Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Despre spanac. Citisem din info de la odiseea precedenta ca fierul mult din spanac e un mit, tipul care a facut studiile a gresit cu o zecimala si a iesit muuult mai muuuult decat in realitate. Dr deja "reclama" era facuta, vestea raspandita si a asa a ramas pana in ziua de azi.

Pt fier incercati ridiche rosie, carne rosie, fructe uscate (insa verificati sa nu fie date cu sulfati, de ex, caisele/piersicile uscate alea galbene-portocalii au asa ceva, pt ca ajuta sa isi pastreze culoarea), cereale integrale imbogatite cu fier, paine integrala. Adaugati un pahar de suc de portocale proaspat stoarse sau kiwi, capsuni, citrice, fructe de padure la masa respectiva, pt aport de vit C care ajuta la absorbtie.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Pentru panicoasele de prematuritate: www.youtube.com/watch?v=jV-R5B9OisA&feature=related" target="_blank">aici

Adi m-ai uns la suflet cu melodia aceasta!

Pe aceasta melodie am mers eu catre altar (bine, era varianta mai lenta, neremixata); slujba religioasa a fost in aer liber, iar preotul nu a avut nimic impotriva acestei dorinte a noastre..ce frumos!!!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Pentru panicoasele de prematuritate: www.youtube.com/watch?v=jV-R5B9OisA&feature=related" target="_blank">aici

Adi m-ai uns la suflet cu melodia aceasta!

Pe aceasta melodie am mers eu catre altar (bine, era varianta mai lenta, neremixata); slujba religioasa a fost in aer liber, iar preotul nu a avut nimic impotriva acestei dorinte a noastre..ce frumos!!!

Thank God I'm a woman!

Dana, super faina nunta ai avut din cate spui, in aer liber si cu melodia preferata!
Felicitari pentru toti cei care nu se sfiesc sa fie originali!

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

si io dormit putin
adi bine ai revenit , dar ceva poze cu tunsoarea noua?
liliaco ce mai faci scumpo? Cum esti?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

mai am 2 mesaje si ajung la 1o.ooo , oare ce se intampla?

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Da Kinga, a fost frumos..si acum e si mai frumos, chiar daca barbatu' s-a dus la munca duminica, mai bine decat sa-mi faca mie masaj la talpa (cum i-am propus!!..cica, desera..la meci (Steaua-CFR?!!)..sa stau linistita)

Lasa ca stau cu voi..si pap niste branza cu prune..stiu, sunt un caz pierdut!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Chiar Aida si eu am obs ca mai ai un pic si ajungi la 10.000..sa vedem, sa vedem ce se intampla! te sarbatorim!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Eu ma uit la Academia de Politie pe Pro tv..si ma doare burta de råsabia a inceput

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

deci doar ionika vrea cadou meu , dar cred ca anco nu a vazut inca , tocmai de aia nu ma risc sa merg la ea ca arunca cu decoratiunea dupa mine

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Am mai aparut si eu putin in peisaj.

Lullaby mi-a placut grozav ce ai scris tu despre sot.

Mary, eu zic ca tot raul spre bine. Nut e panica din cauza unei taieturi. Si ce daca e cezariana? Nu esti nici prima nici ultima care va fi taiata la burta. Atata timp cat bebe e ok, taietura se va reface si vei si uita de ea.

Techila pt binele sotului tau sper sa iti ia si flori sa iti aduca si cadoul. Am dreptate?

Mkunigunda eu speram sa gasesc de fonta si eu. Am gasit de aluminiu pana acum dar erau si foarte scumpe. La mine camera lui bb e micuta si as vrea un calorifer mic, magim 400-500mm lungime. Saptamana care vine vreau sa ma duc pe Valea Cascadelor daca stii unde e pt ca sunt multe magazine si preturi mai mici decat in brico sau praktiker.

Adi, minunata melodia. Enya e mortala, ma linisteste.

Dana super tare ca ati putut sa faceti cununia religioasa in aer liber. E ca in basme. Felicitarile mele ca ai putut sa faci asa.

Aida, ce ti se s-a intamplat la 10000 de mesaje?

Eu am o lene de ma doare. Cred ca adorm cat de curand.

Monica 28+ cu Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE

Mergi la inceput