Burtici fericite de septembrie-octombrie (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Un arab la aeroport:

-Name?

-Abdul Al Rhazib.

-Sex?

-Three or five times a week......

- No no.....i mean male or female..?

- Male, female, sometimes camel........

- Holy cow!!

-Yes, cow, sheep, animals in general.

- But isn`t that hostile?

- Horse style, doggy style, any style.......

- Oh dear!

- No no no!!!! Deer run too fast....

Aida ... 34+
[

MangaGirl :-) 32+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

mai monikus , habar nu am cum sa iti explic , dar o sa incerc cumva
in primul rand transurile tale sunt foarte bune. Primul stgp arata compozitia (functionalitatea) ficatului , iar al doilea stgo care la tine este marit , si nu din cauza ca ar avea ficatul ceva ci din cauza ca este apasat , compresat ... si nici nu ar avea cum sa fie altfel.
so , din punctul meu de vedere ai transurile foarte bune. Intreaba un medic si va stii sa iti explice mai bine

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Un bat ca asta de 7 milioane ...neam de neamu' vostru nu a avut la gimnastica

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

unde naiba le gasiti????????

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Pai intr-un fel, lotiunea de corp e mai periculoasa daca nu e bio, decat detergentul de haine. Ma gandesc cum intra lotiunea in corp, si se absorb toate chimicalele in sangele puiului. Si cum intra toxinele din hainele spalate... mai greu! Eu voiam un detergent bio pentru ca sunt maniaca de cate chimicale intra in noi si ne distrug sistemul endocrin, nu vreau sa-l tin pe palmi sa nu faca alergii. Sunt de acord sa se tarasca pe jos, prin pamant, iarba, sa bage prostii in gura, dar nu sunt de acord sa-l dau eu cu ulei de bebe care e de fapt petrol cu chimicale...

30+

te rog nu-mi spune ca toata sarcina m-am dat cu johnson's baby oil si am facut rau . acum am trecut pe ulei de migdale...dar te rog nu=mi spune ca e grav.

varsta bebe

poze

pai cred ca nu are parabeni

(ai vrut sa-ti spun vestea buna, nu? )

Cel mai grav ingredient cred ca e tocmai uleiul ala de parafina. Dar cred ca numai local, pentru pielea ta, deci nu pentru bebe. Uite aici aveam un blog pentru shopul pe care trebuia sa-l deschid cu o prietena de-a mea. Dar economia romaneasca , impozitul forfetar, si faptul ca amandoua am ramas insarcinate ne-a facut sa suspendam firma si magazinul... ca nu aveam cum sa ne ocupam de el nici gravide nici proaspete mamici...

Si acolo am scris ce gasisem eu despre ingredientele din produsele de bebe. Cum am zis, baby oil-ul nu cred ca are parabeni.

30+

Mergi la inceput

monikus esti o eroina...zau...nu vreau sa-mi inchipui cum e sa vomiti toata sarcina.

speaking of pains...ieri, pentru prima oara cu adevarat de cand sunt gravida am mers cu talpile si degetele de la picioare total amortite. mai aveau ele tentative...dar ieri a fost de groaza. ace peste tot. imi venea sa rad gandidu-ma la degetele mele blege...si am mai mers si mult pe jos...ma gandeam cum ar fi sa ma blegesc asa tare de sa nu mai pot simti cand pasesc. va dati seama ca nu eram prea ocupata daca ma gandeam la de-astea.

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
aici sunt din aia ca ai tai, de care am si eu o pereche...dar care ma dispera din cuaza elasticului. si mai am o pereche cu elastic doar pe parti, dar si aia imi vin peste burta. si sunt grosi de ma coc in ei...si negri pe deasupra. astia sper sa vina mai jos. duamna respectiva nu stie decat ce-a invatat...sunt unii pantaloni care aici se numesc under the bump si over the bump. fiecare cum prefera.

eu sper sa pot sa-i port si sa nu ma incomodeze prea tare elasticul acela peste burtica..daca da, il pot lasa in jos; asta este! ne bucuram si noi de ce avem aici!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

manga ce blugi faini la noi nu se gasesc dinastia

si mie mi-au plactu tare...mai ales ca pot sa-i suflec un pik sa arat ca katie holmes . m-am tampit, zau asa...mai am 7 sp si nasc si eu dau banii pe tzoale. mama nebuna!

varsta bebe

poze

fiind cu talie joasa, o sa-ti fie buni si dupa nastere, pana cand iti vor fi prea largi

Si apoi mai faci un bebe peste o vreme sa te simti mai bine pentru cheltuiala

30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
pai cred ca nu are parabeni

(ai vrut sa-ti spun vestea buna, nu? )

Cel mai grav ingredient cred ca e tocmai uleiul ala de parafina. Dar cred ca numai local, pentru pielea ta, deci nu pentru bebe. Uite aici aveam un blog pentru shopul pe care trebuia sa-l deschid cu o prietena de-a mea. Dar economia romaneasca , impozitul forfetar, si faptul ca amandoua am ramas insarcinate ne-a facut sa suspendam firma si magazinul... ca nu aveam cum sa ne ocupam de el nici gravide nici proaspete mamici...

Si acolo am scris ce gasisem eu despre ingredientele din produsele de bebe. Cum am zis, baby oil-ul nu cred ca are parabeni.

30+

parabeni sigur nu are...ca m-am uitat...dar are parafina. anyway...the damage is done. interesant ce ai pus tu acolo. o sa citesc cu interes

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Nici o veste de la Ionika sau Techila? Ca eu una am emotii pt. ele....

Dana 34+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 5-6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

monicutz stiu draga mea ce simti frica asta tampita pe care nimeni nu ti-o poate risipi. Oricine orice ar zice tu vei gasi in continuare motive de plans si de suparare din cauza mirosului inconfundabil al fricii. Singurul moment in care se va risipi va fi atunci cand iti vei tine in brate pruncul sanatos. Vor mai ramane cateva ramasite , dar in timp vor disparea.
Te si intra de cate ori vrei ca nu ne intristezi , scrie ce simti , e mult mai usor sa imparti si din greu asa cum reusesti sa imparti si din frumos.
Offff , daca as putea sa fac mai mult , dar nu pot si nu stiu ce sa fac

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput