Gasca de Constanta *109*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Sofia!

La multi ani Dodo!

Crix, lasa ca mai e putin. Si vad ca "prindeti" zodia leu .

Pupici si multa sanatate tuturor!

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!
wow...CRIXIA...numaratoarea inversa a inceput...noroc ca e mai racoare, vremea tine cu tine, noi facem galerie zilnic.... noptile trec repede-repede...

La multi ani !!!pentru sarbatorite...toate gandurile bune!!!

intrebare: se merita drumul si caldura suportata ca sa-mi duc micutii la acvariul de la tulcea???...am auzit ca e frumos (mie una mi-ar placea, cu siguranta...), dar sunt in dubii daca pe copii de 2-3 ani ii incanta...aici la cta le-a placut si m-am gandit sa le fac o surpriza duminica...poate relatii de program, pret, alte detalii necesare...va rog si multumesc frumos...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Crixia,am cautat dar nu are marimea ei. o sa o mai iau azi la picior prin oras,prin centru sa ma uit.
Tinem pumnii, sa ai nastere usoara si bb sa fie sanatos.
Dana, de acvariu din Tulcea, ce pot sa iti spun este ca se merita sa mergi.
va pup si sa aveti o zi buna.

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">POZE NOI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor

pentru urarile si gandurile voastre bune.

Virtual aveti aici:

La Navodari e cald dejaaa

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Crix, ce putin mai ai! V-ati gandit la nume pt gargarita?

Am reusit sa merg si eu cu copiii la circ, acum 2 seri. A fost super, copiii foarte incantati iar Bogdan extaziat la numarul cu motocicletele
Dana, nici noi n-am ajuns la acvariu la Tulcea, poate cand o fi mai racoare afara...
Tania, distractie placuta maine, ma tenteaza sa vin sa va admir dar voi fi dupa tura de noapte si abia dupa ora 4 a.m. ma reconectez la sistem
Betty, in Doraly sunt mai multe magazine cu lucruri pt copii, poti incerca acolo.
Va urez tuturor celor care sarbatoriti sf Maria si derivatii acestui nume sa fiti sanatosi, si sa aveti numai bucurii

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
noi
Bazar pentru Bogdan
Si ingerii au nevoie de ajutor
Finutzul Bogdan-Andrei
pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADINUTZA

Crix, ce putin mai ai! V-ati gandit la nume pt gargarita?

Dana, nici noi n-am ajuns la acvariu la Tulcea, poate cand o fi mai racoare afara...

poate ni se suprapun liberele si mergem impreuna la acvariu
vom trai si vom vedea

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Dana, uite aici informatii despre acvariul din Tulcea: http://www.fotodelta.ro/de-vazut/acvariul-tulcea-muzeul-delta-dunarii/

E frumos. Copiilor mei le-a placut. Eu aveam asteptari mai mari, dar oricum nu s ecompara cu acvariul din Constanta. Merita drumul. Noi l-am combinat si cu o masa de peste la Murighiol .

Adinutza si Stefan tot de numarul cu motociclete a fost impresionat .

Tania, distractie placuta maine!

Betyk, nu stiu sa iti zic de magazine de pantofi. Si eu caut pentru Stefan ceva si nu gasesc nimic potrivit. Doar la Zara cu 2 milioane si in conditiile actuale nu imi vine sa "investesc" atat in incaltamintea lui .

www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut !!!

Cornelia, multumesc de informatii...o sa facem o plimbare duminica pana la tulcea si vizitam acvariul, dupa ne orientam sa mancam peste pe undeva ...(cu fata am avut probleme mari la tara, nu mai vroia sa manance deloc pui...asta fiindca facuse cunostiinta cu gainile si puii din vecini...si cand auzea ca mancarea are pui plangea ...deh, copil de 3 ani...)

...la circ medrano, a fost super, noi am mers de doua ori....la ambele spectacole au stat nemiscati, baiatul e topit dupa cai, fata dupa printesa care iese din piansi animale, numarul de motociclete l-am apreciat mai mult noi, sotul meu a fost fascinat...fiecare dupa placerile personale...mie mi-a placut foarte mult povestea lui aladin...oricum combina stiluri placute si e ...mai rar in cta asa circ...

referitor pantofi si alte lucrusoare copii...calitate buna, marfuri firmate, gasiti la magazinul mini prix(in fosta locatie pizza hut din piata unirii, pe str. 1907) in fiecare joi baga marfa...eu am fost acum 2 luni si am achizitionat o gramada de tricouri pentru ei, pantaloni scurti, salopete de vara(majoritatea 6-9 lei/bucata), plus ca eu mi-am luat sandale argintii cu talpa ortopedica (bershka) si pantofi cu toculet mic de 5 si degetul mare la vedere (massimo dutti) cu numai 70 lei/perechea...in conditiile in care in city la magazinele respective pretul trece lejer de 200 lei...asa ca am trecut acest magazin in traseul meu de shopping...are program pana la ora 22, zilnic... dar joia e bine sa treceti de cateva ori pe acolo, vanzatoarele scot marfa si o aseaza, bugetarii din jur stiu de acest magazin...asa ca trebuie sa fii pe faza

toate cele bune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Micuta se va numi ANA!
La inceputul sarcinii, cand de abia ma obisnuiam cu ideea ca vom avea bb2 fara sa fi facut ceva special/intentionat, am avut un vis, in care actiunea era... habar n-am, dar peste acea actiune (total bizar) o voce imi soptea convingator: AANA, AANA!! La trezire mi-am zis: daca este fata o va chema ANA!
Timpul a trecut, sarcina a ajuns la final si lumea se uita mirata la burtik mea sperand ca e baiat. Asa ca, va atentionez, daca cumva s-a vazut gresit la eco pana acum....nu-s pregatita pentru baiat nici macar cu numele! As dezamagi-o ff tare pe Alexia, deja face planuri cu "sora ei"....

Asa ca bb va fi Leutza, chiar daca eu mi-as fi dorit Fecioara! Asa sunt eu, pe dos! Nu stiu cum e un Leu intre 3 Raci, cred ca ne alinieaza de nu ne vedem! eu sper sa fie compatibil, mai ales cu sor'sa!

Un we frumos va doresc!
Dady, bafta si distractie! Sa fie intr-un ceas bun aceasta cununie, cu final fericit peste 9 luni!!
Dana, si tu parca mergi la o nunta, cu tot cu musafirii dupa tine...distractie!
DanaALex, merita un drum la Tulcea, dar parca e cald totusi!
Cornelia, multumesc mult!

Cris mami de Alexia & +38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!

Gabi imi cer scuze pentru intarziere , iti doresc multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi tie!

La multi ani celor ce poarta numele Maria si derivate ale acestuia! Sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

Tania & Dana distractie placuta la nunta! Astept impresii si poze cu voi.
Crix frumos nume Ana, si sfant. Mi-a spus Mitica ca i-ai trimis mesaj dupa control.
Adina si noi am fost la circ, ne-a placut mult, chiar am spus la momentul respectiv si impresiile "la cald".

Noaptea asta a fost prima dupa o saptamana in care Teo nu a facut febra , problema este ca a ramas rasfatata de la boala, si face numai fitze.

Va doresc o zi buna si distractie placuta!

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput