Burtici de prunci pretiosi Mar_Apr 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
honeybaby spune:
Multumesc fetelor pt urari. Sa dea Domnul sa fie bine la toate

.
Oana- Da , e prima data cand vad inimioara batand
. Prima sarcina s-a eliminat in ziua cand trebuia sa ma duc la eco, iar la cea de a doua la 5 sapt nu s-a vazut nimic, iar la 9 sapt. embionul era deja mort.
Denisa,
5 +
http://picasaweb.google.com/deni757/Noi#
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
vladimirescu spune:
IOANA_P, mi se pare mie sau cam tragi chiulul? Esti bine? Stii ca avem aceeasi DPN - 24 martie, nu? Si sa sii ca eu am 2 pisici :)))
Stiu ca tot eu am propus sa nu mai ingreunam forumul cu postari aiurea, care nu se refera la experientele personale si sentimentelor legate de sarcina, dar un post pe zi ca toata lumea e bine se poate, nu??
NIKOLE, tu esti bine, ca vad ca e prapad prin Japonia?? Hai da-ne un semn!
8 s
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)
oanaiacovita spune:
Denisa, asta e odiseea noastra norocoasa.
Oana
11+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
GabyHila spune:
Hop si eu! Am zacut acasa uitandu-ma la TV dar nu mai imi gasesc pozitie de stat. Am o canapea bestiala dar de fiecare data cand ma intind imi miroase a ceva
si nu pot sta intinsa. Daca ma duc pe fotoliu (lat si moale) imi pun pernuta sub spate si tot 10 min stau.
Vb lui Bogdan: nici futica, nici futache

Chestia cu Cola mi-a mutat simturile! Am mituit un copil de pe strada sa fuga sa imi ia Cola! Eu mananc chestii sanatoase: pere, struguri, ciorba si voi ziceti de COLA? 
Vladimirescu tot nu e linkul intreg. Esti tot cuminte in varful patului?
Nelia sa traiesti si sa fii sanatoasa cu familia ta! Cred ca eu as fi putut sa iti rsp de medici ginecologi din Sibiu: NASC LA TG MURES! Ii detest: aroganti, brutali, mult prea ocupati si plini de functiile lor, nasoi! Dar este o parere personala! Si ciufutul ciufutilor e seful clinicii: mult vestitul profesor Streteanu! daca ajungi prin Sibiu si ne vedem la un fresh de portocale iti povestesc mai multe!
OanaIacovita si eu mi-am luat de 2 sapt pantaloni cu elastic si sunt bestiali.:) o sa fii incantata de noua achizitie si mai tare cand ii porti!
Freedelia nu gasesti nimic de facut? Bate pe cineva la cap pana cand se satura de tine si te simti si tu prost.. ca dupa aia treci la urmatorul lucru ce l-ai putea face!:) 
Honeybaby sa fii fericita la fel si data viitoare cand vezi cerculetul!
Va pup, ma duc sa chinui canapeaua!
www.gabyhila.blogspot.com
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui happymum referitor la cum dormim, eu am citit pe ici colea, ca medicii recomanda mai mult dormitul pe partea stanga. am gasit pe un site: www.superbebe.ro/articol_1366/pozitii_de_somn_in_timpul_sarcinii.html" target="_blank">pozitii de somn in timpul sarcinii si da, o perna micuta sub burtica ajuta la relaxare, am experimentat si eu in trecut. ![]() _ www.feminitate.org/" target="_blank">De doula: Feminitate si fertilitate Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 16/17 saptamani Poze noi cu maruta mea blog 1------blog 2 |
Mie imi place sa dorm pe burta si chiar dorm pe burta (nu tot timpul), ma m intorc pe o parte, pe cealalta.
Am citit site-ul postat de tine, important e sa te simti bine cand dormi, dupa ce va creste burta atunci va fi o pb.
ALBUM
POZE RECENTE
8
si 4 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
andra_s spune:
salutare burticoase! ii urez si eu neliei pe ultima suta de metri
LA MULTI ANI!!!
ieri am fost suparata tare, am venit de la serviciu, si cand m-am postat la calculator, surprise, nu imi mergea netul, va dati seama ca m-am ofticat ca nu am fost la zi cu discutia ... asta este, am recuperat in seara asta.
maine ma duc sa fac o parte din analize, cele gratuite, le fac in ploiesti, iar pentru cele platite, ma duc vineri la synevo in bucuresti. si ma gandesc ca o sa fiu zombi de somn zilele astea ca trebuie sa le fac dimineata si pana la 9 sa fiu la serv 

