Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Tumpi .. ca de cand ai revenit nu ti-am zis nici macar o vorba! Merit sa-mi rup inca un deget! Pe care-l alegi? Mai am 19 intregi.

...fug sa vad pozele lui Lou

Edit: Louisea arati de nota 21! Bravo tie! Si vesela... Grasimea unde o tii? Ca n-aveai niciun rucsac, sau vreo punga la tine....

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Kris eu nu l-am pus in ghips ca eram in Norvegia atunci (l-am lovit in piscina ) si cand am ajuns acasa am zis ca se reface el, dar ciu-ciu

A fost tare fain.. Mai ales pe vulcan Sa conducem u masina in craterul vulcanului, sa fim la 3.500 de m inaltime, locurile vazute - am inchiriat o masina pt o zi si ne-am plimbat pe toata insula.. Totul interesant.. A doua oara as mai merge cand oi avea ceva kupii. Dar asta pt ca noi preferam sa vedem locuri noi si nici nu suntem genul care vrem si sa vedem cate ceva in vacanta/ sa vizitam si pt adulti chiar asa multe de vazut nu sunt

AI vazut pozele unde suntem desupra norilor? Aia albi? Pe la 168.. Si copacul prin poze cica ar avea 1000 de ani

Tre sa scriu comentarii la poze ca mai nimeni nu se prinde

Hotelul la care am stat era foarte fain pt copii (tot felul de activitati pt copii) (+ 2 min. distanta de mare).Sunt multe locuri de mers cu copii (parcuri de vacanta, zoo). Aici detalii nu am ca pe noi nu ne-a interesant,dar ai unde sa-i duci pe cei mici

In caz ca va decideti sa mergeti (sau alte fete) ziceti ca va mai zic

Tzuni sa sti ca ,, chiar am pus 4 kg de mine in ultimele luni. Dar la cat de grasa eram si inainte imagineaza-ti ce se vede

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzunela

Cat de mancatul din farfurii mici, hmm, nu prea e adevarat.Eu am avut in tara un set cu castroane si farfurii de mamam zicea ca sunt liliputane,da degeaba.La mine e egal ca mananc in unele mari sau mici , la fel mananc,fiinca nu mananc mult oricum,eu si de la un pahar de apa ma simt ca un butoi si nu mai pot manca.De fel mananc putin,dar din pacate mananc tarziu.Plus faptul ca nu fac miscare.
Dar asta sunt eu,fiecare organism e unic in felul lui.

Carmen, ai terminat rosiile, sau te-au terminat ele pe tine?

Anda, tot asa busy?

Edit:ca a m vazut pozele de la Lou.
Sunteti doi frumosi, pozele sunt super.Da tu
,arati super,eu cred ca ar tb sa am vreo 43 de kg ca sa arat asa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Lou: asta fac Vreau si eu poze.
Rolo: brava.
Tzuni: Meri ce a zis de degetul tau? Si spune tu, numai Ruxi da cu cu biciul? Sau eu eram de rezerva sa o iau pe Olga prin surprindere?
Olga: bine ai venit si spor la slabit.
Ruxi: bine te-ai intors.
Gabi: tu unde ai disparut? Si tu ai mult de lucru?
Tumpi:
Ca tot vorbeati de aniversari, si noi maine facem 9 ani de la nunta.
Va las ca ma duc sa mai lucrez un pic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tumpi

Sa-ti tineti pumnii maine sa reusesc sa alerg 5 km Banuiesc ca si prin alte tari se organizeaza DHL stafeta. Suntem mai multi de la servici care am zis ca ne "distram" putin

Anda si ne mine nu ma servesti? Frumos de singura?
Da o adresa de mail ca nu gasesc

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

capitolul 278

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, frumoase doamne!

am fost plecati intr-o scurta vacanta italo-elvetiana, ne-am intors ieri dupa-amiaza, de aceea am disparut.

Am plecat joi la 3, dupa o dimineata extrem de agitata, in care am adus-o pe Mara de la Ploiesti, am lucrat, am facut bagaje; cand m-am asezat pe scaun in avion eram epuizata. Iar ieri, dupa ce am ajuns acasa si hranit famelia (cu mancare improvizata, din ce am gasit in frigider si congelator), am fost la cumparaturi, am spalat o tona de rufe, am facut supa crema, snitele de curcan (stiu ca nu-s cele mai sanatoase, dar este singura modalitate in care Mara mai mananca carne), salata de vinete si alte cele... Si da, Anda, si la mine la birou e ca la nebuni. Si de saptamana viitoare iar plec in lume in fiecare saptamana...

Vacanta a fost frumoasa, n-am fost foarte impresionati de Milano, insa zona Como, Lugano, St. Moritz ne-a placut foarte-foarte tare. Am si poze frumoase, sper sa le iau pe un stick de la C si sa va arat cateva.

Altfel sun grasa si pufoasa si nu-mi place de mine deloc.

Tzuni, ce ai avut cu degetelul saracutul de el?

Anda, spor la treaba! Minunat tiramisul...

Violeta, cu intarziere, La Multi Ani si sa se indeplineasca dorinta cea mare.

Lou, vreau si eu pozeeeee!

Rolo, tu cum ai reusit sa-ti rupi piciorul?

Roxa, ai ajuns la Bucuresti? Si eu merg maine la concert!!

Carmen, spor la treaba! Pentru prima data m-am hotarat sa fac si eu "ceva" pregatiri pentru iarna - pana acum am congelat fructe de padure de toate felurile. Vreau sa pun si vinete coapte. Si ma mai gandesc.

Ruxi, bine ai venit din vacanta! Cum a fost in Romania?

Khristin, am vazut poze frumoase rau!! Si felicitari pentru slabit!

Gusta, cum esti?

Zuzi?

Mi-e foame....

Scuze fetelor pe care nu le-am mentionat si cate fiecareia.

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput