Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 18
Dana15 spune:
ufff..stergem sudoarea!
bine te-ai intors Techila!
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
raluk16 spune:
monikus multumesc 
Lucia i-am spus si sotului gluma ta si s-a distrat tare ca ai tinut minte si ai fost pe faza cu replica ![]()
![]()
![]()
Moni 

imi pare rau, si al meu e asa si cu serviciul si cu familia lui, si normal ca profita si cei de la servici, si ai lui... Problema e ca nu ma pot supara, ca e naiv de saritor si cu familia mea... Incearca sa te gandesti la altceva.
Moni colesterolul creste la grasimi animale, asa ca chipsurile sunt de dieta 
Dana
multumim de mesajul de la Ionika
(careia ii multumim ca s-a gandit la tensiunea noastra)
30+ 
aidaciolac spune:
mai , am mai trimis un mesaj la techila cu mesajul de la ionika ... asteptam ceva veste ... ooof , poate ca nici ea nu stie nimic , sau
...
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila sunt ok, sunt deja acasa, acum va scriu tot... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si ![]() poze techila cu 4 picioare |

ce emotii mi-ai dat 

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
alex25 spune:
Buna si de la noi si muuuuulti 

Sa o iau cu incetisorul:
1. Durerile mele de spate s-au mai potolit aseara si am putut adormi cu chiu cu vai, se pare ca este de la aer conditionat si de la geamul deschis noaptea chiar in spatele mele - acum au urcat junghiurile mai sus, cam prin dreptul plamanilor, e oribil, imii vine sa im idau pumni de proasta ce am fost.

Si nici nu am idee cu ce as putea sa ma ung pe spate...voi stiti ceva???
2. Astazi am ajuns la control din nou ptr ca dr mea pleaca in concediu pana pe 4 sept, toate masuratorile sunt ok, mi-a dat Tardyferon sa iau dupa ce s-a uitat la analize, bbelina are in jur de 1850gr e micutza dar se pastreaza curba ascendenta ceea ce e bine.

3. Maine plec la mare 3 zile, sper sa fie ok cu spatele meu, ma duc sa ma aerisesc nitel, ca nu se mai poate.![]()
![]()
Techila si Ionika, tinem pumnii in continuare si ne gandim la voi, sa fie cum o fi, numai de bine sa auzim.
Felicitari celor care au fost la control si au venit cu vesti bune.
Monica, asa as incepe si eu exact cu aceleasi lucruri pe care le-ai povestit tu, dar nu are rost, ca tot de pomana imi fac nervi....te asteptam oricand aici sa te descarci.
Iulika, sa ne tii la curent cu contractiile alea, sa nu ramai cumva fara agitate inainte de a naste, desi la cat de calma esti, sigur ne scrii tu ceva.
----------------------------------------------
Alexandra
32+ se pare ca fluturasul va fi
Alessia Ruxandra
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
aidaciolac spune:
alex25 distractie placuta la mare
si super
ca bebelina e in curba ascendenta ... asa ca amndoua asteptam 4 sept 
... nah , astept mesajul techilei si am zbughit=o pe usa
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
Alex nu stiu cu ce ai putea sa te ungi la spate..dar daca jungiul a urcat spre plamani si ai banuiala ca se trage de la aer conditionat..sa nu fi racit, cumva..doc nu te-a ascultat la plamani? sau el ce a zis referitor la chestia asta?
si ma bucur ca bebelina creste..incet, dar sigur, nu?
sa te distrezi bine la mare! si sa ai vreme buna!
Editez: acum am vazut ca ai fost la control la ginecolog..si pe el nu-l intereseaza de plamani
Dana 31s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
techila spune:
multumesc foarte mult ca v-ati gandit la mine, sunt ok, acum am ajuns acasa. telefonul normal ca era in geanta, uitat pe silentios de cand am intrat in cabinet la doctorita. cer sincer iertare aidei ca am fost batuta in cap si nu am verifcat..eram in emotii care nu au trecut nici acum
sa va zic....am sunat la spital si nu era disponibila doctorita mea, era in consultatie, imediat ce a devenit disponibila m-a sunat, i-am zis ce am patit si mi-a zis sa ma duc la spital. m-am dus cu bagaj cu tot, celule stem...echipata corespunzator (ca ma gandeam ca poate ajung pe la polizu). am facut si dus si a dat sotz cu lama pe cumatra, ca mi-era rusine ca era uratica tare....
la spital am intrat in cabinet si normal ca m-a certat ca pierd timpul dand telefoane sa o caut pe ea...ca trebuia sa vin direct la spital ca ea e acolo, nu sa bat campii (stiam ca asa va zice)
eu o iubesc tare pe doctorita mea....
ideea este ca un borac s-a suit pe un rinichi si s-a asezat pe el....de acolo durerile crancene....mi-a zis ca pot lua 3 no spa forte pe zi si sa incercam sa ii tinem pana pe 25 cand m-a si programat la cezariana. data asta e posibil sa se schimbe in mai devreme in functie de ecografia pe care o fac martea viitoare....
m-au rupt boracii de toate cele din organism....proteine nu mai am, fier mi-e dat sa iau pe langa ce luam eu maltofer si un fier de baut (niste fiole negricioase asa, am uitat cum le zice), totul e la garla....s-a minunat continuu de cat de mare e burta mea si m-a pupat si m-a felicitat ca sunt puternica si inca ii tin...a zis ca din experianta ei ambii boraci au peste 3 kg si ca nu am ce face decat sa suport...injectia ceea e depasita ca astia mici sunt deja maturati. si galma de pe burta e normala, am si pe picioare acum....si faptul ca nu pot respira e normal....sotz a intrebat-o cum ma poate ajuta si a zis ca masajul e degeaba, doar la picoare sa ma maseze ca sunt elefanta (dar a specificat ca nu e vina mea si ca nu am ce face....). colul este tot luuuuung si tare si sanatos....deci ei nu au probleme, doar ca isi bat joc de ma-sa....
ma bucur ca si ionika e bine, sper sa mai stea si pestele ei in burtica, dar daca nu vrea si e fire rebela, sa se nasca usor si sanatos
va pup mult mult de tot pe toate
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze
si 
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
Alex distractie placuta la mare! Si cu tot chinul, pe drum ar fi ideal fara aer conditionat si fara geamuri deschise... si la fel si acolo. Am avut o data o nevralgie intercostala care m-a "fixat" de nu ma puteam indoi nici un centimetru... tot de la aer. Si nu cred ca ai voie medicamentele recomandate pentru asa ceva...
30+