Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)
Raspunsuri - Pagina 20
Lullaby_2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aidaciolac ioi bine ca nu ai cazut pe geam |
Ar fi fost memorabila ziua, imi si imaginez cum explicam la urgente ce am patit.

Nu se inghesuie lumea sa primeasca globurile decorative, nici nu isi dau seama ce pierd. Dar e drum lung de la Timisoara. Am impresia ca-s bune si de aruncat dupa cei care te enerveaza cand nu ai suficienta energie sa alergi dupa ei, decorezi o spinare ceva.
29+ cu
aidaciolac spune:
techilo eu zic sa nu iti faci prea multe scenarii ca sa nu fi dezamagita
... mai bine sa fi surprinsa ![]()
... gata m-am potolit cu curatenia ... si chiar am mancat in pat cum a zis husbandu ca macar spera ca de acolo nu am cum sa cad
... oricum sa stiti ca ma simt mult mai bine , ma mai tine la unele miscari da e ok
Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Ar fi fost memorabila ziua, imi si imaginez cum explicam la urgente ce am patit. ![]() Nu se inghesuie lumea sa primeasca globurile decorative, nici nu isi dau seama ce pierd. Dar e drum lung de la Timisoara. Am impresia ca-s bune si de aruncat dupa cei care te enerveaza cand nu ai suficienta energie sa alergi dupa ei, decorezi o spinare ceva. |

pce tare esti ... pai tu credeai ca eu duc cadouri naspa? 
edit: intru sa fac cap

Aida ... 34+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
aidaciolac spune:
fetelor , mai stie cineva ceva de mimika? ... si mai ale de mimikosi ?
Aida ... 34+
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Clodute spune:
Buna dimineata,
Am reusit sa citesc ce ati scris ieri si vroiam sa multumesc
| citat din mesajul lui MangaGirl clodute minunate hainutele. ![]() |
si lui
| citat din mesajul lui Lullaby_2009 Clodute ce hainute frumoase! Wow. |
si
| citat din mesajul lui Dana15 Clodute hainutele acelea dragute pentru botez sunt lucrate de tine?! daca da, jos palaria! si o ![]() |
da sunt lucrate de mine hainutele de botez. Imi place mult sa tricotez si chiar mi-am dorit asta pentru copii mei pentru ca si mama mi-a facut mie cit am fost mica...dar si mare
Felicitari Aida pentru steluta galbena si la cit mai multe daca se dau ca le meriti din plin.
Va pup, o saptamina usoara si racoroasa.
Clodute mami de
Patrick si
cu
Karolina