Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Nico, il voi intreba si-ti voi da raspunsul. Sa stii ca si eu sunt casatorita numai la starea civila. Sotul meu fiind catolic, unul dintre noi ar fi trebuit sa treaca la alta credinta, deci nu am facut acest pas si sincera sa fiu dupa 9 ani de casnicie nici nu cred ca vom mai face cununia religioasa. Dumnezeu este peste tot si sunt sigura ca ne-a insotit si la cununia civila.

Sunt PERFECT de acord cu tine dar, cateodata imi trece prin minte ca, de-aia nu avem bb, ca e suparat DD ca n-am facut cununie religioasa. Ooooooooff, nici eu nu mai stiu ce sa cred.

Incercand sa ma sustina, multi spun ca fiecare pe acest pamant are o menire. Dar ma apuca nervii si am uneori reactii super ciudate, replicandu-le ca vreau sa-mi explice atunci care e menirea acelor femei care fac copii in nestire, pe unii ii avorteaza cu un pocnet de deget, pe altii ii arunca la tomberon de cum au vazut lumina zilei, sau, daca au "nesansa" (in cazul bietilor copii) de a trai si a creste, nu se ocupa de hrana, ingrijirea si educatia lor. Care e MENIREA in aceste cazuri??????????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lumy_Clt

Neatza!!!
am intrat si eu in fuga sa beau cafeluta, ca tare buna este!!!
Galli te inteleg cu starile de la duphasto, eu ajunsesem sa iau 4 pe zi., si eram varza,
acum insa sunt pe utrogestan , care cica este progesteron natural...boh.. oricum ar fi imi este mai bine.

Never say never!!!

Heei, Lumy, cum te mai simti? M-am tot gandit ieri la tine dar a fost zi infernala si n-am avut timp nici sa beau apa pana seara. Stiu ca te culci tarziu, dar nu mi-am permis sa te sun la ore nepotrivite.

Mergi la inceput

Galli, duphaston- neduphaston, cert este ca ai si alte simptome decat cele date de tratamentul cu pastile.
DD ajuta!

Mergi la inceput

Soricica, LA MULTI ANI Soricelului! Sa fiti fericiti si impliniti impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetele dragi !
Am revenit din CO si acum sunt pe baricade, la munca
Luna asta, CM a intarzit 5 zile si cred ca, dupa simptome:greata dureri de sani ,scurgeri, ca a fost sarcina........
Nu am fost in Romania ca as fi facut un beta HCG si nici nu am incercat sa cumpar un test ,am zis sa mai treaca zilele.....
Mai incerc cu naturalu.......si vad ce fac in sept-oct cand ma gandeam pt miomectomie,dar prietena mea din Olanda m-a invitat la ea in oct si parca m-as duce la ea si pe urma sa fac operatia.Eu ma simt bine dupa embolizare,daca nu ar fi dorinta mea de a mai incerca sa am copii,nu as avea niciun motiv sa scot fibromul,doar l-as supraveghea........
Acum sunt in ziua 7 a CM.
A fost super in CO, daca va place muntele ,va recomand sa va duceti in zona Tirolului, la sud de Salzburg(Zell and See,Bruck) unde este zona turistica a lor,in Alpi.Lumea draguta, politicoasa in trafic,conduci fara probleme.
galli,soricica,Bafta multa!Stiiu cum este cu duphastonu, eu luam 4 /zi.
La multi ani soricelului si multi !
guze ,si eu ma intreb la fel ca tine.......
toate fetele cu pitici si va astept cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, suricatelor.
La multi ani Soricuto pt Soricut, sa va dea Domnul tot ce va doriti, sa fiti sanatosi, fericiti si bebicul sa apara cat mai repede.
toate fetele !

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

nico, la IA, o sa-i puna pe gigei derect la locul lor , asa ca scapa saracutii de stresul de a mai trece prin locuri care nu le sunt prielnice!!! daca nu pot singuri, ii ajutam, nu? auzi, environment neprietenos!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

dragelor multumesc mult pentru urari, dar se pare ca am dat- o cu batul in balta....

soarecul este suparat foc pe mine si nu vorbeste cu mine de aseara...

deci , sa incep...
cadoul pe care vroiam sa il fac era un ceas de la tissot, care nu se mai gaseste acum la noi, dar l-am comandat si vine in 3 sapt.(nico de asta s-a ocupat soarecul, eu iti multumesc oricum).
eu mi-am zis ca ar fi bine sa il surprind cu mici atentii de dragoste, (nu am avut prea mult timp la dipozitie cu toate prbl astea de IA si masele umflate), asa ca am incercat sa ma descurc cum am putut.
i-am facut o cutiuta colorata pe care i-am scris intr-o ordine oarecare "30 de motive pentru care teiubesc" si inauntru am pus 30 de inimioare pe care am scris cele 30 de motive.
i-am facut o carticica haioasa, o poveste in care noi 2 suntem pers, cu text si imagini, color si copertata care a iesit f dragut.
ieri , am fost la cumparaturi sa ii pregatesc ceva pt birou, ceva usor: niste saratele, o prajiturica....
am ajuns aseara pe la 9 si m-am apucat de treaba.
soarecul a plecat intre timp la fotbal.
ideea este ca m-am luat cu bucataria , e drept ca surprizele erau la locul lor, dar soarecul cand a venit acasa eu eram in baie si ma aranjam.
am fost asa de surprinsa cand l-am vazut ca in loc sa ii sar de gat si sa ii zic la multi ani , eu l-am intrebat de ce a ajuns asa de vreme acasa.
si de aici... ca nu se astepta sa ma gaseasca asa, ca el nu are nevoie de prajituri , ca asteptam altceva de la mine...o surpriza .... si de aici...suparare mare...

imi pare rau ca am reactionat asa, il inteleg ca odata face 30 de ani si se astepta la altceva, dar surpizele erau pregatita numai ca ...nu am fost acolo unde trebuia...
sunt f suparata pe mine , am senzatia ca nu sunt buna de nimik...

imi pare rau ca de ziua lui e suparat pe mine ....

nu stiu daca am fost coerenta, dar .
va pup

Mergi la inceput

Sori, suna-l si intreba-l asa:

Dragul meu, iubirea mea, n-ai putea sa amani supararea pe mine de maine-poimanine incolo?! Nu se cade sa-ti umbresti frumusete de aniversare cu un "fleac" (nu-i spune de ghilimele ), pana la urma: io in baie, stresata sa termin pregatirile, aranjandu-ma si nefiind gata sa te intampin cum se cuvine. Hai inchide si tu ochii si promit sa ma revansez.

P.S. N-am inteles ce surpriza astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Buna fetelor,

Soricica iubita si scumpa,

Tu esti mai sensibila in perioada asta,TU ai trecut prin ceva emotii in ultimul timp,TU iei hormoni deocamdata,TU chiar ai dreptul sa fii irascibila.

Eu m-am pierdut la cei 30 de...

NICIODATA dar NICIODATA sa nu mai zici ca nu esti buna de nimic.N-ai nici un motiv sa fii suparata pe tine,din contra..

Ada

Mergi la inceput