Nou stil de viata (277)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo, Hallo si de la mine...

Am fost plecata la maaaaare si nu am mai intrat, deci nu am citit nimic din urma. Imi cer scuze ca nu pot fi la curent cu cele petrecute dar sper sa pot recupera.
Sor'mea Violeta este inca la mare ce ai mei copilasi, sot, cealalta sora si parinti. Eu a trebuit sa ma intorc la servici ca nu mi-au dat 2 sapt concediu...deci la datorie ca asa imi sta bine. poate la anu' reusesc sa imi iau 2 sapt legate.
Noutati nu avem, poze o sa pun probabil in weekend ca nu am timp. acum sunt cu mancarea pe foc pt ca maine se intorc si tb sa aiba ce manca.
Cu kg stau bine cred, nu m-am cantarit si nici nu ma cantaresc pana martea viitoare cand vin cu raportul acestor saptamani de dezmatz total. Sper sa nu fie dezastruos dar chiar si asa am capatat o ambitie destul de mare si pana la sf anului sper sa slabesc frumos. tuturor celor care si-au sarbatorit zilele de nastere si de nume!!!

Va poop pe toate si pe maine!!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Cou-cou,

Bag si eu capu' pe-aici ca vad ca da lumea buzna cu raportul pe aici. Incep eu cu stagnare, si ma laud ca e bine la cate abuzuri am facut in wk asta. Saptamana viitoare promit redresare

Zuzilici, no worries, ti-am raspuns

In rest nu stiu ce sa mai zic ca vad ca lumea e tacuta tare

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Zuzilici, no worries, ti-am raspuns

In rest nu stiu ce sa mai zic ca vad ca lumea e tacuta tare

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Khris mersi de raspund dar de cand e chestia asta implementata, ai idee? Ca pana acum eu n-am patit asa ceva si slava Domnului c-a venit mama la mine de vreo 3-4 ori. Nici macar matusi-mi cand a venit acum 2 ani nu i-au cerut asa ceva. E ceva mai recent? O fi din cauza " gripei " ?

Sanatate multa socrului si refacere rapida.

Pupici.

Cuba 2009
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Eu iar am slabit am 59,5 kg...insa nu am slabit prea frumos...am fost tare suparata...Sper totusi sa-mi revin si sa reusesc sa mentin greutatea chiar daca am obtinut-o asa repede.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Vad ca Gabi e responsabila cu micul dejun, asa ca servesc si eu o omleta cu 2 felii de piine integrale, ca azi am pofta.

Zuzi, o fi de la gripa asta porcina, nu fii suparata ca timpul trece repede si vine ea la tine.
Nu e a doua carte, de cind am venit aici cred ca am citit vreo 7 si mai am, cred ca bagajul meu la intoarcere o sa fie jumate numai carti. Este o librarie intr-un mall aici cu o groaza de carti in engleza (si nu numai), cind ma duc acolo stau citeva ore si bintui printre rafturi, culmea e ca am gasit aici aproape toate cartile in engleza (pentru facultate) pentru care in Romania am alergat de nebuna de la o librarie la alta si prin anticariate si abia le-am gasit.
Acum citesc Anna Karenina. Mai am Shogun, The Canterbury Tales si o carte de poezii care-mi trebuie pt anul ce vine la facultate dar e cam greoaie de citit din cauza limbajului folosit si sincera sa fiu nici nu prea ma innebunesc dupa poezie.

M-am saturat de numarat calorii, drept urmare am renuntat. Mi-am dat seama ca:
- mi-e prea foame doar cu 1500 calorii pe zi
- solutia ideala este sa maninc in asa fel incit sa nu-mi fie foame, adica in jur de 2000 calorii/zi si prin sport sa consum 500 calorii/zi
- sint genul care nu se opreste la o portie mica de inghetata cind stie ca are ditamai cutia in frigider, si deci mai bine nu iau nici macar o lingurita
- ma simt mai bine cind fac sport de 2 ori/zi, dimineata la sala 2 ore si apoi seara alergare usoara + mers - 45 minute

Persoane care nu m-au vazut de anul trecut mi-au zis ca am slabit si eu le-am spus ca e iluzie optica. Adevarul e ca sint mai grasa cu vreo 2 kg decit anul trecut pe vremea asta dar probabil corpul s-a mai modelat si par mai supla.

Va pup.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=xuDNLa3PxUk/" target="_blank">Only When I Lose Myself

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Am intrat scurt sa va salut si sa va urez o zi buna.
Eu sunt la 72.8kg, in ultima vreme mananc enorm, nu ma pot opri. Nu stiu ce-i asta, ce se intampla cu mine. Adevarul e ca a mai scazut nitel nivelul de stres la birou, vad ca relaxarea nu-mi prieste.

Multi pupici pentru toate!

Donna

Mergi la inceput

Ei, vad ca tot in aceeasi formatie va gasesc, doar Donna ce-a scos capul din birlog.
La micul dejun nu v-am invitat dar va poftesc la prinz - eu am mincat ficatei de pui prajiti la teflon cu piure si salata de varza - va servesc.

Azi dimineata cind am plecat la sala am vazut un pui de varan, era cam cit jumate de brat si se misca incredibil de repede. I-am vazut coada iesind de sub poarta unei case si initial am crezut ca-i sarpe insa cind i-am vazut piciorusele m-am lamurit. A fugit un pic, dupa care a intors capul sa vada ce fac. Iar eu ce sa fac, il admiram.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Hello!

si eu sunt in zona, multumim Delia de micul dejun si pranz. Eu am mancat la pranz salata de varza cu 1 snitel de pui; si acum gustat trei tortelini... nu cine stie ce de buni.

Delia, n-ai murit de frica cand l-ai vazut pe nenea ala cu coada? Eu cred ca o luam la fuga cat puteam; am o teama (si scarba...) incredibila de reptile, intru in panica si cand le vad la televizor. Brrr......

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Hello, natiune!

Is si io pe-aici, da prinsa intre munca si iesirile cu Meri in parc. Cum n-am bona, o car pe saraca peste tot cu mine....

In rest... mananc cat de cat corect, fara abateri.

Zuzilici, oare n-o fi cumva din cauza varstei mamei? Nu stiu... nu se cer analize de la o anumita varsta incolo? O fi ca la gravide...

www.youtube.com/watch?v=gWqj6Twzd5Y&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Gabi, vad ca ne-am nimerit cu varza astazi.
Nu mi-e scirba, de ce mi-ar fi, puiul asta era chiar frumos si crede-ma ca lui ii e mai frica de mine decit mie de el, drept dovada el a rupt-o la fuga cind m-a simtit. Dar te cred ca esti oripilata, imi amintesc prima seara cind am ajuns in Tailanda si am fost la un restaurant italian unde erau numai sopirlite pe pereti - mi-a pierit instantaneu pofta de mincare si ma tot asteptam sa ma trezesc cu o sopirla in farfurie. Pina la urma m-am obisnuit, cred ca oricine s-ar obisnui...

Mergi la inceput