Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 19
aidaciolac spune:
si www.quelle.ro/ro/q4r/damen/umstandsmoden/waesche//m-98951/f-196145/index.html?preset_lang=RO&EMBPERL_UID=:a3f8a0dca5a7a81734d5bc4ebbc20581&referrer=http%3A%2F%2Fmagazin.desprecopii.com%2Fwebshaper%2Fstore%2FviewProd.asp%3FpkProductItem%3D19321&zanpid=1271544204731881472&anid=zanox" target="_blank">sutiene de alaptat voi cu cat ati cumparat o bucata sa vad daca se merita ca eu nu mi-am gasit marimea mea
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anco lasa techila, uite aici, parca ziceai ca nu ti-ai luat decat o saltea protectoare pentru patuturile pestilor. ti-am gasit eu una! http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18225 anco 34+???? si poze |
tocmai mi-am luat aseara, dar paca imi pare rau, pentru ca ceea ce imi arati tu acolo.....e prada curata....e superba...desi mi se par cam prea eftine...ti-am zis vreodata ca banii sunt maculatura pentru mine???...singurul defect asta ar fi....de asemenea as vrea sa stiu si daca au si fosforescente....
aida, care gaseste modul cela despre care vorbesti, sa o invete si pe aialalta....eu promit ca te invat si pe tine daca ma prind de schema...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
Dana deci la primavara iarasi am emotii.
Sotu' s-a bucurat tare cand a intrat cfr-ul in prima divizie, ca o sa poata merge la Cluj sa vada Steaua jucand. Si cand se intampla asta, de obicei merge. Si normal ca biletele sunt intre fani cfr cluj , ca biletele stelistilor din Bucuresti se vand cred separat acolo. Si tot timpul am emotii ca va veni batut mar ca el acolo striga in continuu hai steaua
29+
Dana15 spune:
citat din mesajul lui raluk16 techila cadou o pereche de sosete pur si simplu normale, doar foarte scumpe |
mai, dar de unde scot astia preturile?!! cica soste simple, de bumbac..sa fi fost macar din acelea cu compresie gradata..sa previna o varica, ceva
apropo de sosete..vreau si io sostete din acelea cu degete, de care zicea Adi!! mi-a spus o pritena ca atunci cand nasti este bine sa ai cu tine o pereche de sosete mai grosute si eventual , mai lungi..ca se racesc piciorusele...io vreau sa port sosete din acelea!!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
mary_07 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac si www.quelle.ro/ro/q4r/damen/umstandsmoden/waesche//m-98951/f-196145/index.html?preset_lang=RO&EMBPERL_UID=:a3f8a0dca5a7a81734d5bc4ebbc20581&referrer=http%3A%2F%2Fmagazin.desprecopii.com%2Fwebshaper%2Fstore%2FviewProd.asp%3FpkProductItem%3D19321&zanpid=1271544204731881472&anid=zanox" target="_blank">sutiene de alaptat voi cu cat ati cumparat o bucata sa vad daca se merita ca eu nu mi-am gasit marimea mea Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
exact din acestea mi-am luat eu la 10 lei bucata. Probabil imprimeul face toti banii,ca ale mele sunt albe
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan
_
AMR - 2 saptamani!!!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui aidaciolac si www.quelle.ro/ro/q4r/damen/umstandsmoden/waesche//m-98951/f-196145/index.html?preset_lang=RO&EMBPERL_UID=:a3f8a0dca5a7a81734d5bc4ebbc20581&referrer=http%3A%2F%2Fmagazin.desprecopii.com%2Fwebshaper%2Fstore%2FviewProd.asp%3FpkProductItem%3D19321&zanpid=1271544204731881472&anid=zanox" target="_blank">sutiene de alaptat voi cu cat ati cumparat o bucata sa vad daca se merita ca eu nu mi-am gasit marimea mea Aida ... 34+ Poze cu noi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta "Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine |
sa stii ca si pe mine m-au tentat astea acu vreo luna si le tot intrebam pe fete. Pentru ca pe site-urile de bebei si gravide la pretul asta iei doar unul. Dar mi-au spus ele ca se gasesc la vreo 20 de ron in auchan si la vreo 10 ron in carrefour. Nu mai stiu sigur preturile, dar parca ceva de genul asta...
Aici in BM nu am nici auchan, nici carrefour, asa ca o sa vad eu daca ma las pe mana soacrei din Cluj sa-mi ia, sau cum o sa fac...
29+
techila spune:
citat din mesajul lui anco lasa techila, uite aici, parca ziceai ca nu ti-ai luat decat o saltea protectoare pentru patuturile pestilor. ti-am gasit eu una! http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18225 anco 34+???? si poze |
tocmai mi-am luat aseara, dar paca imi pare rau, pentru ca ceea ce imi arati tu acolo.....e prada curata....e superba...desi mi se par cam prea eftine...ti-am zis vreodata ca banii sunt maculatura pentru mine???...singurul defect asta ar fi....de asemenea as vrea sa stiu si daca au si fosforescente....
aida, care gaseste modul cela despre care vorbesti, sa o invete si pe aialalta....eu promit ca te invat si pe tine daca ma prind de schema...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui mary_07 exact din acestea mi-am luat eu la 10 lei bucata. Probabil imprimeul face toti banii,ca ale mele sunt albe |
ai zis-o , ai zis-o , dar nu poti sa imi iei si mie 3 bucati ? Saca au marimea E cu 100 macar , ca eu nu mi-am gasit nici la triumf si niciunde
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine