Burtici fericite de septembrie-octombrie (141)
Raspunsuri - Pagina 2
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila mey fetili, cam molai in seara asta...vedeti ceva interesant la tv?? ziceti-mi si mie sa ma chiorasc si eu...ca daca nu o sa ma culc...nervii mei au fost astazi epuizati, asa ca mi-e somn, dar nu vreau sa dorm acum ca ma apuca gandurile negre... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
Mai stai cu noi atunci si adormi cand chiar nu mai poti..la tv nu e nik..ma uit la fantome pe zone reality de fapt sotu se uita si mai belesc si eu ochii din cand in cand..
Luto unde esti..?Dormi??
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
citat din mesajul lui techila mey fetili, cam molai in seara asta...vedeti ceva interesant la tv?? ziceti-mi si mie sa ma chiorasc si eu...ca daca nu o sa ma culc...nervii mei au fost astazi epuizati, asa ca mi-e somn, dar nu vreau sa dorm acum ca ma apuca gandurile negre... Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si poze techila cu 4 picioare |
nimic nimic... dar stii cum? nimic de tot!!! Numai porcarii... si nici de la 12 n-am vazut nimic, deci sunt la pamant, ca eu asa adorm cel mai bine, daca vad o bucata de filmulet inainte de culcare
29+
anco spune:
eu nu ma uit la nimic, ca n-am la ce. merge tv pe B1 emisiunea cu monica columbeanu, da' nu mai uit, doar sa mearga ceva acolo, ca al meu , dupa ce a venit azi-noapte la 2, acum s-a bagat in pat pe dincolo, asa ca n-am cu cine ma conversa. si mie nu mi-e somn.
anco 34+???? si
poze
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui mary_07 Aida,acum m-am uitat pe ale mele,scrie 44/100....cand mai am drum pe acolo ma uit daca mai sunt si iti iau cu mare drag |
Nu fetelor , nu avem magazinele astea , la care se mai adauga Cora si Ikea in minus si cine stie cate altele dar ne descurcam noi si asa
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anco spune:
daca nu le cumparati asta la bebeii vostri, sunteti niste mamici denaturate
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=17522
anco 34+???? si
poze
anco spune:
aaaaaaaaa, eu , mimka, techila si kiki cri tre sa luam cate 2 ca sa nu se certe pe proprietati
anco 34+???? si
poze
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui anco daca nu le cumparati asta la bebeii vostri, sunteti niste mamici denaturate http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=17522 anco 34+???? si poze |
Da cum så nu..påi putem sta cu totii in ea..nici nu ne mai tb casa adevaratå
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
ai... mi-e lene si sa rad
Lucia mai stii ca tu gasisesi alea pe perinitele de la picioare, ca o manusa fara degete. Apoi eu ieri parca am vazut alea de veneau numai pe calcai. Si am zis ca daca mai gasim niste degetare impreuna toate astea ar face de-o soseta???
au aparut pe ecran degetarele
nu mai pot...
29+
aidaciolac spune:
ok anco ma declar o mama denaturata cu niste arsuri ingrozitoare
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
citat din mesajul lui anco daca nu le cumparati asta la bebeii vostri, sunteti niste mamici denaturate http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=17522 anco 34+???? si poze |
normal ca le iau, ca sa nu fiu o mama denaturata....si tu tre' sa le iei...si fiecare cu a lui, nu ai voie sa ii bagi pe amandoi in aceeasi casa...ai priceput?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare