baietelul meu are 1 luna si 3 saptamani si de ceva timp are un sforait foarte puternic pe nas, mai ales cand suge la biberon. mucisori nu are iar cand are folosesc batista bebelusului dar sforaitul nu dispare. pediatra mi-a zis ca e ceva normal pana la varsta de 3-4 luni, sa-l las in pace ca are pe unde sa respire. folosesc si ser fiziologic cateodata dar fara nici un rezultat.a mai patit cineva asa?
da, noi am patit, la fel, cand dormea ( nu bea laptic din biberon, e alaptat)....fornaia ff tare in somn, ne faceam tot felul de griji....acum s-a reglat
Mami de fetita si de baietel
asa am citit si pe net, ca ar fi normal, dar in loc sa se regleze parca e mai rau. cumva batista bebelusului provoaca mai multe mucozitati?! eu sunt foarte multumita de ea dar am auzit si varianta asta........
Nu aspira inutil nasucul. Cand o schimbi dimineata, ii poti curata daca vrei nasucul cu un pic de ser fizio, pui capul puiului pe o parte, introduci ser pe o nara, si ai sa vezi ca iese pe nara opusa.
Apoi iei pompita si aspiri.
Atat.
Doar daca vezi ca are mucisori pe parcursul zilei poti repeta operatia. Dar daca nu are mucisori care sa curga, nu ai de ce sa folosesti pompita sa aspiri ceva ce nu e. Poti sa ii faci rau.