Burtici fericite de septembrie-octombrie (143)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

raluk si aida aveti PM cu adresa mea de yahoo si cand aveti timp sa ma treceti si pe mine..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

iulika vezi ca ti-am dat invitatia

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eu plec la cuculu sa vad Anatomia lui grey...

Pupici de noapte buna

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

noapte buna fetele
daca nu mor de inanitie pana dimineata, ne vedem atunci.
maine merg la controoool

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carinablanca spune:

Noapte buna fetelor ca vad ca toate va retrageti. Inchid si eu sa ma uit la Grey.
Si apoi

35+ cu

Mergi la inceput

Fetele, m-a palit un soooommmnnn

Iulika ti-am trimis mail. Daca ti-e mai usor sa ne scrii pe mess decat pe mail, te adaug maine, sau ma adaugi tu. Ca n-am stiut daca vrei pe mail sau pe mess.

Va doresc o noapte buna si linistita, fara dureri si alte evenimente!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

iulika vezi ca ti-am dat invitatia

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Påi mie de ce nu imi apare..ca sunt online??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

noapte buna fetele
maine merg la controoool

pai eu te rog frumos si insistent sa nu mai faci dinastea. OK?Acum pe ultima suta de metri cand e cel mai important sa ai putere sa nasti sa creasca bebeii ... tu ce pisici faci?
Te apuca asa ... lasa nemancatul ca o sa ai timp berechet dupa ce nu mai alaptezi , oricum slabesti cu alaptatul ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:
citat din mesajul lui anco

noapte buna fetele
maine merg la controoool

pai eu te rog frumos si insistent sa nu mai faci dinastea. OK?Acum pe ultima suta de metri cand e cel mai important sa ai putere sa nasti sa creasca bebeii ... tu ce pisici faci?
Te apuca asa ... lasa nemancatul ca o sa ai timp berechet dupa ce nu mai alaptezi , oricum slabesti cu alaptatul ...

Aida ... 34+
Poze cu noi

da chiar asa..

Mergi la inceput

recunosc ca si pe mine m-a socat asa tare anco incat nu am stiut ce sa-i raspund...

Iulika ce ti-e mai usor pe tel? messenger sau mail? Ti-am scris pe mail ca sa ai adresa mea. Daca vrei pe mess, sa te adaug sau sa ma adaugi.

Noapte buna gagici!

30+

Mergi la inceput