Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 7
tumpi spune:
Carmen intorc .sper ca de acum sa fiu mai activa din mai multe pc de vedere.
Mi-au plecat si musafirii, a fost frmos,aproape 3 saptamani, am fost si cateva zile la Paris si inca visez sa ma intorc acolo.Am mers si cate 10 ore, doar cu o oprire pentru cina.Dimineata devreme micul dejun ,apoi haihui prin Paris si inca nu am apucat sa vedem cat mi-as fi dorit.
Inca visez la o silueta de invidiat,dar mai e cale lunga pana acolo
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
justasmallkiss spune:
Neatza frumoaselor.Cafelutza si ceaiul sunt gata.
Carmen,da si noi tot sambata dimineatza pe la 2-3 plecam.Concediu placut si mult soare va doresc.
Gabi,concediu placut si tie.
Marilena sa treaca raceala.
Crystinutza si iti doresc o nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa.
Delia,spor la numarat calorii.
Zuziesti bine?
Claudia,merci,la fel si tie iti doresc un concediu placut.
Tumpi
Pup si celelalte fete si daca nu mai apuc sa intru,ne auzim peste 2 saptamani.
donna79 spune:
Neata fete frumoase!
Hopes, primeste un si un LMA intarziat si de la mine!
Anda felicitari pentru dintisorii definitivi. Esti pe drumul cel bune spre un zambet perfect, asa-i? Si eu am de lucru mult in zona asta, dar inca nu-s pregatita sa investesc in zambete cat timp am alte bube de rezolvat.
Am luat doua zile de concediu, ieri si azi. Ieri am petrecut 3 ore la doctor, 4 la birou si inca 2-3 pe drum. Am fost in sfarsit la consultatie la ORL, am de mult timp probleme de respirat, nasul mereu infundat, un mare nod in gat etc. Dr zice ca se rezolva numai chirurgical, ca trebuie o operatie de reducere a cornetelor nazare care s-au atrofiat si nu ma lasa sa respir, ma rog, asta intr-o exprimare relativa ca ORL nu e tocmai aria mea de competenta. Acum incerc sa imi fac curaj sa ma duc pt operatie, mai rau e ca trebuie sa stau internata cateva zile
Va rog, fetele cu experiente similare, dati un sfat...
Gabi am primit e-mailul, scuza-ma ca nu ti-am raspuns, am avut o perioada cam neagra si agitata si nu am avut timp sa ma mai gandesc la nimic altceva.
Azi ma duc nitel sa bantui prin magazine, de cand am slabit am un apetit nebun pt ...pantofi cu toc Ba chiar mi-am luat recent si 3 fuste, eu care nu am iesit ani de zile din pantaloni. Hihih...ce bine e...
Pupici pentru toate,
Donna
tumpi spune:
Neata fete stilate
Ioana, concediu placut va doresc.
Donna, imi pare rau sa citesc de pb care le ai.
Anda, felicitari pt dintisori.
Un inceput de we minunat va doresc.
Imi iau si am fugit la munca
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Delidana spune:
Buna,
Donna, nu stiu ce sa zic de operatie, poate sa mai ceri parerea unui medic si daca asta e singura solutie, curaj!
Concediu placut tuturor fetelor care pleaca la mare!
Zuzi, pe unde esti, hai scoate capul din birlog.
Tzuni, te servesc cu niste apa cu marar?
Am citit o carte de nutritie, Fit and female de Geralyn Coopersmith - mi s-a parut foarte interesanta si de mult bun simt, vi-o recomand cu caldura.
Khristin, acum citesc noua colectie de povestiri a lui Stephen King - Just After Sunset si mai am in plan citeva carti in spaniola dar nu prea ma trage inima la ele. Mi-am mai luat Shogun si Ana Karenina.
Weekend placut!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
mephala30 spune:
Salut.
Ioana, concediu placut si voua, multa distractie!
Donna, imi pare rau pentru problemele tale, te sfatuiesc sa consulti inca un medic. Toate cele bune!
