Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

nu ne superi techila. de-aia suntem aici ca sa ne ascultam una pe alta. asa parca simt ca s-a inchegat o relatie in care ne putem spune una alteia tot felul de probleme, ca niste prietene vechi. daca macar cu putin te simti mai bine acum, inseamna ca ne-am facit datoria.

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Iulika esti incredibila in cel mai bun sens. Ma bucur ca sunteti bine! Pofta buna!

Techila imi pare sincer rau. Inca mai e ziua ta, e doar o data pe an si ai alaturi pe cei mai dragi si asta conteaza mult, mai ales ca si ei sufera alaturi de tine. Nu stiu ce sa-ti mai spun ca sa uiti de suparare, dar nu vreau sa te stiu trista in asa o zi frumoasa.

Alex sper sa treaca durerile!

Anco ce poze frumoase!

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techila imi pare foarte rau de ce s-a intamplat , dar trebuie s intelegi ca si tu ai o parte de vina ca le-ai lasat acolo . Eu l-am avut in familie pe bunicul meu care era alcoolic. Nu era vina lui . S-a dovedit ca este o boala care trebuie tratata. Si din cauza asta stiu prin ce treci ...
Ma bucur ca te-ai calmat . nervii nu o sa iti ajute sa recapeti ce ai pierdut deja
te

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Techila si sa stii ca nu ne superi!

sa nu-ti para rau/fie jena ca ne-ai spus..nimeni nu judeca nimic! doar te pupam si te incurajam!
asa este..fiecare avem defecte..unii, acceptabile, altii..

voi cred ca nu realizati ce noroc aveti?!(in afara faptului ca va aveti unul pe celalat, patrupdele acelea dragalase si casuta minunata eu nu am reusit sa gasesc niciodata un trifoi cu patru foi! si l-am cautat intentionat!
numai barbatu' gaseste si mi le da spre pastrare

mai Raluk au egalat astia de la steaua de 2ori..scor egal, la final! barbat multumit, totusi!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

asa e aida, trebuia sa mi le iau...asta e...acum e prea tarziu...stii cum e "de-ar sti omul ce-ar pati..'
raluk, multam de oferta, am editat eu si am facut povestea nu chiar asa urata...

v-am zis ca am trifoi cu 4 foi??? si ca are si sotz???

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

lasa techila, uite aici, parca ziceai ca nu ti-ai luat decat o saltea protectoare pentru patuturile pestilor. ti-am gasit eu una!
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18225

anco 34+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

mai Raluk au egalat astia de la steaua de 2ori..scor egal, la final! barbat multumit, totusi!

Thank God I'm a woman!

daca s-a terminat meciul si nu a venit inca la mine inseamna ca e de rau, nu? Nu ma pricep la egal cum e, cine se bucura? Dar din moment ce al tau e fericit, e clar

Ar putea sa-ti mai faca un masaj si maine

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

asa e aida, trebuia sa mi le iau...asta e...acum e prea tarziu...stii cum e "de-ar sti omul ce-ar pati..'
raluk, multam de oferta, am editat eu si am facut povestea nu chiar asa urata...

v-am zis ca am trifoi cu 4 foi??? si ca are si sotz???

esti cu adevarat o scumpa , deja vezi partea buna (citeste ce scrie la semnatura mea ) si sa stii ca nici eu nu am gasit niciodata un trifoi cu 4 foi

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk al meu e happy ca va mai fi retur..adica vine Steaua sa joace in Cluj..si barbatu' spera ca ardelenii vor fi mai vanjosi la ei acasa!

ps: acum mi-a spus ca numai la primavara va fi returul..nu mai pap eu masaj la talpi asa lesne

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

lasa techila, uite aici, parca ziceai ca nu ti-ai luat decat o saltea protectoare pentru patuturile pestilor. ti-am gasit eu una!
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=18225
ce scor are

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput