Nasterea normala cand ai herpes genital

Nasterea normala cand ai herpes genital | Autor: Ajess

Link direct la acest mesaj

Buna,
trebuie sa nasc in curand si am herpes genital de cativa ani. Ma intrebam daca exista printre voi mame care au avut aceasta problema si daca au nascut normal sau prin cezariana. As vrea foarte mult sa nasc normal dar mi e frica sa nu i transmit bebelusului infectia.
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ajess, daca herpesul nu este activ in momentul nasterii, poti naste natural fara probleme. Mie asa mi s-a spus si am si nascut primul copil prin nastere naturala, fara probleme din punctul asta de vedere.

Iti doresc nastere usoara si un bebic sanatos!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ajess spune:

Eu am luat herpesul de la sotul meu cand el nu avea eruptie si de aceea imi este frica sa nu l transmit la copil.
Tie ti au facut ceva teste inainte sau doar examen extern?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

si eu am avut herpes activ cu vreo 3 ani inainte de a naste, dupa care a avut o stare latenta, nu m-a deranjat. cand am ramas gravida, l-am informat pe dr despre antecedente. mi-a pus bulina rosie si mi-a zis ca daca nu este activ la nastere, pot naste natural fara probleme. cezariana se impune daca in momentul nasterii este in stare activa. n-am facut niciun tratament pe perioada sarcinii si am nascut natural, fara probleme.................bafta multa!

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mi s-au facut testele ce se fac in mod normal oricarei gravidute. Despre herpes i-am spus eu doctorei pentru ca stiam ca il am (tot de la sot ). Cat despre a-l fi luat de la el intr-o perioada cand nu era activ...nu stiu sa existe asa ceva.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput