Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(45)*
Raspunsuri - Pagina 16
carla28 spune:
Si acum sa va spun de al meu copil.
Chiar daca il alaptez inca, am observat ca se uita cu pofta la noi cand eram la masa si plescaia din gurita, asa ca intr-o zi pe la aproape 4 luni, i-am dat si lui sa pape.
Eu am inceput cu sucuri de mere si morcov, cel de mar la ora 10:00, cel de morcov la ora 18:00, timp de 2 saptamani. Apoi in sucul de mar, am pus o lingurita de pulpa si am ras cativa biscuiti, ulterior am mai inlocuit marul cu piersica.
Pireul de zarzavat si supa, nu prea a mancat-o, pana cand o mamica mi-a spus sa-i pun foarte putina sare si sa incerc asa. Am pus putina sare ( chiar daca stiu ca nu se recomanda )si apoi a mancat.
De vineri i-am mai dat seara branza de vaci cu banana si ii place foarte mult.
Fiecare bb este diferit, unii chiar nu vor sa accepte alte alimente mai devreme de 6 luni, altii ( cum este si al meu ) mananca cu placere.
Am vazut ca cineva a vrut reteta pentru branza de vaci. La noi se face in felul uramator:
Se pune laptele intr-o oala, " la prins " ( adica o acoperi cu un capac si lasi laptele cam 1 zi si jumate, 2 zile, pana se face iaurt ), apoi aduni smantana, pui oala la foc mic, pana se incalzeste iaurtul si se face chaeg, pe urma intr-un tifon sau sita mai mare, strecori continutul si lasi sa se scurga zerul, cateva ore.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
petrean, nu ma supar,nu am de ce.
Cartea se numeste Scoala Mamei, scrisa de prof. dr, doc. N.N. Gheorghiu si de conf. dr. doc. V. Petrescu - Coman.
Oricum parerile sunt impartite cand vine vorba de diversificare si fiecare mama face cum simte, eu personal ma ghidez dupa ce citesc si mai aud in stanga si in dreapta, dar cu siguranta nu am sa-i dau mezeluri pentru ca nici eu nu le consum.
petrean spune:
eu la mezeluri m-am referit..nu am avut nimic de comentat la schema de diversificare![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
inapreda spune:
Dupa prima masa de "pil male", pot spune ca tat ii ma-sa: haleste cu pofta de parca ar fi ultima masa, cind, de fapt, n-a fost decit prima.
O sa pun poze mai tirziu.
Am fiert saracul morcov un pic mai mult de o ora ca nu am mai avut rabdare. Fara adaos de sare. Am chinuit in continuare bietul morcov (las' ca si el ne-a chinuit pe noi cind stateam sa nastem
) "blenduindu-l" foarte bine si am subtiat pireul rezultat cu apa in care a fiert morcovul. Gata. Oare de ce am crezut ca-i asa grea diversificarea asta??? 
Pisigri, Ilinca ta cum a reactionat la supica?
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
carla28 spune:
mihaelacg,
referitor la acel salar la mine situatia este in felul urmator:
1. am facut cerere, am depus-o , nr. de inreg. etc si nu am primit raspuns
2. am facut reclamatie la ITM Bihor, ei au rediredctinat-o la Bucuresti ( acolo are sediul angajatorul ), de la ITM BUC, am primit raspuns ambiguu, ceva de genul drepturile le pot recupera in instanta in termen de 3 ani.
3. azi merg la avocat cu actele si imi spune ce sa fac mai departe, pentru ca eu nu ma las, e dreptul meu si n-au decat. Oricum, prin lege nu au voie sa te dea fara mai repede de 6 luni dupa concediul de maternitate.
te pup si 

stiu ce simti.
petrean spune:
Carla..am sa te contarzic putin...prin lege..ei sunt obligati sa te tina 1 luna maxim dupa reintoarcerea din Cic..stiu ca mie deja mi-au si spus-o![]()
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
Poze gemeni
Povestea noastra
carla28 spune:
petrean, daca numa' o luna nu-i bai! oricum nu vreau sa mai fac multi pureci pe la ei.
Azi am sa intreb exact cum sta treaba cu o luna sau mai mult, sa stie fetele pe aici..
Va pup!
carla28 spune:
inapreda cu placere si succes la diversificare.

millie spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei
Monica mami de
Timeea Alexandra ( 25.02.2009)