si azi, am stomacul in gat, acum inteleg ce inseamna sa ai greturi de sarcina (n-am avut never)......si ma doare capul infiorator, tocmai m-am certat si cu sotul, si cu sora-mea, zici ca toti sunt pusi sa-mi frece mie nervii......am tras un plans, da nu mi-a trecut, tot imi vine a boci....
Cre'ca Prozac scrie pe mine
Life sucks big time! Dar deja stiati asta, nu??
grati.ela spune:
Elle vinde cineva la publicitate un ap aerosoli.
Ven pt stare de greata...bea Coca Cola iar pt hidratare...Gatorade.