Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

recunosc ca si pe mine m-a socat asa tare anco incat nu am stiut ce sa-i raspund...

Iulika ce ti-e mai usor pe tel? messenger sau mail? Ti-am scris pe mail ca sa ai adresa mea. Daca vrei pe mess, sa te adaug sau sa ma adaugi.

Noapte buna gagici!

30+

Pe mess e mai usor så intru ..tzac-pac de pe tel si så scriu cate ceva..si apoi pot face poze cu tel si så le trimit direct pe yahoo pe DC nu pot..

Deocamdata nu am primit mail dar e pe drum cred..fugi la nani

Noapte bunå!!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

raluk azi cand am ajuns acasa , eram asa suparata si plansa si ma simteam asa rau si ma durea sufletul ... si am deschis portiera si labradoara mea se uita asa insistent al mine prin gard chiar unde oprisem masina si asa a scos niste hamaieli , parca ma certa. Maaaai , nu stiu , aveam impresia ca vrea sa imi zica ceva , asa insista . Culmea e ca nu a mai facut asa pana acum , hm
Oooof , imi pare asa rau ca nu ma mai pot juca cu animalele mele , dar poate ca o sa imi revin in timp ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor ma retrag si eu daca vad ca si voi o huschiti una dupå alta..Må uit la film pe protv pana ma duc in lumea viselor..

Vå pup si ne auzim maine..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

raluk azi cand am ajuns acasa , eram asa suparata si plansa si ma simteam asa rau si ma durea sufletul ... si am deschis portiera si labradoara mea se uita asa insistent al mine prin gard chiar unde oprisem masina si asa a scos niste hamaieli , parca ma certa. Maaaai , nu stiu , aveam impresia ca vrea sa imi zica ceva , asa insista . Culmea e ca nu a mai facut asa pana acum , hm
Oooof , imi pare asa rau ca nu ma mai pot juca cu animalele mele , dar poate ca o sa imi revin in timp ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

simt ei multe.

Azi am citit ca s-a studiat si s-a descoperit ca au intelectul unui copil de 2 ani, inclusiv pot sa invete 250 de cuvinte, pot sa numere, etc.

Dar eu cred ca ei sunt mult mai destepti la nivel psihologic, chiar daca intelectual sunt la nivelul ala.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

ultimii pupici de noapte buna

Aida verifica daca ai scris bine adresa Iulikai ca eu am reusit s-o adaug din prima.

30+

Mergi la inceput

e foarte interesant cum ma privea , nu misca nimic si am intrebat-o ce e si a inceput sa imi raspunda si culmea ca nu a plecat sa isi aduca mingia , tot insista sa imi povesteasca ... si pana am descuiat poarta imi tot explica , mah , dar nu era latrat , nu am mai auzit-o sa faca asa , si imi explica si s-a enervat ca nu intelegeam si a inceput sa faca rotirea aia de furioasa si de intimidare , se suceste la 180 de grade dintr-o saritura , catodata face aproape o rotatie ... Dimineata cand am iesit afara si m-am asezat in balansoar era asa bucuroasa chiar daca nu am bagat-o in seama
Oooof ce nemernica pot fi cateodata , incerc din rasputeri sa pot sa ma joc iar cu animalele mele si nu pot si Kissy aia mica e asa bucuroasa de fiecare atentie si eu nu pot mai mult.
Ce cap tampit am

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

ultimii pupici de noapte buna

Aida verifica daca ai scris bine adresa Iulikai ca eu am reusit s-o adaug din prima.

30+
si eu , si deja am schimbat 2 vorbe inca de atunci

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

somn usor fetelor si vise placute sa aveti ... pe maine dimi la
eu mai bantui putin pe aici

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Am intrat la odiseea sep-oct 2005, prima fetita a implinit 4 ani. Normal ca toate toate mamicile suntem aproape in soc, cand alaltaieri vorbeam de analize si scoteam agitatele , ieri ne intrebam cum sa-i facem sa faca la olita, iar azi au 4 ani ?!?!

Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

M-am distrat cum construiti voi sosete precum piesele de puzzle
Techilla La Multi ani sot iubitor, copii sanatosi si cumva ascultatori !
Ionika sanatate multa !
E 2 noaptea in tara, ai mei l-au trezit pe Peter ca sa mearga la aeroport. Am crezut c-o sa faca scandal ca l-au trezit, dar cand a aflat ca vor merge cu masina si apoi cu avionul, a sarit in sus de bucurie, cica rade si e fericit. Maine pe vremea asta e acasa

Diana 35 saptamani si Peter (3 oct 2005)

Mergi la inceput