, deci eu vineri la 5 dimineata treb sa fiu plecata de acasa, offfffffff imi vine sa plang de acum de somn, ca la mine e mare problema cu trezitul de dimineata 
mai fetelor, azi a inceput sa imi curga nasul, si sa ma doara capul, ma ustura ochii - semne de inceput de raceala la mine - cu ce sa ma tratez, ca pastilute nu avem voie ... ??? ellanik astept sfaturi pentru raceala, ca tu esti doctorita noastra acum, vrei, nu vrei asta este ...
aaa, stiti ce vroiam sa va mai intreb, eu de 1 sapt am incepu sa iau acid folic, si de atunci mi-au trecut si greturile, credeti ca are vreo legatura???
va pup pe burtici sa creasca mari, frumoase si sanatoase!!! 

10+
freedelia spune:
Nu am pe cine bate la cap -- ca nu e nimeni acasa!!!! Acum ca au venit oamenii de la serviciu, poate gasesc pe cineva sa sun sa ii innebunesc de cap la telefon ![]()
honeybaby spune:
Andra- pt raceala poti sa iei osccilococcinum. E homeopat.
Denisa,
5 +
honeybaby spune:
Am vazut ca vb de pozitti de dormit. Eu care pana acum dormeam pe burta cu un picior indoit sub mine, ce fac? Asa nu mai ma simt confortabil, simt cum mi se intinde burta prea tare. Pe spate nu pot sa adorm, pe o parte stau ce stau si ma intorc pe burta, si o tin asa toata noaptea.
Oana - Sa fie o odisee norocoasa pana la capat
. Te-am mai intrebat,nu stiu daca ai vazut,sau poate am pierdut eu raspunsul tau : Mai iei Aspenter?
Denisa,
5 +
vladimirescu spune:
ANDRA_S, daca simti ca te ia raceala vorbeste cu obstericianul ce sa iei. Eu as la pt inceput vit C, apoi un paracetamol daca e musai... Mie obstetriciana mea mi-a zis ca daca am nevoie, pot sa iau si nurofen, siaspirina, paracetamol etc - ca daca nu e in cantitati mari nu se intimpla nimic. Da, ai citit bine, pina si aspirina! Aia despre care eu stiam ca e f nociva - se pare ca mai nou se da 1 aspirina pe zi la gravidele cu nu stiu ce problema permanenta (n-am retinut ce anume)...
Ma gindesc ca la prima sarcina am rabdat demna dureri groaznice de sinuzita si nu am luat medicamente deloc... Iar cind am nascut cu cezariana au bagat anestezie totala in mine, apoi 5 zile mi-au tabacit fundul cu antibiotoce desi stia toata lumea ca ajung antibioticele in lapte si apoi in copil... Deci sa ma mai lase cartile cu "sa nu luati medicamente"! Eu zic c-o sa iau, dar nu de capul meu, ci intreb dr care are grija de burtica mea.
Si, cel mai bine, feriti-va cit puteti de tare de aglomerari, oameni bolnavi etc - eu sint in stare sa trag un pumn celui care indrazneste sa-mi tuseasca in nas cind stie ca-s gravida :)) Sanatate tuturor!
8s
mami de vladimir (4 ani, bun si dragastos)