Tumpi,oooo, vad c-ai revenit pe baricade.
Delia, la fel de studioasa ai ramas, bravo tie, .
va pup pe toate, fug la ale mele, .
khristin spune:
Crystina, wow nici nu stiam ca esti insarcinata. Felicitari , sarcina usoara sa ai pana la capat si sa ai o fetita sanatoasa . Diferenta dintre copii e ideala, ai mei interactioneaza super, se iubesc se pupa, mare armonie mare intre ei. Banuiesc ca Lyly va fi in al noualea cer ca va avea o surioara .
Mephala, da in invatamant, parca si tu tot in domeniu erai ? Ai reinceput si tu ? Pai e normal sa fie subektu’ nitel in criza ca deh …segmentul asta de varsta al utilizatoarelor se ciocneste de probleme de cupchii, depresiuni ale alea . Daca am fi si noi adolescente sau early 20s am vorbi numai de parfumuri boyfrenzi, etc…..asa ne vaitam si noi fiecare cu ce poate . Distractie placuta la mare sa ai .
Hcclara, imi place cand aud de planuri in 2…la noi momentan toate planurile sint in 4. Profitati de momentele astea cat puteti.
Delia, vad ca te-ai intors tot la prima ta dragoste S. King. Oricum ambele carti sint niste alegeri minunate, Shogun m-a fascinat cu povestirile samuraiurilor. Deci sint convinsa ca o sa-ti faca placere. Care e tema in Fit and female, daca poti sa ne spui cateva vorbe ? Eu citesc On Beauty de Z. Smith si din cauza timpului limitat nu prea progresez, desi daca as avea timp n-as lasa-o din mana…
Donna, tinem pumnii sa fie totul bine.
Tzuni, da un mojito nu-i bun ?
Fug sa impachetez cate ceva caci fugim de-acasa cateva zile
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Zuzilici spune:
Pentru Tzuni de la mine special cu dedicatie un www.kddresearch.org/TEUNC/Banazir/Pics/Other/gin_tonic.jpg" target="_blank">... .
Carmen & Ioana distractie maxima la mare, soare si voie buna cat cuprinde.
Crystina sarcina usoara in continuare si-o bebelina sanatoasa, la termen si mancacioasa.
Donna sanatatemulta si chiar n-ar strica sa mai consulti un .
Delia spor la citit.
Dragelor eu nu-s in verva acum dar asta nu inseamna ca-s depresiva... nici pe departe. Am niste probleme pe care sper sa le rezolv cat mai curand. E mai greu cand rezolvarea lor depinde de altii, dar asta nu insemna ca-s de nerezolvat. Pana atunci insa sa stiti ca inca am ramas cu capul pe umeri si nu-s in botoiul cu melancolie, cum s-ar crede.
Weekend placut tuturor.
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Tzuni spune:
Zuzilici, m-ai cucerit definitiv!
Fetelor, cucuietelor, incepe azi campania
GANDURI POZITIVE catre ZUZILICI
Sa-i trimitem un gand bun si pozitiv, ca sa-si rezolve cu bine problema si sa revbina cat mai repede la starea zuzilitica in care o stim cu toate!
De la Tzuni, Meri si Pisu, ai un gand pozitiv mare si gras!
www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME
donna79 spune:
Neata! Am sarit din pat devreme ca sa apuc sa va urez:
La Multi Ani Cami!Petrecere frumoasa!
La Multi Ani, Mariilor! Sa fiti frumoase, sanatoase si voioase.
Pupici multi pentru frumoasa Meri, pentru Gusta-Marilena, pentru Zuzi-Ana Maria si pentru toate celelalte Marii, Mariute, Marioare.
O zi frumoasa!
Ma duc sa sorb rapid o cafea si incep sa ma pregatesc de musafiri.
PS. pentru toate fetele care s-au preocupat de starea nasului meu . Si eu ma gandeam sa mai merg la alt dr inainte de a decide daca vreau sau nu operatie.
Donna