Dozator lapte
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Fetelor, multumesc mult.
Trag o fuga sa ma informez.
Monica, am notat oferta.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
anya spune:
Dar laptele asta e pasteurizat? Eu nu le cumpar decat UHT. Mi-ar fi frica sa le dau din piata - presupunand ca ar bea. Am incercat sa le dau odata cand am fost la o pensiune, dar au declarat ca e sticat si n-au baut.
oanamada spune:
Am fost acolo cu fi-mea acum doua saptamani. La Ferma Animalelor ii voi serba si ziua pentru ca au si loc de petrecere. Patronii sunt niste oameni cu foarte mult bun simt si foarte saritori.
Rufus, laptele este super bun...am luat atunci, l-am fiert si este absolut delicios...exact ca ala de tara. Nu trebuie sa-ti iei la tine nici macar sticle. Langa dozatorul de lapte exista o masina in care sunt sticle...costa un leu sticla de un litru cu capac etans....
Nu stiu cum sunt celelalte dozatoare despre care s-a mai vorbit, dar banuiesc ca ai vazut deja ca la acest dozator laptele vine direct de la mulgatoarele electrice prin niste tuburi si este depozitat intr-un tanc special de depozitare, la o temperatura adecvata. Oricum...m-a impresionat cat de curat si aranjat este totul acolo...plus ca vezi si "personajele" (adicatelea vacutele!) de la care-ti iei laptele.![]()
Este putin cam imbarligat drumul pana acolo, dar te descurci ca exista si panouri de semnalizare. Merita sa iei si copii ca au ce face.
Oana si
Cati mica (1 an si 11 luni)
CATI POZE NOI
Povestea iepurasului Bocanila
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mandarinutza spune:
si noi cumparam lapte de la ferma de lapte din Pantelimon, este foarte bun, il fierb cand ajung acasa si la suprafata iese toata grasimea lui. Este un lapte foarte bun iar fetitei noastre ii place foarte mult
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
vali_delide spune:
Noi am fost la ferma si de 3 ori pe saptamana! Printesa roz e indragostita de ponei,a calarit de fiecare data, e topita sa dea sa pape la caprite,iepurasi, gaini,ratuste...Iar laptele de acolo are exact gustul laptelui din copilarie, de la vacuta bunicii.Chiar merita drumul pana acolo!
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anya Dar laptele asta e pasteurizat? |
nu, e proaspat.. musai trebuie fiert bine.
Roxana
Natasa spune:
Vad la ei pe site ca au program in timpul saptaminii doar dupa amiaza si calarit ponei doar dupa 18.30. Dimineata e inchis, nu se poate merge?
dianad spune:
In timpul saptamanii dimineata vin de obicei gradinitele, de aceea nu apare nimic in programul afisat.DianaD & Alexandru