Dozator lapte

Dozator lapte | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Am vazut la tv un reportaj cu o familie de "vacari", din com. Pantelimon; oamenii au o ferma de vaci, le merge bine, etc...
Interesant este ca, la ferma, au un dozator de lapte, la poarta fermei-cred. Te duci, bagi banii si iei lapte proaspat, direct de la vaca.
Stie cineva ceva concret?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

www.fermaanimalelor.ro
Aceaiasi patroni care au ferma asta au si dozatorul, cu ferma e vaci.
S-a mai discutat mai mult despre petrecerea timpului liber la ferma la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138788

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Si la Piatra Neamt un fermier dintr-o localitate din apropiere a adus intr-o piata un dozator de lapte. O colega a cumparat - 2,5 ron litrul si a spus ca e f. bun, exact gustul laptelui de la tara.

Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=8" target="_blank">ratuste in concurs, lo1 si lo2

Teledon pentru Dan

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro

Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Sunt si in Bucuresti dozatoare. Eu am vazut la Piata Timpuri Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

am vazut un dozator de lapte si intr-o piata din brasov. 2 lei/litru. am intrebat o cunostinta daca e bun, daca nu se inacreste intre timp si a zis ca mereu e proaspat si de buna calitate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

copy/paste dintr-un articol de pe net:
"Cum ajungi…
Iesi din Bucuresti pe la Cora Pantelimon, nu faci dreapta spre Antilopa, ci mergi inainte lasind pe dreapta complexul Lebada, iar dupa 2-300 de metri vezi pe stinga o biserica si trebuie sa faci stinga. Strada se numeste Tudor Vladimirescu, mergeti vreo 200 de metri si se ajungeti la un fel de intersectie. Se face usor dreapta, pe Sfintu Gheorghe street, unde imediat pe dreapta este o scoala. De aici se parcurg vreo 7-800 metri pina la capatul liniei de microbuze 457, cind se vireaza usor stinga, iar apoi dreapta si drumul duce in ferma."
www.fermadelapte.ro

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Am fost acolo in week-end cu copilul. E un loc f dragutz, dar zau ca nu merita sa bati atata drum doar ca sa cumperi niste lapte. Este f departe. Iar la dozator se formase o coada destul de mare, si din cauza unora care reusisera sa-l blocheze complet cu niste bancnote uzate. Ferma pt copiii este delimitata de ferma mare, au animalutze f dragutze, bine ingrijite, rase mici....purcei in miniatura (desi adulti), capritze mici, ponei pe care copiii ii pot calari, 2 vitei f scumpi care lingeau copiii pe manutze, magarusi, iepurasi, diverse pasari. Copiii pot hrani animalele cu fan si morcovi (sunt cosuri cu morcovi la casa de bilete). Au un chiosc , cu mese si scaune, unde copiii pot manca ce si-au adus de acasa. Alaturi, un mic nisipar cu lopetele. Exista si tobogan, leagane, balansoar. Au masute cu planse cu animele si creioane colorate...cei mai maricei, ca al meu e mic, colorau , apoi plansa cu numele copilului era lipita la un panou. Fermecator, asa mi s-a parut. Dar n-as merge pana acolo doar ca sa cumpar lapte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Deborah, mancarea pt animale era contra cost, sau o puneau ei la dispozitie? ca vreau sa merg si eu cu copiii si mi-as face un calcul, la ce suma sa ma astept. preturile de pe site-ul lor sunt valabile: 5 ron intrarea, un leu minutul de calarit pe ponei?multumesc

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Preturile sunt cele de pe net. Mancarea pt animale o aduc ei. Pt copii e f. distractiv si interesant. Ai mei se simt f. bine cand mergem acolo. Nu e aglomeratia din parcuri, aerul e un pic mai curat, au si cateva leagane si balansoare pt pici.
Cat despre lapte merita din plin sa iei de acolo, pt ca e proaspat muls, natural, nu procesat si apa chioara ca cel din magazine. In plus e mult mai ieftin (3 ron/litru daca vii cu sticla). Au si sticle 1 ron /sticla).
Noi mergem odata pe saptamana si luam 7-8 l.
Nu se poate spune ca e f. departe pt ca depinde de unde vii. Este la 10 min de la Cora Pantelimon.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Preturile sunt fix cele de pe site, in plus fata de ce scrie acolo am mai luat un suc pt copil. Pt lapte, ideal ar fi sa ai sticle de acasa, acolo te costa 1 leu sticla de 1 l, si trebuie sa mai ai si marunt pe deasupra pt dozatorul de sticle. Poneiul trebuie sa il iei cam 5 minute, bine, nu exista limita, dar cam asa mi s-a parut optim, si cam asa luau toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Rufus da o fuga la Big..avem si noi 3 lei litru,
Monica

Mergi la inceput