Unde poate duce lipsa de responsabilitate...

Unde poate duce lipsa de responsabilitate... | Autor: iulix

Link direct la acest mesaj

Am vazut astazi la televizor cum un bb( cazul s-a intamplat la brazilieni) nascut prematur fara puls a fost declarat decedat si dat tatalui ca sa il inmormanteze intr-o cutie de carton (asta mi se pare cea mai mare tampenie ). Cand a ajuns tatal acasa si l-a dat rudelor ca sa il imnormanteze, bb a inceput sa planga, sa dea din picioruse si manute atunci cand a fost scos din cutie. Stau si ma intreb: acesti oameni mai pot fi numiti medici?? Si scuza lor a fost atunci cand au fost intrebati de jurnalisti ce s-a intamplat: copilul nu avea puls si nu respira... Si nu era de datoria lor sa incerce tot ce era omeneste posibil ca sa il readuca la viatza?? In ce lume traim? Am ajuns in asemenea hal incat nu ne mai pasa de nimeni si nimic???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am vazut si eu stirea. Socanta toata povestea.
Cred ca acel copil a avut zile, cum se spune in popor. Sper sa fie la fel de norocos toata viata lui

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voinea spune:

Sunt de parere ca s-a intamplat o minune. Am inteles ca bebe e nascut la 24 de saptamani (atentie! 24) si cantareste sub 600g. Eu ma intreb cum a reusit sa supravietuiasca acest prematur atata timp fara asistenta medicala urgenta. Cred ca se judeca prea aspru medicul care poate sur si simplu sa nu gaseasca semne vitale care sunt extrem de reduse ca intensitate. Daca medicul e tampit, parintii nu au observat nimic suspect decat acasa?

Mamica de Alex 02.04.2003 si Iris 17.08.2007

-> Album foto <- Iris Eva - Dragoste la prima vedere iris, prima zi acasa 19 aug 2007
iris la baita - prima luna

Mergi la inceput