Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 17
vias spune:
fetele...ma bag si eu in clubul vostru..maaaaaama cate suntem astea care au cate un sot prea bun pt lumea asta 

...si neamuri prea nesimtite..care doar profita..

Ies pana nu ma enervez si eu...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
monica_dicut spune:
Off, mai fetelor da noi i-am luat pe ai mai buni, nu?? Inseamna ca restu fratilor erau naspa ![]()
Vedeti? AM vazut jumateta plina 
Cred ca ma duc sa-mi iau o punga de chipsuri sa rontai ca si asa n-am nimic de mancare (doar fructe in frigi) Si-mi bag picioarele in el de colesterol ca tot n-a mai crescut, ba chiar vad ca scade
. Cum sa-l las sa scada??
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
Fetelor!! mi-a scris Ionika acum 15 min si mie mi-a fost greu sa ma ridic din pat

"m-am internat, colul este ok, ma tin sub observatie. astept dr la vizita sa vad ce tratamnet imi prescrie. multumesc ca le informezi pe fete[...]. techila ce face?"
Fetelor ce face techila? vreo veste de la ea? ma duc repede sa citesc, sper ca nu ati scris mult
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
MangaGirl spune:
santorini la noi ieri si alaltaieri a fost vara...dar azi e innourat, asa ca blugii sunt mereu ok :) Imi lipsesc si mie rochitele, ce-i drept...dar mai ntreb ce rost mai are sa-mi cumpar acum?
raluk mi-ai scris ceva...iar eu am uitat total ...ufff...lasa ca-mi amintesc ce am vrut sa-ti spun si revin

monica noi i-am luat sigur pe aia buni...slava cerului ca ma dadeam cu capul de pereti altfel. oricum ma dau ca e incapatanat...dar macar are suflet bun. 

MangaGirl :-)
32+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monica_dicut spune:
Da, da 
si al meu, incapatanat pana la Dumnezeu, dar are un suflet mare si stiu ca ma iubeste, stiu ca nu-i convine nici lui ca a plecat, era foarte nervos dar ma oftic ca-i fraierica asa 
Nu stie nimeni telefonul lu domnu sotz Vali de techila 
.
Iar lipseste fata asta cand e rost de nastere
Io am un feeling ca vin pestii azi sau maine cel tarziu ![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
Dana15 spune:
ok deci nici o veste de la Techila! sper ca esti ok, draga noastra
am raspuns Ionikai si i-am zis sa imi dea bep cand poate sa o sun..sper sa se intoarca si ea acasa, cu bb tot la caldurica
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
crocodana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Off, mai fetelor da noi i-am luat pe ai mai buni, nu?? Inseamna ca restu fratilor erau naspa Vedeti? AM vazut jumateta plina ![]() Cred ca ma duc sa-mi iau o punga de chipsuri sa rontai ca si asa n-am nimic de mancare (doar fructe in frigi) Si-mi bag picioarele in el de colesterol ca tot n-a mai crescut, ba chiar vad ca scade . Cum sa-l las sa scada??![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 34+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Intr-adevar cititd ce au scris toate fetele..asa reiese...ai nostri sunt cei mai buni...dar deja stiam asta nu?

doar ce dandusem send la mesaj ca ma suna al meu sa mi zica ca mai intarize, ca e mort de somn dar tre sa termine un raport...si na..nu e altu mai "bun"
si da chipsurile sunt tare tare bune (si mie imi e pofta tare, dar am un fix cu cartofii, in toate formele lor de prezentare) ....eu azi mi-am facut diplomat cu fructoza...si culmea mi-a iesit! si as manca tot tortuletul..asa pe nerasuflate..
bine ca avem vesti de la ionika! sa mai incercam pe telefonul techilei?
36+ fericita mamica de
jucausaMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus fetele...ma bag si eu in clubul vostru..maaaaaama cate suntem astea care au cate un sot prea bun pt lumea asta ![]() ![]() ...si neamuri prea nesimtite..care doar profita..![]() ![]() ![]() ![]() Ies pana nu ma enervez si eu... ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius Sa-l ajutam pe Alex 26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
Ei...la mine e invesrs...eu sunt mai fraiera si sotul imi tot zice si ma tot cearta sa nu mai fiu eu mama ranitilor ca atunci cand am avut nevoie toti au avut alte prioritati...dar asta e...bine ca nu suntem amandoi fraierici ca ne mancau cainii..
Dana
34+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
techila spune:
sunt ok, sunt deja acasa, acum va scriu tot...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
Danuta1979 spune:
Of...slava Domnului...Techila...ca eram ingrijorate pt. tine.
Deci...asteptam povestea completa, da?
Dana
34+ cu
Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani