Nou stil de viata (277)
Raspunsuri - Pagina 8
Delidana spune:
tuturor celor ce poarta numele de Maria! Sa fiti sanatoase in primul rind, fericite si iubite!
Un pupic special pentru Meri, cel mai cuminte si mai lipicios copil din lume!
Alti doi pupici speciali pentru Zuzi-Maria si Gusta, sa se rezolve problemele care le siciie si sa devina iarasi zimbitoare si cu pofta de viata!
Si nu in ultimul rind, Cami, sa fii fericita!
Khristin, cartea de care ziceam anterior mi s-a parut buna din mai multe motive, unul din ele este faptul ca vorbeste cu mult bun simt de mai multe lucruri si te faci sa zici: asa e!
Autoarea explica de ce nu aratam toate ca niste supermodele si nici nu vom arata vreodata, despre formele diferite ale corpurilor femeilor, despre ce fel de exercitii sa faci in functie de felul in care arati si mai ales despre faptul ca trebuie sa ne iubim asa cum sintem. Nu exista dieta perfecta (si se dau exemple de "greseli clasice" pe care femeile le fac atunci cind vor sa slabeasca - m-am recunoscut si eu acolo ), de fapt cuvintul dieta n-ar trebui sa existe in vocabular ci un stil de viata sanatos de la care poti sa te mai abati cind ai chef de o mica placere culinara si nu in ultimul rind sanatatea trebuie sa fie mai importanta decit nr kilogramelor iar activitatea fizica trebuie sa faca parte din viata de zi cu zi. Eu o recomand cu caldura.
P.S. Cum puteam sa uit: la multi ani, Tzunica-Maricica!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself
mephala30 spune:
'Neata si Zuzi, Meri, Marilena si toate celelalte Marii!
Cami.
Incep sa fac bagajul, si sa ne revedem sanatoase peste o saptamana.
gusta spune:
Neatza.
Multumesc de urari si transmit si eu la randul meu la celelalte fete.
Ieri a fost o zi grea mi-au dat lacrimile cand l-am lasat pe batran acolo si am vazut cum e tratat de ceilalti 2 copii .
Tzuni un pupic special de ziua asta.
Cami si tie la multi ani si tot ce iti doresti.
Zuzi numai gnduri bune si scrie aici cand simti nevoie.
Si azi inca o zi nebuna dar incerc sa recuperez cu voi.
Ioana si Carmen distractie placuta.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
La multi ani! Cami
LA multi ani! tuturor Mariilor de aici si tuturor care au in familie sarbatoriti cu acest nume
O zi minunata va doresc alaturi de cei dragi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
zisaCami spune:
Fetelor ce surpriza mi-ati facut! Nu credeam ca mai isi aminteste cineva de ziua mea ... va multumesc tuturor pentru urari!
Despre noi, pe scurt: suntem bine, am stat mai mult pe la Breaza ( avem o casuta de vacanta, inca in lucru ), iar maine plecam la mare pentru 2 saptamani, apoi iar Breaza ... sper sa reusesc sa intru mai des, pentru ca am pus si internet. Eu tocmai mi-am rupt un deget de la picior, simt ca innebunesc de durere ... m-am lovit rau de tot la piciorul patului, un accident stupid - n-am patit-o pe skiuri, o patesc acum ... Raducu e un scump, foarte activ, a inceput sa sara, asa ca i-am luat jumper si sare in el pana-l ia somnul; azi dimineata era sa cada din pat direct in cap, l-am prins in ultim moment de picioruse ... asa ca numai peripetii ...
Cu greutatea ... nici o schimbare ...
Cand ma intorc de la mare pun poze noi si filmulete.
Va imbratisez cu drag pe toate!
rolo spune:
Cami
Zuzi, Gusta, Meri, Mara si daca am omis pe cineva...scuze.
Meph, raspunsul e DA de fiecare data cand am timp.
Zuzilici spune:
La Multi ani si sa traim Mairilor, Mariutelor, Marelor si nu numai.
Cami .
Iti doresc sanatate, iubire, noroc si impliniri pe toate planurile. Acum ca esti mamica nu-ti doresc decat sa te vad si bunica.
Imi pare rau de degetul tau si sper sa te distrezi la mare din plin.
Dragelor va oferim eu si Maria mea (Bella) cate o www.likecool.com/Body/Food/Rainbow%20Cake/Rainbow-Cake.jpg" target="_blank">feile de curcubeu si-un www.epicurious.com/images/articlesguides/drinking/wine/champagne_main.jpg" target="_blank">pahar ca sa ne racorim.
Voie buna tuturor si-un weekend minunat.
Tzuni multumesc!
Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rolo Meph, raspunsul e DA de fiecare data cand am timp. |
, dar care era intrebarea? Sa stiu la ce spui DA, .
mephala30 spune:
waw, Zuzi, ce curcubeu minunat, poftesc la el! Merge de minune cu un pahar de champagne, si multumim de tratatie, .
hcclara spune:
Buna seara!
Cami, la multi ani!distractie placuta la mare si asteptam poze cu Raducu mic si scump!
La multi ani Marii, Mariutze, Mare!
Carmenati ajuns cu bine? cu ce v-ati dus, cu masina?
Khristin pai acuma putem si noi profita sa plecam seara, ca in rest mai rarut lasam copii la bunici si mergem la cinema insa numai dupa-masa. Am fost aseara in oras, am baut ceva, si ne-am hotarat sa iesim iar marti seara la cinema
Azi am fost la strand, dar nebunie cata lume, e un strand super misto, situat pe malul Rinului, e imens, cu ft multe bazine, dintre care unul cu valuri, altul cu 3 feluri de tobogane etc. dar abia am parcat, se blocheaza unii pe altii fara sa le pese ca nu mai poti iesi de acolo, desi parcarea e ft mare insa nu mai erau locuri
Si am ajuns la concluzia ca de cand am masina mi-a crescut , nu m-as mai duce nici pana in colt pe jos,asa puturoasa m-am facut!
Donna multa sanatate!
Anda acuma ma duc sa arunc un ochi la bunatatile tale.
na va pup pe toate, sa aveti o duminica placuta!