Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Oana, Ioana multumim mult pt. urari. Va

Mihaela6+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Denisa, tinem pumnii maine.
Ai incredre in DD ca va fi bine de data asta.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

atb, eu cred ca atunci cand ti.a fost rau , ai avut o gastroenterita, exact asa se maifesta cum ai descris tu, am avut si eu d cateva ori , am luat de la ivan, in general e virala si nu te afecteaza mai ales la inceputul sarcinii, doar ca te deshidratezi repede

despre nelia, eu am impresia ca a plecat catre romania...daca e asa sa ajungeti sanatosi

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

BUNA..INTRU SCURT...vineri plec sper ro...au venit greturile,si trebuie sa mananc mereu,chiar si cu stomacul pe dos..altfel nu as rezista,sarcina trecuta nu papam,acum am tarie si sper sa trec cu broi,macar pt a fii si eu langa Cris mult mai mult decat fizic..,mai citesc din cand in cand,sunt la zi,cand o sa jung in ro am sa imi cumpa magne b6,am auzit ca face minuni si dispare greata,aici in it e doar separat..va pup pe toate...

deChristian Ionut
5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Salutari, burtici! Am mers si noi azi la echo -- multumesc fetelor care mi-au recomandat cabinetele din Tineretului. Am sunat asa intr-o doara si am gasit chiar in aceeasi zi, intr-o ora!!! Eram singura cu copiii, asa ca i-am luat cu mine si l-au vazut si ei pe bebe, cum se misca si se agita scumpicutzul mic. Am 10 saptamani -- inca am greturi, dar mai suportabile. Sper sa treaca de tot cat de curand.

Referitor la stres, stiu ca e greu, dar nu merita sa va stresati. Eu un am decis sa nici nu fac translucenta nucala si nici alte analize care sa imi creeze stres suplimentar in sarcina. Si asa, cu greturile, nu m-am putut bucura de ea, abia astept sa treaca sa pot sa ma bucur de fiecare zi cu burtica. Daca e sa se intample ceva rau, oricum se intampla, iar timpul pe care il petrecem ingrijorandu-ne este timp pe care ni-l furam singure din timpul care ar trebui sa fie minunat al sarcinii.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Salut!
Vreo 2 zile am fost tare deprimata ca scurgerea maro s-a transformat in rosu inchis si s-a marit cantitativ (vreo 3 lingurite pe zi, sa zicem, de consistenta si culoarea unui gem de visine sa zicem)... si asta dupa 8 zile de stat la pat, cu duphaston si nospa zilnic!
Deci, implinind eu 10 zile de stat la pat deja, si pregatindu-ma miine (marti) sa schimb semnatura de gravi 7+ in 8 saptamini, m-am dus peste doctorita mea, desi ma programase abia joi. Motivul: deprimarea, plus ca nu ma mai dor sinii deloc si nici nu ma mai duc noaptea la pipi.... Carevasazica nu ma mai simteam chiar asa de insarcinata.
Doctorita m-a primit, si la eco s-a vazut embrion cu inima batind, lungime de 22 mm (ecranul afisa 9 saptamini si 0 zile, ori eu sigur n-am mai mult de 8 sapt, 8+1 zi de la UM, sigur!) - va dati seama ca deprimarea s-a transformat imediat in fericire!
Acuma, fericirea nu e chiar deplina, ca exact linga membranele embrionului e hematomul meu bine-mersi (noroc ca e exact in partea opusa fata de unde s-a organizat placenta), cam de 11-12 mm, si zice doctorita ca inca o sa mai singerez, nu stie cit, o saptamina sau poate chiar o luna, pina se resoarbe...
Asa ca m-am intors acasa si m-am bagat din nou in pat. Daca asta e tot, sa stau in pat, atunci nu e mult, zau, desi mie-mi place sa muncesc (ca muncesc pt mine :) si mi-e tare tare greu sa zac pur si simplu, sa lucrez ineficient din pat etc...
In concluzie, sint cit se poate de bine si va imbratisez pe toate!
8 s mami de vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Nici eu nu prea ma stresez, si eu sunt cam invers, nu astept chiar cu nerabdare sa treaca saptamanile. Motivul ar fi ca vreau sa aman cat mai mult sa spun la servici, si recunosc si ca mi-e cam frica de momentul Z, nopti nedormite, sotul disperat sa vin ca plange bb etc
Dar mi-am dorit tare mult acest bb, si sper sa fie totul bine.

