Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 17
anco spune:
techila draga, asa mi-am zis si eu ieri, adica aseara, ca daca nu nasc atunci apai nu mai nasc pana la termen. lasa-i in colo pe toti ca nu merita. stai aici cu noi si o sa vezi ca va fi mai bine. sigur, nu-l uita pe sotiorul tau grijuliu ca el nu merita asta. el nu te uita pe tine cand pleaca la servici. burtoiul cu pesti.
anco 34+???? si
poze
raluk16 spune:
Alex ma bucur ca incepe sa te lase. Sa ai grija sa nu-ti fie salele dezgolite, sa bei multe lichide si sa nu stai mult pe spate (mai ales pe canapele mai reci, gen piele, naturala sau ecologica).
Si imi place tare ca i-ai dat techilei sfatul pe care ti l-a dat si ea nu demult, sa-si pupe mostenitoarea . Inseamna ca a functionat si la tine
29+
techila spune:
pai asta am facut...dupa ce am plecat de acasa plangand/urland/zbierand/crizand m-am oprit in parc la izvor cu sotz si cu javra si mi-am relaxat creierii, am facut cativa pasi....a fost foarte frumos...
v-am zis ca mi-a luat sotz de ziua mea o caseta de bijuterii foaaaarte frumoasa in care trebuia sa imi pun bijuteriile coroanei si...nu mai erau toate...of ca iar imi aduc aminte....
si cand ma plimbam in parc ma gandeam sa ne ierte doamne doamne pentru ce am zis si facut urat si a gasit sotz in cateva secunde un trifoi cu 4 foi si mi la facut cado si cand m-am uitat jos am gasit si eu unul...m-am linistit....ca stiu cat se suparat sotz ca ma vede trista si nu vreau sa fie suparat..
iertare ca va intristez....dar cainele s-a culcat si nu mai am cui sa povestesc.......si daca tot v-ati oferit sa ma ascultati....
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
Dana eu am mai auzit un strigat... ce-o fi oare? Si ma distreaza ca nu primesc deloc semne cand inscrie echipa adversa...
29+
Danuta1979 spune:
Acum am intrat si eu..
Techila...la multi ani, sanatate, bucurie in casa si imi pare rau pt. ca te-au furat ai tai ...Aaa...si bebiti sanatosi facuti la termen (dupa 37 de sapt oricand vrei tu)
Iulika...sa-ti traiasca nepotul si sora. Ma bucur ca totul e ok, ca sora a nascut usor si bebele e strong si ca tu esti ok.
A...Steaua a egalat...ca al meu e stelist si din ala care urla...
O seara faina si fara surprize!
Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
anco spune:
of techila draga, chiar de ziua ta sa se intample asa ceva. te rog nu te mai gandi, stiu ca e usor de spus si mai greu de facut, dar pestii nu trebuie sa sufere si ei. familia lor ii iubeste si nu le va face nimic rau niciodata, asa ca gandeste-te la ei.
n-are rost sa mai zic si eu de mama mea care azi parca era anormala la telefon cand am intrebat-o despre o distanta in km intre 2 localiati a zis ca ea nu stie unde sunt alea , A FOST PROFA DE GEOGRAFIE si era vorba de localitati de la noi din tara nu de nu stiu unde . mi-am impus sa ma controlez si am reusit. nu mai zic nimic de nebuni, ca sunt multi si pe urma intreaba de ce esti agitata. pai cum sa nu fii daca ei fac chestii de-astea. techila, i-ai asa cum sunt ca nu ai ce le face.
anco 34+???? si
poze
ionika spune:
Techila, la faze din astea nici nu mai ai ce spune...Vezi si tu partea buna a lucrurilor...sotiorul tau iti va lua altele, modele mai noi si mai frumoase.
Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia 32+
raluk16 spune:
techila nu ne intristezi, puiule...
Pot doar sa ma gandesc ca bine ca Doamne Doamne ti l-a trimis in cale pe Vali, sa fiti voi doi impreuna asa fericiti.
Nici nu-mi puteam imagina asa ceva. Adica stiam ca sunt copii norocosi pe care ii ajuta parintii, si sunt copii mai ghinionisti care trebuie de mici sa-si ajute ei parintii. Dar in ambele situatii imi imaginam ca parintii isi iubesc copiii neconditionat si nu ar putea sa le faca ceva rau cu buna stiinta. E vorba de ai tai, daca bine am inteles, nu?
Si stiu ca cel mai tare te doare nu valoarea materiala, ci faptul ca erau de la Vali... cred ca si el a ramas perplex...
Imi pare tare rau ca totul s-a intamplat chiar de ziua ta, acum cand nu ar trebui sa te supere nimeni si nimic...
Stiu ca nu ma pricep ce sa zic sa te simti mai bine, dar sper macar ca nu te-am suparat si mai tare
29+
techila spune:
doar tata e capcaun...parca imi pare rau ca v-am zis ca v-a intristat...gata, nu imi mai bat capul....am gasit trifoi cu patru foi su eu si sotz...asta sa fie paguba si ghinionul vietii mele si sa ne apere de altele...noi, pestii si javrele sa fim sanatosi...
fiecare are belele...numai eu mi le-am insirat aici ca sa va supar....ertare!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
raluk16 spune:
techila nu ne-ai intristat deloc! Doar spune-mi daca vrei cumva sa editez sau sa sterg mesajele mele , daca te deranjeaza ca apar.
Si sa stii ca niciodata in viata mea nu am gasit trifoi cu patru foi!
29+