Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Andra_s , iti recomand sa iti faci un amstec de miere cu lamaie: zeama de pe o lamaie si 3-4 linguri mari de miere ; amesteci si din ora in ora iei cate o lingura doua din amestec; iti face bine si la gat (in caz ca te doare) si iti intareste organismul...Si ceai pana nu mai poti..
Sa te faci bine ..repejor!

[/quote]

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Anca, mersi, sunt bine. Crestem si bebe si mai ales mami. Desi nu am luat in greutate, burtica se vede binisor.
Tu? Cand ni te alaturi?

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Ma bucur ca esti bine si ca te ingrasi.
Eu sper luna asta ,dar tot sper din martie decand am mai pierdut un ingeras si nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

anca-d, succes!
adriana, oana..vad ca si voi sunteti din cj. in ce zona locuiti?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oooo Oana pai asta e meniu variat!!. Rosii cu branza nu pot sa mai mancanc desi acum 2 sapt erau tare bune. Acum branza are gust ciudat, rosiile sunt prea dulci. Supa nici gand. Masline nu am incercat, e o idee. Lapte iar nu mai merge, cereale nici atat. Mananc Ayran, adica iaurt, un pic de sare si apa sa fie mai subtire, si pe asta il beau repede pana nu ma apuca repulsia.
Mai pot manca salata verde, dar nu prea gasesc mereu si fasole verde fiarta fara nimic.
Andra - pt raceala mai poti sa bei ceai cu propolis , ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Sacha_ea, ladyD - bine ati venit sarcina urosara si bebe la termen, sanatos, mancasios si necolicios
Gata fug la treaba

Denisa, s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Oooo Oana pai asta e meniu variat!!. Rosii cu branza nu pot sa mai mancanc desi acum 2 sapt erau tare bune. Acum branza are gust ciudat, rosiile sunt prea dulci. Supa nici gand. Masline nu am incercat, e o idee. Lapte iar nu mai merge, cereale nici atat. Mananc Ayran, adica iaurt, un pic de sare si apa sa fie mai subtire, si pe asta il beau repede pana nu ma apuca repulsia.
Mai pot manca salata verde, dar nu prea gasesc mereu si fasole verde fiarta fara nimic.
Andra - pt raceala mai poti sa bei ceai cu propolis , ajuta la intarirea sistemului imunitar.
Sacha_ea, ladyD - bine ati venit sarcina urosara si bebe la termen, sanatos, mancasios si necolicios
Gata fug la treaba

Denisa, s.7
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Honeynany , intr-un fel te invidiez...daca nu poti manca , inseamna ca nu te-ai ingrasat inca.. Eu nu am nici o greata de la mancare, ba dimpotriva..am niste idei culinare din cele mai gustoase si mai variate ...dar in schim mi-e rau de la parfumuri si mirosuri de chimicale...sa ma vezi cand fac curatenie prin casa...e foarte distractiv !
Cu mancarea inainte..si uite ca am pus deja aproape trei kg in 10 saptamani

Anca
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Liliana asa a patit o tipa de aici pe forum cum vreun an si drul la care a fost a vrut sa ii si faca chiuretaj pe loc. Noroc ca institcul nu a inselat-o si a mers la ald medic si la fel totul era bine. Imi vine sa ii omor pe drii astia. Putea spune ca nu vede nimic, nu sa te trimta la chiuretaj. Vai , in ce tara traim. Ma bucur mult ca bebe e bine, stai linistita sitotul va fi ok.
Victo eu stau in Gheorgheni. Tu?
Denisa trebuie sa gasesti ceva sa papi, ca altfel pierzi din vitamine. Mie de asta mi-a dat dra Elevit ca nu ma hraneam. Trecesi periada asta si sa te tii apoi ce pofta o sa ai.

Oana 11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paps spune:

Liliana sunt chiar socata cand vad ce fac medicii in ziua de azi! Pai poti sa te inseli acolo, una sa zica bebe are 2 cm celalalt 2.5 cm dar sa zici gata sarcina oprita din evolutie, ou clar si de fapt bebeb sa fie bine la 6 saptamani mi se pare incredibil! Partea cea mai proasta e ca nici unul nu-ti da in scris "prostia" pe care o scoate pe gura ca sa-l poti reclama. Chiar daca reclamatia n-ar avea ca efect sa fie data afara din sistem tot ar avea poate ca efect mai multa atentie si vigilenta petnru viitoarelel paciente! Asta cu atata mai mult cu cat banuiesc ca te-ai dus la cabinetul privat unde ai cotizat corespunzator si nu la spital!
Iti tin pumnii sa gasesti un medic adevarat care sa fie alaturi de tine pe parcursul intregii sarcini si sa te urmareasca si sfatuiasca corect pana ce o sa-l poti tine chiar tu pe bebe in brate.

Fetelor cu grata - mie imi trece cu supa de legume sau supa cu galuste. Nu suport mancarea grasa DE LOC. Fructele si legumele crude imi plac dar nu-mi fac neaparata bine!

O zi buna cu doctori adevarati si bebei cuminti in burtici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

anca-d, succes!
adriana, oana..vad ca si voi sunteti din cj. in ce zona locuiti?

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

mersi la fel
la un CM de 28 de zile ovulatia are loc in Z14(referitor la intrebarea ta de la scutece)

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Am mers la Medlife ptr ca am card dat de firma unde lucrez. Consultatiile si eco sunt gratuite.Dr. de la Medlife mi-a dat 3 poze cu sarcina fara embrion iar medicul de azi de dimineata mi-a scris pe o tzidula ca este sarcina in evolutie 6 saptamani.
Despre chiuretaj nu a scris pe nicaieri. Am sa o sun, ca mi-a dat nr dansei de tel, si am sa ii spun ce mi-a facut.
Oricum a fost cumplit si sper ca voi sa nu intalniti medici de genul asta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Liliana din pacate idioti dastia pe toate fdrumurile.
Ar trebui sa ii treci numele la subiectul"dr de care sa te feresti" ca poate se uita fetele si nu mai merg la el.

poze si filmulete
povestea nasterii

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput