Dozator lapte
Raspunsuri - Pagina 4
XIO spune:
In Timisoara sunt dozatoare la Kaufland, la Mall, si in mai multe zone din oras, la micile complexele comerciale.
Laptele e tare bun.
Sunt de la mai multe ferme.![]()
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
anya spune:
Eu nu am curaj sa iau pentru copii decat lapte UHT. Cumpar 2 bax-uri si am liniste. Asta de la dozator e uht? Cum se poate pastra?
Androix spune:
E proaspat nu e uht
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
aka spune:
Un dozator e si in piata de pe str. Straduintei din Berceni. 1 litru costa 3.5 lei.
Fetitei mele nu-i place, imi spune ca miroase. Eu nu beau lapte asa ca nu va pot spune parerea mea.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Monnvas spune:
Am vazut un asemenea dozator la Kaufland obor.
Pe Stefan cel Mare, vizavi de spitalul Colentina, au deschis niste neni de la Sibiu un magazin cu branzeturi. Au acolo si lapte proaspat (nu-l aduc de la Sibiu, ci de la o ferma de langa Bucuresti); nu e chiar dozator, ci un container cu robinet. Mama ia de-acolo si ii place. Eu nu beau lapte, deci nu ma pot pronunta.
Monica mami
de
CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)
anaemi spune:
un dozator este si in fata Kaufland de pe Sebastian. Am luat si noi si e f bun.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
tzitziri spune:
Avem si noi un dozator de asta pe dna Ghica - tot un magazin cu produse de la Sibiu.
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
marutzu spune:
unde pe doamna ghica? colentina? nu am vaz maga asta de sibieni...m ar interesa si pe mine
tzitziri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marutzu unde pe doamna ghica? colentina? nu am vaz maga asta de sibieni...m ar interesa si pe mine ![]() |
Pe strada doamna Ghica (dinspre intersectia cu Colentina unde era avionul) inspre Petricani (Pipera) pe partea stanga e un sir de magazine.Undeva pe langa un chiosc Fornetti e magazinul cu produse de Sibiu (nu mai stiu exact localizarea - se vede vitrina dinspre strada, dar intrarea nu e chiar din strada ci putin oblica datorita pozitionarii usii). Au de la carne pana la branzeturi,miere, paine de casa ,serbet
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso