Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 2
mihaelagrosan spune:
Buna mamicute!
Revin si eu, iar am fost plecati la tara. Am sarbatorit-o pe Elena. Ieri a fost ziua ei si a implinit 3 aniori. Ne-am distrat super. Maine mai facem o petrecere cu pitici.
Greturile mele incep sa se intensifice, mai ales dupa-amiaza.E din ce in ce mai rau, dar inca nu am vomat
. Incep sa nu-mi mai doresc carne, dar niste mici tot mai merg. Si burtica mea e sensibila mai ales in masina, ma deranjeaza daca stau mult in sezut si ma deranjeaza centura. Buna ideea cu sezutul pe centura.
Nu mai am rabdare pana miercuri cand trebuie sa merg la doctor. Sper din suflet sa se vada bebe, voi avea 6 sapt si 5 zile. Doamne ajuta!
Va 
Mihaela
6+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
mihaelagrosan spune:
Bun venit fetelor noi! Acum am vazut listuta si suntem deja multe mamici de aprilie. Sarcina usoara si bebelusi sanatosi 

Mihaela
6+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
selina-d spune:
Gaby in teorie suna bine "ai rabdare", dar practica ma omoara.
Samaria poti imprumuta linistita numele
Ma bucur ca iti place. Oricum ma cheama altfel in buletin, nickul mi-a placut mult cum suna.
Mihaela off pe mine inca nu m-au apucat greturile. Data trecuta m-au tinut de pe la 6 saptamani la 13. Acum am deabia vreo 5. Ce mult mai este
La multi ani fetitei tale
si sarcina usoara in continuare.
Pe mine ma doare un pic burtica si ma simt cam balonata
Azi cand l-am ridicat pe Victor am simtit o durere ascutita in burtica. Ofof se pare ca nu face prea bine ridicatul de greutati.
Mami si Victor (31.08.2007)
MSymo spune:
Observ ca suntem toate stresate, agitate, vrem sa treaca timpul mai repede...ce'o fi cu noi Doamne?
5 +
aleesicoo spune:
fetelorrrr ce turatie aveti la degete
...dimineata cand eram la serviciu erati la pagina 18 acum va gasesc la un capitol nou.Sa dea DD sa fie un capitol fara greturi si numai cu vesti bune de la fetele care fac eco, si pt noi aspirantele sa fie cu ochisori
Nelia pe unde umblii?
mihaelagrosan spune:
Selina la mine data trecuta greturile au inceput abia prin sapt 8. Acum mi-au dat tarcoale de prin sapt 6. Bine, nu foarte intense, dar vad ca sunt din ce in ce mai puternice si stiu ce ma asteapta
. Nu-i nimic, asta sa fie cea mai mare problema si e bine. Desi trec asa greu zilele in care ti-e rau si ai impresia ca nu se vor mai termina.
Multumim pt. urari.
Legat de stres, ma mai apuca si pe mine uneori, mai ales ca eu nu am fost inca la doctor si imi trece asa cate un gand negru, dar incerc sa ma linistesc. Oricum se vede treaba ca sunt la a doua sarcina, la prima la inceput abia respiram
, toata ziulica numai si numai la asta ma gandeam. Oricum mare parte a grijilor dispar sau se diminueaza in trim. II cand bebe misca si il simtim si stim ca e bine.
Mihaela
6+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
oanaiacovita spune:
Servus fetili!
Azi v-am citit dar nu am reusit sa intru sa scriu.
Bun venit fetelor noi! Sarcini usoare si bebei sanatosi.
Asa,acum sa recuperam:![]()
Denisa sunteti o familie tare frumusica!
Tu cum esti? Cand mai mergi la dr?
Adriana(ATB) trimis PM azi. SI ai grija de tine. Neaparat sa iti faci analizele de trim 1 sa nu fie vreo anemie ceva.
si ai grija de tine.
MSymo, Liliana nu va speriati ca nu aveti simptome, e inca devreme si pot fi zile in care sa nu aveti nimic. Incercati sa ganditi pozitiv.MIe dra mi-a zis la inceput ca stresul da contractii, ceea ce nu e deloc bine. Aveti grija de voi si de puiutii din burtica
Selina , eu nu sunt clujeanca, stau de 2 ani aici. Sunt bacauanca si am "aterizat" in Cluj din intamplare.
Oricum pare a fi un oras "fertil" ![]()
Mihaela 
La multi ani!!!Elena Maria 
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fratior/surioara.
Fetelor, o sa vedeti ca timpul va trece mai repede o data cu inaintarea in saptamani. Si mie mi-a fost tare greu din sapt 6 pana in sapt 8 cat am stat numai in pat fara sa fac mare lucru. De fapt a fost crunt. nu greu, eu obisnuita sa lucrez intens. Dar au trecut si uitati ca ma apropii de sfarsitul primului trimestru. Incercati sa vedeti mai incolo de toate aceste ganduri rele si o sa treceti mai usor peste ele.
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
atb, eu cred ca atunci cand ti.a fost rau , ai avut o gastroenterita, exact asa se maifesta cum ai descris tu, am avut si eu d cateva ori , am luat de la ivan, in general e virala si nu te afecteaza mai ales la inceputul sarcinii, doar ca te deshidratezi repede
despre nelia, eu am impresia ca a plecat catre romania...daca e asa sa ajungeti sanatosi
roxana
5+ si
ivan (2.12.2006)
Ioanact spune:
Buna!
happymum multumim pt capitol!
Sa fie un capitol numai cu vesti bune si fara greturi.
Nu ai m avut rabdare si ai facut testul
?..eu zic ca e prea dvm, dar va iesi m tarziu POZITIV.
mihaelagrosan
LA MULTI ANI, ELENEI MARIA!
[
Sa fie sanatoasa si cuminte.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
honeybaby spune:
Multumesc pt aprecieri. Ma bucur ca v-au placut pozele noastre.
Oana Maine ma duc la 13.30 ma duc la dr. Am inima cat un purice. Data trecuta (la sarcina trecuta)am fost singura din 5-6 gravidute care nu a auzit inimioara lui bebe. A fost groaznic.

.
Tu imi dai curaj
.Daca ai ajuns la la 11+ cu tot cu scurgeri, sper sa am si eu acelasi noroc
.
Denisa,
5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !