Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)
Raspunsuri - Pagina 14
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Iulika29 raluk si aida aveti PM cu adresa mea de yahoo si cand aveti timp sa ma treceti si pe mine.. ![]() ![]() www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |

30+
aidaciolac spune:
iulika vezi ca ti-am dat invitatia 
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica_dicut spune:
Eu plec la cuculu sa vad Anatomia lui grey...
Pupici de noapte buna 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
anco spune:
noapte buna fetele
daca nu mor de inanitie pana dimineata, ne vedem atunci.
maine merg la controoool 

anco
34+
???? si 
poze
carinablanca spune:
Noapte buna fetelor ca vad ca toate va retrageti. Inchid si eu sa ma uit la Grey.
Si apoi 
35+ cu 
raluk16 spune:
Fetele, m-a palit un soooommmnnn 
Iulika ti-am trimis mail. Daca ti-e mai usor sa ne scrii pe mess decat pe mail, te adaug maine, sau ma adaugi tu.
Ca n-am stiut daca vrei pe mail sau pe mess.
Va doresc o noapte buna si linistita, fara dureri si alte evenimente! 
30+ 
Iulika29 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac iulika vezi ca ti-am dat invitatia ![]() Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Påi mie de ce nu imi apare..ca sunt online??

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui anco noapte buna fetele daca nu mor de inanitie pana dimineata, ne vedem atunci. ![]() maine merg la controoool ![]() ![]() ![]() |
sa nu mai faci dinastea. OK?Acum pe ultima suta de metri cand e cel mai important sa ai putere sa nasti sa creasca bebeii ... tu ce pisici faci?Te apuca asa ... lasa nemancatul ca o sa ai timp berechet dupa ce nu mai alaptezi , oricum slabesti cu alaptatul ...
Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Iulika29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
sa nu mai faci dinastea. OK?Acum pe ultima suta de metri cand e cel mai important sa ai putere sa nasti sa creasca bebeii ... tu ce pisici faci?Te apuca asa ... lasa nemancatul ca o sa ai timp berechet dupa ce nu mai alaptezi , oricum slabesti cu alaptatul ... Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
da chiar asa..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
37+cu
Bruce Nicholas
raluk16 spune:
recunosc ca si pe mine m-a socat asa tare anco incat nu am stiut ce sa-i raspund...
Iulika ce ti-e mai usor pe tel? messenger sau mail? Ti-am scris pe mail ca sa ai adresa mea. Daca vrei pe mess, sa te adaug
sau sa ma adaugi.
Noapte buna gagici!
30+