Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 20
Dana15 spune:
Fetelor eu va tzuc apasat pe obrajori..ca bb din burtica vrea la orizontala..sa ne vedem maine voioase la cafea!
o noapte linistita!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Iulika29 spune:
Fetelor am ajuns acaså..Am fost si pe la nåsica..
Si vreau så o imbratisez tare la degete ca altfel nu am cum pe Techila så ii treaca supårarea.
Anco ce faine poze si tu mai stateai pe ganduri så te duci sau nu?! Frumoaså burticuta..
Alex cum te mai simti???
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 Fetelor eu va tzuc apasat pe obrajori..ca bb din burtica vrea la orizontala..sa ne vedem maine voioase la cafea! o noapte linistita! Dana 31s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Noapte bunå
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Fetelor eu va tzuc apasat pe obrajori..ca bb din burtica vrea la orizontala..sa ne vedem maine voioase la cafea! o noapte linistita! Dana 31s mamica mandra de Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Somnic usor
29+
techila spune:
citat din mesajul lui raluk16 asta se poarta oare peste alea de le gasise Lucia mai demult? 29+ |
nici nu stiam ca exista cuvantul "antepicior"
si eu mi-am pregatit o pereche de sosete pentru nascare in forma de porc (v-am zis ca mor dupa ei), cu urechi, bot....de vreo 3 ani le pastrez in acest scop cu eticheta pe ei....si ie-te cum fac eu ceza....
alex, cum iti mai e??? mai bine?
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
Iulika29 spune:
Fetelor azi cand am fost la spital la toaleta salonului unde am asteptat doctorul am vazut si eu in sfarsit tampoanele alea mari de care vb voi si erau mini midi si maxi påi alea maxi erau imense..M-a busit råsu ca mi-am amintit ca s-au umplut pagini cu discutii despre ele si eu habar nu aveam cum arata..acum am vazut
techila spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Si vreau så o imbratisez tare la degete ca altfel nu am cum pe Techila så ii treaca supårarea. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
nu mai sunt suapata, gata
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
ok , intru sa fac capitol
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Oana_B spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
corect , dar daca vrei poti sa te descarci aici ca este taaaareee bine , iti zic. Cat despre stelutza mea o sa scriu imediat la moderatori Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
Credeam ca apare automat.
Intrebai si eu mai departe pe admini.