Gasca de Constanta *109*
Raspunsuri - Pagina 6
Cornelia spune:
Crixia ne-a pregatit o surpriza:
"Barza si-a schimbat planul: a venit azi la ora 10, fetita, cezariana, 3.300, nota 9!"
Inca o data, felicitari! Sa fiti fericiti cu totii!
La multi ani tuturor Mariilor!
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Dodo-pui spune:
Crix felicitari ,Bebe sanatos si mancacios
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
bettyk spune:
Crixia, multe felicitari. Bb-lina sa fie sanatoasa. multi pupici pentru ea. si pentru tine .
Inca o data felicitari.
www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!
DanaAlex spune:
CRIXIA...felicitari, micuta s-a nascut...are mama doua fete...refacere rapida !!!toate urarile de bine !!!
...suntem franti, amanam acvariul de la tulcea pentru alta duminica, am iesit pe la 10 dimineata si acum o ora ne-am intors...am serbat si noi maria noastra
toate cele bune...mariilor, la multi ani!!!
nastasie spune:
oau, cornelia, ce veste ne-ai dat.
crixia, sa traiasca mica Ana, sa fiti sanatoase si refacere rapida.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:
Felicitari Crixia!!! Care va sa zica de asta aveai telefoanele inchise ieri.
Bine ai venit pe lume Ana! Sa cresti mare, frumoasa,sanatoasa si impreuna cu surioara sa va bucurati parintii!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
Salutare!
Ce mai faceti? Cum ati petrecut in we?
Tania, Dana cum a fost la nunta? Vrem poze!!!
Noi am "reusit" s-o scapam pe Teo de febra vineri, motiv pentru care am fost la petrecerile de sf. Maria in formatie completa .
Acum fetele mele sunt la joaca cu bunicul, eu trag un oki pe aci, apoi merg sa "arunc" ceva in oala, ce? Inca nu stiu.
va doresc o saptamana frumoasa si linistita!
Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bazar pentru Bogdan
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
vladis spune:
Seara buna la fete!!!
crixia, felicitari din toata inima, sper ca sunteti bine, tu si bebelina ai grija de tine
cami, bine ca ati scapat cu homeopate, sanatate fetelor; ca de obicei, reusesti sa tii subiectul activ cat despre bagatul in oala, dificila misiune, mai ales acum, ca te-ai intors la munca si s-a redus timpul disponibil ... cel putin asa vad eu lucrurile: cel mai mult din vacanta ma bucura faptul ca mai stau piticii pe la bunici si gatesc mai rar cu ocazia asta mai intru si eu la regim putin.
nasico, esti obosita?
ref la incaltaminte de copii, stiu ca e tardiv pt bettyk, la B.a.m.bini (punctele sunt pt ca altfel nu ma lasa sa scriu numele magazinului)pe bd. tomis, vizavi de spital au reduceri 50% la incaltaminte, am fost vineri si i-am luat doua perechi lui vlad.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
dadi_t spune:
Si aici: Crixia, felicitari! Sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa in viata si tie refacere cat mai grabnica!
Ooooo fetele....obosita raaaauuuu...am dansat de ma dor talpile si calcaile...iar discopatia m-a iertat....
Am pus poze la albumul nasi 2009...sunt facute neprofesional(de catre Anduta)....Pozele profesioniste le asteptam abia saptamana viitoare cand se intorc finii din Paris(ce luna de miere...eehhhhh). revin cu amanunte maine...azi inca dorm pe mine....a fost de vis.....
Cititi aici si luati aminte: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141203
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
dadi_t spune:
Cu o mica intarziere,dar justificata de faptul ca nunta a picat chiar in aceeasta zi urez si eu:
LA MULTI ANI MARIILOR SI MARINILOR! CU SANATATE SI SPOR IN TOATE!
Multumesc tuturor pentru urari!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan