Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto eu nu am avut probleme toata sarcina cu constipatia in ultima perioada abia ies si eu..Eu am intrebat moasa si imi spusese ca e posibil sa påtesc asta si nu m-am panicat..

Mary noapte buna si linistita fara bile in cap eu asa påteam daca ma culcam direct dupå zuma..aveam bilele alea in cap

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Tre sa spargi niste bile colorate...si tooot spargi la ele pana te dor ochii
Ma bag la somn ca nu mai rezist,ne citim maine dimineata la cafeaca sapt ce s-a incheiat numai o data am baut...so,maine am voie iar. Mi-am propus sa beau cafea doar de maxim 2 ori/sapt ( si si atunci,cu muuuult lapte). Am eu un pitic pe creier care-mi baga idei cum ca bebe al meu are o greutate mica si asta din cauza cafeleiomul cand n-are de lucru isi face,nu?
Gata,plec, ca m-am intins ca o placinta..noapte buna

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

nu ma bag mary ca numa aiami-ar mai lipsi ca in rest nu ma mai misc de la laptop.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

m-a palit o foame...d-aia grava...si ma doare spatele si nu pot cobori sa imi iau mancare (si mi-e si lene), pe sotz mi-e mila sa il trezesc saracu....am gasit o punga de alune de pamant si o cutie cu bomboane de ciocolata d-alea naspa....

raluk, am dat pe filmul ala....nu pricep...macar il privesc asa pe nicholas cage...desi acum e cam uratel

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

same here ... si ce par urat are...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Monis så iti fie de bine vacanta..våd ca nu ai bantuit rau..faine poze

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

tocmai m-am certat cu mama la telefon

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

monis deci pe langa ca esti super manechina... si fotogenica... mai si umblati in multe si frumoase locuri si mai si faceti niste poze superbe!

Lucia eu si la astfel de persoane cu iz romantic si cu personalitate de artist ma simt banala de tot, nu numai la cele cu abilitati speciale

Oare este emoticon de invidios?

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

tocmai m-am certat cu mama la telefon

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

La ora asta... te-o fi certat ca ai trezit-o

Care-i baiucul?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

durerea de spate ma ucide.......si nu m-a apucat de mult...de vreo 10 min, dar ma doboara....asa ca ma bag la nani

noapte buna, preferatelor! maine va fi o zi mai buna....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

va multumesc fetelor ...ralu maine merg sa iau ceva ca nu mai tine...va anunt ce gasesc
Iulikasi eu stiu ca e normal dar ma terorizeaza gandul ca tot pap zilnic si nu elimin nimic
Aida

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

durerea de spate ma ucide.......si nu m-a apucat de mult...de vreo 10 min, dar ma doboara....asa ca ma bag la nani

noapte buna, preferatelor! maine va fi o zi mai buna....

Noapte buna si linistita!

29+

Mergi la inceput