Dozator lapte
Raspunsuri - Pagina 5
Elag spune:
am auzit de unul pe la piata progresul? si de unul la piata sudului.
Stiti ceva mai exact?
cellia78 spune:
Elag, la Piata Sudului am vazut ca este; in piata nou renovata, intri si faci stanga; este undeva intre un magazin care vinde carne si lactate si un magazin unde se vind paine si prajituri.
Dar nu ai cum sa-l ratezi.
Am vazut ca un litru costa 3,5 lei; eu nu am cumparat inca, l-am descoperit sambata, dupa ce cumparasem de la hipermarket lapte; dar se termina cel cumparat din magazin si merg si cumpar un l de proba.
Spre sfarsitul saptamanii merg sa iau si eu de acolo. Dc cumperi tu mai devreme, poate vii aici si spui cum este.
O zi buna!
Cecilia, mami de Nicolle Adelina
RAMONELLA spune:
Am stat odata de vorba cu propietarul unui astfel de dozator.A zis ca laptele proaspat muls este adus brusc la o temperatura de 2 grade si in acest fel se omoara toti microbii si nu mai trebuie fiert...oricum eu n-am incredere si tot il fierb...![]()
Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007)
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"
sabineta spune:
Noi bem lapte de la dozatorul 'vacuta' din Big Berceni de cateva luni deja. Este foarte bun la gust si gras... Se vede ca nu este prelucrat in niciun fel.
Rares este un pic reticent cand gaseste firicele de grasime, dar il bea foarte bine 'cafea' = cu cacao si cu cereale nestle.
Il fierb imediat ce am ajuns acasa. Chiar si fetele care vand acolo ne-au spus sa-l fierbem, ne-au atras atentia ca este abia muls si trebuie fiert.
Printesa01 spune:
exista un dozator si in Dr. taberei, la un magazin "de sibieni". nu l-am testat, si nici nu cred ca am curaj![]()
amu' nu vreau sa fiu eu gica-contra, dar la acest magazin de care vorbesc, am vazut cum faceau aprovizionarea cu branza: cutia carata in portbagajul unui AUDI
, oprit in mijlocul pietei in scrasnet de rotzi, livrat cutia in magazin, data peste vitrina, tzac-pac
in schimb, de ferma din pantelimon am auzit numai lucruri bune
Rufus spune:
In interiorul halei Obor; alaturi de niste dozatoare de vin
(in chioscuri separate...)
Dozatoarele astea au aparut tocmai datorita cererii de lapte proaspat, netratat, neUHT. Da, este gras, miroase a vaca si trebuie fiert. Adica asa cum trebuie sa fie laptele.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
alinushca spune:
Am cumparat lapte de la dozatorul din piata de la aliorului (e un dozator de culoare verde, ca in poze am vazut ca sunt si unele albe?) si am fost foarte multumita de gustul lui si de caimac. Chiar in aceeasi zi mama luase "lapte de la tarani" si am gustat si din acela ca sa fac o comparatie si era mult mai prost. Nu mi s-a mai intamplat nici mie de mult sa iau un lapte bun de la tarani. Ori il indoaie cu apa, ori il aduc din congelator si e compromis.
Andra28 spune:
In Piata Progresul sunt chiar 2 dozatoare de lapte - unul este la intrarea in piata dinspre soseaua Giurgiului iar celalalt este la iesirea spre blocurile din spatele pietei.
Andra, mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
cellia78 spune:
Eram datoare cu detalii ![]()
Am cumparat sambata lapte de la dozatorul din piata Big-Berceni/ Piata Sudului; pur si simplu are gust! E bun, are gust de lapte, asa cum stiam eu ca trebuie, e gras.
Sigur renuntam la laptele din supermarket in favoarea laptelui de la dozator. Treaba e ca inca mi-e frica sa fac branzica din el pt fetita mea; nu are decat un an si 4 luni si inca ii fac eu branza; dar mi-e nitel teama sa folosesc si pt ea laptele de la dozator....
Cecilia, mami de Nicolle Adelina