Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

hm monicutz , of of of. Neamurile ... toti avem asa ceva si stii ce e interesant ? Ca tot iti vor intra in casa si vor sta la masa ta si tu ii vei servi ca o gazda buna ce esti din cauza ca e familia lui , gvxjgcvyjk , si poti sa intri si sa te descarci cat de bine te inteleg

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Offf, mai Monica as vrea sa fiu langa tine sa te incurajez. Virtual nu prea ma pricep, nu prea pot sa exprim ceea ce simt. Stiu ca e usor de dat sfaturi, dar te rog mult incearca sa te linistesti. Si daca crezi ca te va linisti macar putin, eu zic sa aprinzi si o tigara (desi de obicei sunt total impotriva ).
Si eu am trecut prin tot felul de probleme in sarcina asta. Mereu ma gandesc cu groaza sa nu fi fost afectata Maria de toate starile mele de nervi, de plans, de agitatie. Simt ca am fost supusa la multe incercari in sarcina asta. Ma rog la Dzeu sa inceteze toate problemele o data cu sosirea pe lume a piciulinei. Sper ca si la tine sa se lumineze tot in momentul in care-ti vei tine puiutul in brate .

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 34+

AMR 4-5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Sa va mai spun ca cica de miercuri trebuia sa fie in concediu???? Nu cred ca mai are rost... deci nu pot sa ma calmez si sa-mi revin si mi-a urcat si tensiunea la 13 cu 8 si l-am agitat si pe bebe sarcul rau de tot

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna fetele! Aida aici sunt, prezent! Doar ca in week-end eu nu prea intru ca de obicei nu prea stam pe acasa. Nu am fost departe doar la niste gratarele (ca avem cativa prieteni care stau la casa pe langa Constanta). Sper ca nu v-m facut pofta, da ce numai Iulika sa se laude.

De dimineata am fost la socrela sa iau mancarea pentru saptamana asta (da stiu, sunt de invidiat ca am o soacra super, ne gateste si ne da la caserola pt toata saptamana). Si cand m-am intors m-a apucat vrednicia si am calcat hainutele lui bebe, ca as vrea sa fac totusi bagajul ala. Pe la jumatate m-a luat asa o oboseala, ca am tras un pui de somn vreo doua ore.

Ma tot uit la numarul de saptamani si ma cam apuca panica (cam ca Sergiu al tau Manga), mi se pare ca nu sunt inca pregatita si ma gandesc ce o sa ma fac, off fiecare cu pasaricile lui!

Si cand intru ce vad Ionika si Techilla ne dau emotii. Bafta multa fetelor , dar poate mai vor totusi bebicii sa stea. Si vad ca parca si Iulika zice ceva de contractii dureroase. Sa ne anunti daca e ceva!

Luto sa te faci bella si sa ne arati poze maine. Vreau si eu sa ma duc sa ma tund, dar sa vedem cand. Deocamdata maine ma duc la epilat, ca miercuri ma duc la dr la control!

Ce imi plac blugii tai Manga, bine ca poti sa mai porti, ca eu in afara de rochite si colanti nu mai suport altceva!

Va pupicesc, ca vreau sa termin odata cu calcatul!

35+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Sa va mai spun ca cica de miercuri trebuia sa fie in concediu???? Nu cred ca mai are rost... deci nu pot sa ma calmez si sa-mi revin si mi-a urcat si tensiunea la 13 cu 8 si l-am agitat si pe bebe sarcul rau de tot
pai si al meu avea 3 saptamani de concediu si dupa o saptamana l-a trimis in cursa ca ceva important ca sa nu mai zic ca asta e si cursa lunga si ce am putut sa fac? nimic si sa imi petrec timpul cu fetele mele preferate
oooof , daca ar avea (ar fi avut) o rezolvare la probleme cu capul as fi daramat tot in cale , dar din pacate nu avem nici o putere , ne ridicam , ne scuturam , ridicam privirea si mergem mai departe....

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Monica, nu are rost sa iti faci nervi pentru altii. Lasa-le incolo de rude, gandestete la Atomix si la tine, voua sa va fie bine! Iti doresc multa bafta, si daca dr. hotaraste sa mergeti pe cezariana mai devreme, eu zic ca stie mai bine. Uitate la partea pozitiva, o sa il tii in brate mai devreme!

35+ cu

nazdravanul meu

Mergi la inceput

deci eu am trimis un mesaj la techila daca pot sa o sun si nu am primit nici un raspuns de jumatate de ora sper ca nu a spart telefonul de nervi

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

m-am trezit...bebelina mea e in niste dansuri mama mama....nu am mai vazut asa ceva...incerc sa filmez burtica in miscare si cand iau aparatul....liniste...

monica, aida la sfaturi nu ma prea bag..dar cand se intampla ceva ce ma enerveaza foarte foarte tare..incerc sa gasesc partea buna a lucrurilor...trebuie sa fie una...la noi cand sta f mult la munca ma gandesc dne bine ca e de munca..ca in vremurile astea...tata a ramas fara munca de la 53 de ani...ii zic toti ca e supracalificat..normal e varsta, nu e la fel cu sotii nostri da ma gandesc ca oricand se poate intampla ceva neprevazut asa incat sa iti gasesti greu de munca..oricat ai fi de bun...so

nimic de la fetele noastre?

iulika cum simti contractiile dureroase? am si eu un fix

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

DUpa ce ca am avut o zi de cacao si m-am simtit super naspa, ma suna soatza acum foarte nonsalant sa-mi spuna ca el e in drum spre Iasi DEci am facut criza de nervi si de plans ca nu ma pot opri, m-au luat si durerile de mijloc. NU cred ca mai rezist, psihic.

Aida, esti o dragutza

Acum nu-mi vine decat sa urlu si sa zic ceva de firma la care lucreaza si sa imi aprind o tigara ca nu mai pot!!!
Stiu ca o sa-mi ziceti de criza, bani etc, dar nu vreau decat sa il stiu acasa, langa mine, sanatos si fara nervi, nu mai rezist eu in stresul lui. NU cred ca va puteti inchipui cat de nervos e omul asta. SA nu va mai spun ca azi s- trezit la ora 5 sa-l duca pe frasu la aeroport. Frasu care a sunat aseara ca "nu ma duci si pe mine la aeroport" asta la ora 10. DA sa dea un telefon sa intrebe ce fac, cum ma simt nu stie, suna doar cand are nevoie. Si scarba aia de nevastasa mai rau, cat a avuit nevoie de mine ca era insarcinata s ao ajut vai ce prietene eram. DUpa ce a nascut in ianurie, nici macar in martie de ziua mea nu a stiut sa-mi dea telefon sa-mi zica la multi ani. Si asta al meu e un prost, e prostu familiei, ca nu stie sa zica nu in rest toata lumea isi pune palma in fund si la revedere si el sta si strange toate ciooburile si tot !!!

Ma scuzati da trebuia sa ma descarc pt ca sunt in pragul unei crize nervoase.

hai linistete-te...pe bune...faci rau copilului...asa e in orice familie..se nimereste unul mai fraier. si la noi e la fel...a venit aici la 19 ani sa faca bani sa plateasca datoriile alor lui la intretinere ca le lua statul casa, l-a tinut pe frate-su in facultate...6 ani, i-a cumparat computere, i-a dat bani cu imprumut sa-si ia masian noua (bani pe care-i plateaste inapoi cu tzaraiata si pe care a trebuit sa-i fi returnat de acum un an integral), i-a cumparat tzoale, i-a dat bani si de banchetul de la licenta...l-a tinut fara chirie la el in apartament...si cand a plecat nici curat nu a facut. a venit tot asta si a smotruit ca bou sa scoata mirosul de pisica si caine si jegul din baie si bucatarie. si cand a fost sa dam ap la inchiriat, mi-a zis mama lui ca nu ar prea vrea, ca sa aiba unde dormi fiu-su mare cand vine de la cluj de unde s-a mutat anul trecut. nici acum nu e inchiriat...ca cica nu merg astea cu 3 camere...ca sunt prea mari...auzi..... vrei sa-ti mai spun? nu are rost ca ma enervez si imi fac rau. stie si el ca a gresit si ca greseste si tot zice ca ar fi trebuit sa-i mai spuna si nu..., ca i-a dat prea multe si a stat in facultate si s-a distrat, iar Sergiu s-a lasat de facultate ca sa vina aici si numai el stie cum a ajuns acum 7 ani cand nu se dadeau vizele asa la oricine...asa ca veneai si altfel...si toate astea numai ca sa fie bine acasa...na ca m-am enervat...

iti spun...nu are rost sa iti faci nervi de pomana. fii recunoscatoare ca stii cu cine ai de a face si vei sti sa te feresti.

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:

DUpa ce ca am avut o zi de cacao si m-am simtit super naspa, ma suna soatza acum foarte nonsalant sa-mi spuna ca el e in drum spre Iasi DEci am facut criza de nervi si de plans ca nu ma pot opri, m-au luat si durerile de mijloc. NU cred ca mai rezist, psihic.

Aida, esti o dragutza

Acum nu-mi vine decat sa urlu si sa zic ceva de firma la care lucreaza si sa imi aprind o tigara ca nu mai pot!!!
Stiu ca o sa-mi ziceti de criza, bani etc, dar nu vreau decat sa il stiu acasa, langa mine, sanatos si fara nervi, nu mai rezist eu in stresul lui. NU cred ca va puteti inchipui cat de nervos e omul asta. SA nu va mai spun ca azi s- trezit la ora 5 sa-l duca pe frasu la aeroport. Frasu care a sunat aseara ca "nu ma duci si pe mine la aeroport" asta la ora 10. DA sa dea un telefon sa intrebe ce fac, cum ma simt nu stie, suna doar cand are nevoie. Si scarba aia de nevastasa mai rau, cat a avuit nevoie de mine ca era insarcinata s ao ajut vai ce prietene eram. DUpa ce a nascut in ianurie, nici macar in martie de ziua mea nu a stiut sa-mi dea telefon sa-mi zica la multi ani. Si asta al meu e un prost, e prostu familiei, ca nu stie sa zica nu in rest toata lumea isi pune palma in fund si la revedere si el sta si strange toate ciooburile si tot !!!

Ma scuzati da trebuia sa ma descarc pt ca sunt in pragul unei crize nervoase.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

nu mai plange scumpa, fa-o pt pitic...te rog

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex
26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput