Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
pentru cele 10.000 de mesaje scrise va invit si eu la o bauta
, pizza si cocktailuri la alegere
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aidaciolac pentru cele 10.000 de mesaje scrise va invit si eu la o bauta , pizza si cocktailuri la alegere Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Aoleo cat de bestial arata pizza aia.
Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui monikus Aida, ce ti se s-a intamplat la 10000 de mesaje? |
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
|
FELICITARI !!!!!!!!!!!
ia zi-mi si mie dar floricica aceea sub nume cum ai produs-o ?
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
Dana15 spune:
ioi, Aidaaa ce bine arata!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Lucia dar tu cum ai colorat "cea mai fericita burtica..) si AMR-ul?
Thank God I'm a woman!
lutoniana spune:
Din categoria subiectelor acelea intelectuale as vrea sa va informez ....cu toate ca stiu ca e duminica dupa amiaza si nu va intereseaza DAR buricul meu s-a jegarit si s-a innegrit .....parca e acoperit de pamant
Si pana acum eram tare mandra de el....dar mi-a aratat el mie cine e mai tare
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
monikus spune:
Aida chiar daca nu s-a intamplat nimic, sa stii ca arata foarte bine cifra aia acolo la tine. Adevarul e ca deja erai de 5 stele, nu cred ca exista ceva mai mult de atat. Uite o de la mine pt cele 10000 de mesaje.
VARSTA BEBE
monikus spune:
citat din mesajul lui lutoniana Din categoria subiectelor acelea intelectuale as vrea sa va informez ....cu toate ca stiu ca e duminica dupa amiaza si nu va intereseaza DAR buricul meu s-a jegarit si s-a innegrit .....parca e acoperit de pamant Si pana acum eram tare mandra de el....dar mi-a aratat el mie cine e mai tare Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
Si la mine arata cam neingrijit si e pe punctul de a iesi de tot.
VARSTA BEBE
Dana15 spune:
stie cineva ce inseamna "nettle leaf"...frunza de???? cica este bun ceaiul din frunzele astea, pt ca planta contine calciu, fier si alte minerale bune
Am aflat fetelor (ce ti-e si cu dictionarele astea online!! nettle= urzica!! ca tot zicea Raluk
Thank God I'm a woman!