Freedelia - am vazut ca mai ai 2 copii, in martie nascuti si bb3 vine tot in martie. Mi se pare super tare, a fost planificat?

Mai intentioneaza cineva sa faca amniocenteza? Eu sunt hotarata cam 80% sa fac, indiferent de rezultatul de la TT. Mi-e nitel groaza, si totusi vreau sa-l intreb pe dr daca nu s-a inventat o metoda mai putin invaziva pentru depistarea SD.

Seara frumoasa, ma duc sa pun de laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

eu nu fac aminocenteza daca nu mi se recomanda, adica daca pliul e ok deja m.am linistit cat de cat, TT e si mai putin fiabil ...dar oricum aici intra in analizele de rutina

roxana 5+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Andira, a fost planificat din decembrie -- deci sa se nasca in septembrie 2009. Numai ca ne-a lasat cu buza umflata si nu a venit decat in iunie, adica exact cand zisesem ca luam o pauza, ca nu voiam sa fiu "gretzoasa" in Romania in vacanta.

I-am zis sotului din dotare ca de acum inainte in luna iunie nu mai doarme nici in camera cu mine, ca nu mai vreau trimestrul 1 vara ca tare-i rau cand se combina greturile cu caldura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mie parca mi-au disparut simtomele care le aveam...sanii s-au mai desumflat,greturile au disparut...nu stiu ce sa mai cred...sambata plec la mare,stau 2 saptamani.Dupa aceea sunt programata la eco...offf,ce mult e pana atunci....
Cred ca sunt singura care nu l-a vazut pe bebe la 6 saptamani si 4 zile...
Doamne ajuta sa fie bine!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
6+Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui andira

Nici eu nu prea ma stresez, si eu sunt cam invers, nu astept chiar cu nerabdare sa treaca saptamanile. Motivul ar fi ca vreau sa aman cat mai mult sa spun la servici, si recunosc si ca mi-e cam frica de momentul Z, nopti nedormite, sotul disperat sa vin ca plange bb etc
Dar mi-am dorit tare mult acest bb, si sper sa fie totul bine.

Freedelia - am vazut ca mai ai 2 copii, in martie nascuti si bb3 vine tot in martie. Mi se pare super tare, a fost planificat?

Mai intentioneaza cineva sa faca amniocenteza? Eu sunt hotarata cam 80% sa fac, indiferent de rezultatul de la TT. Mi-e nitel groaza, si totusi vreau sa-l intreb pe dr daca nu s-a inventat o metoda mai putin invaziva pentru depistarea SD.

Seara frumoasa, ma duc sa pun de laptic.

Io mi-as dori sa fac aminiocenteza indiferent de resultatele de la screaning.Insa nu stiu daca aici pot sa fac ce vreau eu, sau va trebui sa fac ce vrea doctorul meu si ce considera el.La prima sarcina nu am avut acest stress... acum il simt ca o sabie deasupra capului si as vrea sa am entuziasmul si increderea care o au cele mai multe din fetele de aici.
RAMONELLA ne rugam sa fie bine.Concediu placut...si pupici la pitica.

SELINA fetita mea are 3 ani si 4 luni.Cred ca tine totusi si de "chibzuinta" alimentara ingrasatul excesiv in sarcina.
FREEDELIA si io cred ca in luna iunie voi inchiria o garsoniera ca sa locuiesc singura.... ca mi-e frica de evetualitatea de a ramane insarcinata si dupa legatura trompelor uterine

Pupici tuturor

Stefanna mami de fetita si 10+

Mergi la inceput