Burtici fericite de septembrie-octombrie (140)
Raspunsuri - Pagina 12
raluk16 spune:
anco vezi ce bine ca te-ai hotarat sa iesi? Automat ti s-a schimbat starea de spirit! Foarte bine arati!
29+
anco spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana super pozele anco Cea mai fericita 35 + cu AMR 5 SAPTAMANI |
anco 34+???? si
poze
Dana15 spune:
Vazut pozele frumoase!
Melania asta vroiam si eu sa zic..ca parca burtica lui Anco nu este asa mare..ca pentru gemeni..poate ni se pare noua..carcotase ce suntem!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monikus spune:
Anco nici nu zici ca ai doi bebei in burtica. Foarte frumoasa e.
Raluk esti beton. Sunt foarte tari chilotii.
Iulik mama ce se mai intampla. Fie-ti mila de noi ca tremuram mai tare ca tine.
Monica 28+ in curand mami de Rares Stefan/Andrei POZA BEBE
VARSTA BEBE
Dana15 spune:
citat din mesajul lui raluk16 o poza urata sa va treaca emotiile |
vai raluk!!...te uiti la o poza din asta si iti trece tot cheful!
pretul..un chilipir, ce naiba!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
mersi de aprecieri fetelor, va spuneam eu ca cine ma vede zice prima data,"oaaaa ce mare esti", dar dupa ce aude ca sunt 2 zice "pai nu e mare deloc" .
dana 15, nu stiu exact daca pretul e de persoana sau de camera, dar mancarea e la un pret super ok. un gulyas (ciorba) 13 ron. eu zic ca e mai mult decat bine. si la gust este mortala. tot ce am mancat a fost super. de cluj este destul de aproape. de fapr cam ca se de alba cred, ca se merge pe la buru si de la buru mai ai 11 km pana acolo.
anco 34+???? si
poze
Iulika29 spune:
Gata fetelor. Mi-a facut control gineco. Si ecografie. nu a fost apa colul e marfa. M-am linistit. A zis ca poate fi o scurgere mai apoasa obisnuita de te duce cu gandul la apa. Pt ca nu e ca pipi. E incolora. asta ca sa stiti. Ca sunt normale. Eu eram cu buba streptococ de aia am venit ca nu veneeam la spital fara dureri. Va pup. Ma duc sa pap ceva in oras ca imi e o foame.
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
super
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
lutoniana spune:
haoleuuuuu Iuliko ca scapasi de data asta....sa bem si sa ne veselim.....
Acum chiar ai voie sa mananci ceva
Te imbratisam cu mare drag
Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI
anco spune:
citat din mesajul lui Iulika29 Gata fetelor. Mi-a facut control gineco. Si ecografie. nu a fost apa colul e marfa. M-am linistit. A zis ca poate fi o scurgere mai apoasa obisnuita de te duce cu gandul la apa. Pt ca nu e ca pipi. E incolora. asta ca sa stiti. Ca sunt normale. Eu eram cu buba streptococ de aia am venit ca nu veneeam la spital fara dureri. Va pup. Ma duc sa pap ceva in oras ca imi e o foame. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 37+cu Bruce Nicholas |
asa iulika, nu e vremea ta inca!du-te si papa. si eu cred ca profit de barbat azi, sa ma mai care la un suc ceva ca de maine...pas, intra in saptamana de srvici si vine acasa tot dupa 9.30 seara.
anco 34+???? si
poze