Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 5
Iulika29 spune:
Luto eu nu am avut probleme toata sarcina cu constipatia in ultima perioada abia ies si eu..Eu am intrebat moasa si imi spusese ca e posibil sa påtesc asta si nu m-am panicat..
Mary noapte buna si linistita fara bile in cap eu asa påteam daca ma culcam direct dupå zuma..aveam bilele alea in cap
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Tre sa spargi niste bile colorate...si tooot spargi la ele pana te dor ochii Ma bag la somn ca nu mai rezist,ne citim maine dimineata la cafeaca sapt ce s-a incheiat numai o data am baut...so,maine am voie iar. Mi-am propus sa beau cafea doar de maxim 2 ori/sapt ( si si atunci,cu muuuult lapte). Am eu un pitic pe creier care-mi baga idei cum ca bebe al meu are o greutate mica si asta din cauza cafeleiomul cand n-are de lucru isi face,nu? Gata,plec, ca m-am intins ca o placinta..noapte buna My family Poze cu noi _ Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007) si 36+, cu -Razvan _ AMR - 2 saptamani!!! |
nu ma bag mary ca numa aiami-ar mai lipsi ca in rest nu ma mai misc de la laptop.
anco 34+???? si
poze
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila m-a palit o foame...d-aia grava...si ma doare spatele si nu pot cobori sa imi iau mancare (si mi-e si lene), pe sotz mi-e mila sa il trezesc saracu....am gasit o punga de alune de pamant si o cutie cu bomboane de ciocolata d-alea naspa.... raluk, am dat pe filmul ala....nu pricep...macar il privesc asa pe nicholas cage...desi acum e cam uratel Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
same here ... si ce par urat are...
29+
Iulika29 spune:
Monis så iti fie de bine vacanta..våd ca nu ai bantuit rau..faine poze
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
tocmai m-am certat cu mama la telefon
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
monis deci pe langa ca esti super manechina... si fotogenica... mai si umblati in multe si frumoase locuri si mai si faceti niste poze superbe!
Lucia eu si la astfel de persoane cu iz romantic si cu personalitate de artist ma simt banala de tot, nu numai la cele cu abilitati speciale
Oare este emoticon de invidios?
29+
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac tocmai m-am certat cu mama la telefon Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
La ora asta... te-o fi certat ca ai trezit-o
Care-i baiucul?
29+
techila spune:
durerea de spate ma ucide.......si nu m-a apucat de mult...de vreo 10 min, dar ma doboara....asa ca ma bag la nani
noapte buna, preferatelor! maine va fi o zi mai buna....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
lutoniana spune:
va multumesc fetelor ...ralu maine merg sa iau ceva ca nu mai tine...va anunt ce gasesc
Iulikasi eu stiu ca e normal dar ma terorizeaza gandul ca tot pap zilnic si nu elimin nimic
Aida
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila durerea de spate ma ucide.......si nu m-a apucat de mult...de vreo 10 min, dar ma doboara....asa ca ma bag la nani noapte buna, preferatelor! maine va fi o zi mai buna.... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Noapte buna si linistita!
29+