Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)
Raspunsuri - Pagina 15
aidaciolac spune:
... si voi care tocmai ati fost la eco va plangeti de emotii
, pai eu ce sa mai zic ca am 34 de sapt si urmatorul control abia in 4 sept
... sper sa nu nasc pana atunci ![]()
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ... si voi care tocmai ati fost la eco va plangeti de emotii , pai eu ce sa mai zic ca am 34 de sapt si urmatorul control abia in 4 sept ... sper sa nu nasc pana atunci |
eu merg miercuri dimineata la coana moasa dar e ca si cum nu mai am niciun control pana nasc
Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
Manga, multumesc dar nu ma simt deloc eroina cand ma gandesc prin cate au trecut unele dintre voi. E greu si la mine dar asta e. Riscul meseriei. Ma incalzeste numai gandul ca bebe e bine, trebuie sa fie, si ca in doua luni jumate il scot eu din burtica si o sa imi fie mai bine.
Aida, nu stiam ce reprezinta analizele alea. Multumesc din suflet pt cuvintele tale. M-am mai linistit putin. Nu ma mai simt atat de rau ca pana acum nu m-am interesat de ele si ca poate bebele sa pateasca ceva de la ele. Offf nu stiu de ce dar simt ca daca imi e mie rau inseamna ca bebe nu are nimic. Plus ca e tare vioi. Da Doamne sa nastem toate niste puiuti sanatosi. 
Monica
28+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
raluk16 spune:
Fug un pic fetelor, si stau cu morcov pentru fetele noastre. Vrea sotu sa pape ceva la o terasa din zona, asa ca profit si ma agat de el pentru inca o plimbare de 500 de metri ![]()
30+ 
monikus spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Fug un pic fetelor, si stau cu morcov pentru fetele noastre. Vrea sotu sa pape ceva la o terasa din zona, asa ca profit si ma agat de el pentru inca o plimbare de 500 de metri 30+ ![]() |
Pofta buna. Sa mananci si pt mine pt ca mie imi e frica sa mai bag ceva in gura azi.

Monica
28+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBEVARSTA BEBE
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac ... si voi care tocmai ati fost la eco va plangeti de emotii , pai eu ce sa mai zic ca am 34 de sapt si urmatorul control abia in 4 sept ... sper sa nu nasc pana atunci Aida ... 34+ Poze cu noi ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Si la mine la fel Aida. Mi-a zis dr. sapt. trecuta cand am fost, ca ne vedem la inceputul lui sept., pe 3-4 sept. Sper sa fie totul ok pana atunci.
Monica, Doamne ajuta sa fie totul bine. Si a mea cand misca de ma rupe...cand abia se sinchiseste. Dr. a zis ca asa cum si noi avem zile in care suntem activi si zile fara vlaga, asa sunt si bebelusii...ca si ei tot oameni sunt. Eu cu ideea asta ma consolez cand mandra mea e lenesuta.
Dana
34+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 5-6 saptamani
monica_dicut spune:

DUpa ce ca am avut o zi de cacao si m-am simtit super naspa, ma suna soatza acum foarte nonsalant sa-mi spuna ca el e in drum spre Iasi 

DEci am facut criza de nervi si de plans ca nu ma pot opri, m-au luat si durerile de mijloc. NU cred ca mai rezist, psihic.
Aida, esti o dragutza 
Acum nu-mi vine decat sa urlu si sa zic ceva de firma la care lucreaza si sa imi aprind o tigara ca nu mai pot!!!
Stiu ca o sa-mi ziceti de criza, bani etc, dar nu vreau decat sa il stiu acasa, langa mine, sanatos si fara nervi, nu mai rezist eu in stresul lui. NU cred ca va puteti inchipui cat de nervos e omul asta. SA nu va mai spun ca azi s- trezit la ora 5 sa-l duca pe frasu la aeroport. Frasu care a sunat aseara ca "nu ma duci si pe mine la aeroport" asta la ora 10. DA sa dea un telefon sa intrebe ce fac, cum ma simt nu stie, suna doar cand are nevoie. Si scarba aia de nevastasa mai rau, cat a avuit nevoie de mine ca era insarcinata s ao ajut vai ce prietene eram. DUpa ce a nascut in ianurie, nici macar in martie de ziua mea nu a stiut sa-mi dea telefon sa-mi zica la multi ani. Si asta al meu e un prost, e prostu familiei, ca nu stie sa zica nu 
in rest toata lumea isi pune palma in fund si la revedere si el sta si strange toate ciooburile si tot !!!
Ma scuzati da trebuia sa ma descarc pt ca sunt in pragul unei crize nervoase.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
34+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
mary_07 spune:
Multmesc fetelor pe cuvintele frumoase

Mi-a mai trecut si din starea de rau si din starea psihica de cacao
Astept si eu cu nerabdare vesti despre Ionika si Techila
Aaa,uitasem sa va spun...bb s-a intors deja,era cu caputul jos de tot

...dar tot degeaba
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
36+, cu
-Razvan
_
The Big Day - 25 august

lutoniana spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Fug un pic fetelor, si stau cu morcov pentru fetele noastre. Vrea sotu sa pape ceva la o terasa din zona, asa ca profit si ma agat de el pentru inca o plimbare de 500 de metri 30+ ![]() |
pai ce Raluka azi nu ai gatit ????

Cea mai fericita
35 + cu 
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
Monica nu pot din pacate decat sa iti trimit o
si un
ca sa iti mai treaca supararea. Te inteleg perfect si e normal sa fii suparata dar trebuie sa treci repede peste problemute ca sa nu te simta bebe.
Luto nu cred ca a gatit Raluk. Din nefericire nici eu si acusi imi vine sotul si nu stiu ce ii pun pe masa.![]()
Monica
28+ in curand mami de
Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE