Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamac

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Ada, Anca, voi v-ati intalnit la CJ?

Nico, din pacate nu ne-am vazut inca. Eu am plecat din Cluj sambata, dar sper sa revin la Cluj inainte de-a pleca si sa ne intalnim.
Stiu ca trebuie sa-l intervievez pe tatal meu despre opinia bisericii despre inseminare, dar imi amintesc ca tu voiai sa mai stii ceva legat de casatoria cu musulmani, dar nu sunt sigura. Spune-mi ce vrei sa stii si il intreb cu mare placere. draga mea, varsta e de vina!

Da, da, iti multumesc. As vrea sa stiu de ce preotii ortodocsi nu accepta sa oficieze casatoria religioasa intre un ortodox si un musulman. Nu ma simt mai putin sotie avand doar casatoria civila, dragostea noastra este foarte puternica si fara acest ritual dar mi-ar fi placut totusi sa simt ca ne unim si in fata lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

ce am luat eu ca si stimulare: 30 de picaturi dimineata si 30 de picaturi seara din extract de mladite de zmeur din z1 a cm si 3 lingurite / zi BU. toate inainte de masa cam cu jumatate de ora.

http://lt1f.lilypie.com/76gqp2.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Maine merg si eu sa-mi iau licoarea fermecata.

Mergi la inceput

Citat:

nico, diagnosticul mi l-a pus in urma unei eco endovaginale!!!!

Ok, m-am linistit. Daca era ceva, imi spunea dr. Vreau sa fac IA in toamna si ma tot gandesc daca sunt total pregatita, sa nu pierd timpul cu nu-stiu-ce analiza sau interventie.

Mergi la inceput

Din motive tehnice, pozele de la intalnire le postez maine.
Tocmai m-am eliberat de toate activitatile si alergaturile.
Am luat cu grija aparatul, m-am mai uitat o data la poze, am rascolit tot sertarul cu cabluri, am gasit un cablu cu o mufa mica la un capat si cu una mai mare la celalalt capat, m-am asezat comod la calculator, am deschis capacelul de cauciuc al aparatului si ... surpriza: cablul nu e cel potrivit, e de la un fost aparat, iar mufa mica trebuie sa fie si mai mica. Si nici "memory card reader" nu am. Expertele in IT, am zis bine?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

[/quote]
Da, da, iti multumesc. As vrea sa stiu de ce preotii ortodocsi nu accepta sa oficieze casatoria religioasa intre un ortodox si un musulman. Nu ma simt mai putin sotie avand doar casatoria civila, dragostea noastra este foarte puternica si fara acest ritual dar mi-ar fi placut totusi sa simt ca ne unim si in fata lui DD.
[/quote]

Nico, il voi intreba si-ti voi da raspunsul. Sa stii ca si eu sunt casatorita numai la starea civila. Sotul meu fiind catolic, unul dintre noi ar fi trebuit sa treaca la alta credinta, deci nu am facut acest pas si sincera sa fiu dupa 9 ani de casnicie nici nu cred ca vom mai face cununia religioasa. Dumnezeu este peste tot si sunt sigura ca ne-a insotit si la cununia civila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamac spune:

Ada29- Z16 CM
Amy2007- Z26 CM
Ancamac- Z13 CM
Babyblue- Z14 CM, stimulare cu naturiste;
BlueFlower- saptamana 16 de sarcina
Cinezee- Z21 CM
Dandana69- asteptam vesti
Ellyshor- Z21 CM
Galliciana- Z28 CM, Z11 de la IA. DD ajuta! Greturi si alte chestii
Guzelnico- Z17 CM
Libra- Z11 CM
Lumy_Clt- Z23 CM
Lyly_mar- Z7 CM
MayanMistica- Z? CM (asteptam detalii)
Menics- Z? CM (asteptam detalii picante)
Micomic- Z10 CM, stimulare cu naturiste;
Mona40- Z? CM (asteptam detalii)
Sorinake- Z19 CM, stimulare cu naturiste;
Soricica- Z27 CM, Z11 de la IA! DD ajuta!
Simonia- Z23 CM
Uratica- Z29 CM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

neataaaaaaaaaa
doamnelor,va invit la cafea ,
si,bineinteles, pt sarbatoritul de azi:
LA MULTI ANI SORICELULUI
si tot ce va doriti voi,draga soricica!!!
si as dori sa va semnalez lipsa lui menics de
muuuuuuuuuulta vreme! unde esti,manule????
mai,rautacioase mici, de la duphaston se trage tot...
daca ma obisnuisem cu 1 tabl,
acum 2 imi fac mult mai rau...
sorinake,ellyshor, asteptam vesti bune si de la voi, cat de rpd!!!
sa aveti o zi buna!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

soricica, LA MULTI ANI sotului!! sa va dea DD multi soricei sanatosi cat mai curand!sa aveto o zi minunata!

nico, da, la eco, dar ciudat ca pana acum nici un dr nu a vazut nik. ne-a spus si noua ca daca nu raman luna asta, luna urmatoare facem IA. adenoza nu pune nicio problema procedurii de IA, doar ca, se pare, nu lasa spermatozoizii sa ajunga intregi unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Neatza!!!
am intrat si eu in fuga sa beau cafeluta, ca tare buna este!!!
Galli te inteleg cu starile de la duphasto, eu ajunsesem sa iau 4 pe zi., si eram varza,
acum insa sunt pe utrogestan , care cica este progesteron natural...boh.. oricum ar fi imi este mai bine.

Never say never!!!

Mergi la inceput

Citat:

nico, da, la eco, dar ciudat ca pana acum nici un dr nu a vazut nik. ne-a spus si noua ca daca nu raman luna asta, luna urmatoare facem IA. adenoza nu pune nicio problema procedurii de IA, doar ca, se pare, nu lasa spermatozoizii sa ajunga intregi unde trebuie!

Da, am impresia uneori ca dr astia se uita la altceva de nu vad/ nu vor sa vada (?!) toate problemele.
Eu vreau sa fiu informata si sa cunosc toate piedicile care ar putea sta in calea unui IA reusit in toamna. De aceea te stresez cu detaliile.
Iar cand ai pomenit de adenoza, m-am gandit ca trebuie sa le pregatesc, din timp, gigeilor un environment placut, sa alunece usor si fara vreun efort suplimentar, ca si asa sunt lenesi si ametiti. Ma gandeam ca as putea avea si eu asa ceva, de fac prostancii cale intoarsa sau n-au tupeu sa intre.

Mergi la inceput