Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

tocmai m-am certat cu mama la telefon

la ora asta ????

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Monis ce poze faine......yamiiiiii
Bine ai revenit la noi

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

imi da mesaj ca daca nu m-am culcat sa o sun pe rds ... si eu sun si ma ia ca pe prosti (scarpinare cu mana stanga la urechea dreapta) ca a vorbit ea cu nu's cine si daca am cazut trebuie sa ma duc la eco ca se poate intampla ... moooooama ce m-am enervat , mai ales ca aia cu care a vorbit e o pr**** cu P mare am uitat si incerc sa ii explic ca ma simt aproape bine ca inainte ... si ea nu si nu ca totusi ... phoaaai si am explodat.
Cateodata se poarta cu mine ca cu prostii , parca nu ma stie , parca nu stie ce sunt in stare sa fac , parca nu stie cate am facut pana acum in viata si ea , mama mea , imi vorbeste ca la idioti fara sa se consulte cu mine doar pt ca o idioata spune pareri gratuite si povesti de groaza

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

cred ca mi-a venit o idee ce sa pun la titulatura... desi nu e ceva ce ma defineste pe mine... e ceva ce defineste situatia actuala.

Ma gandeam sa pun citatul ala din casablanca, "I think this is the beginning of a beautiful friendship."

Ca ar caracteriza si ce facem noi aici, ca am impresia ca vom ramane prietene bune si la bine si la rau. Si ar mai fi si ce se intampla intre mine si puiul meu, inceputul unei frumoase prietenii.

M-a palit asa dintr-o data. Cred ca m-am mai gandit la el chiar la inceputul sarcinii, cand inca nu spuneam nimanui. Nu stiu daca mi l-am scris undeva atunci. Oare asta inseamna sa-l pun? Ca acuma am dubii, ca nu e un atribut al meu, ci o fraza dintr-un film...

astea is intrebari de ora asta, cand nu e nimic la teveu...

Cum ar merge mai bine? Fara ghilimele sau cu?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

imi da mesaj ca daca nu m-am culcat sa o sun pe rds ... si eu sun si ma ia ca pe prosti (scarpinare cu mana stanga la urechea dreapta) ca a vorbit ea cu nu's cine si daca am cazut trebuie sa ma duc la eco ca se poate intampla ... moooooama ce m-am enervat , mai ales ca aia cu care a vorbit e o pr**** cu P mare am uitat si incerc sa ii explic ca ma simt aproape bine ca inainte ... si ea nu si nu ca totusi ... phoaaai si am explodat.
Cateodata se poarta cu mine ca cu prostii , parca nu ma stie , parca nu stie ce sunt in stare sa fac , parca nu stie cate am facut pana acum in viata si ea , mama mea , imi vorbeste ca la idioti fara sa se consulte cu mine doar pt ca o idioata spune pareri gratuite si povesti de groaza

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Aida ai o stea mare si frumoasa in frunte!!!

Dar nebuna de unde stia?

Mamitzicul tau e ingrijorat si nu stie probabil cum sa te ajute, asa, de la distanta. Calmeaza-te ca nu are nici un sens

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:

tocmai m-am certat cu mama la telefon

Aida ... 34+
Poze cu noi

si tu??????? mai inaite ii ziceam yechilei de patania cu mama de azi.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

raluk16 ai voie sa pui maxim 25 de caractere , asa ca gandeste-te bine ... si mai ai putin si ajungi la 1500
monis5 ma tot uit la pozele tale si nu ma satur. Te

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Techila noapte buna si cu siguranta maine va fi o zi mai bunå

Aida nu mai pune la suflet ..la ora asta..Si-a facut si ea griji..Cu toate ca sincer si eu m-as fi enervat oleak in locul tau..Alta data så nu o mai suni la ore din astea..Decat daca esti destul de incarcata sa ii faci fatå..

RalukFaina titulatura ..iti pui ce vrei nu te mai gandi daca are sau nu ghilimele..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

wow raluk16 nu cred ca vedeam steluta daca nu imi spuneai

oana_B si admin

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Ralu nu merge cu toate ca e ffff frumos...trebuie sa aibe 25 de caractere....asa a zis Techila....
Sper ca nu ti-am stricat seara

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput