Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ioi bine ca nu ai cazut pe geam sau mai stiu eu ...

Ar fi fost memorabila ziua, imi si imaginez cum explicam la urgente ce am patit.

Nu se inghesuie lumea sa primeasca globurile decorative, nici nu isi dau seama ce pierd. Dar e drum lung de la Timisoara. Am impresia ca-s bune si de aruncat dupa cei care te enerveaza cand nu ai suficienta energie sa alergi dupa ei, decorezi o spinare ceva.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

techilo eu zic sa nu iti faci prea multe scenarii ca sa nu fi dezamagita ... mai bine sa fi surprinsa

... gata m-am potolit cu curatenia ... si chiar am mancat in pat cum a zis husbandu ca macar spera ca de acolo nu am cum sa cad ... oricum sa stiti ca ma simt mult mai bine , ma mai tine la unele miscari da e ok

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

ioi bine ca nu ai cazut pe geam sau mai stiu eu ...

Ar fi fost memorabila ziua, imi si imaginez cum explicam la urgente ce am patit.

Nu se inghesuie lumea sa primeasca globurile decorative, nici nu isi dau seama ce pierd. Dar e drum lung de la Timisoara. Am impresia ca-s bune si de aruncat dupa cei care te enerveaza cand nu ai suficienta energie sa alergi dupa ei, decorezi o spinare ceva.

pce tare esti ... pai tu credeai ca eu duc cadouri naspa?

edit: intru sa fac cap

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

140 e gata va rog sa poftiti la noul capitol
... si mai repede

Mergi la inceput

fetelor , mai stie cineva ceva de mimika? ... si mai ale de mimikosi ?

Aida ... 34+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata,

Am reusit sa citesc ce ati scris ieri si vroiam sa multumesc

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

clodute minunate hainutele.

si lui

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009
Clodute ce hainute frumoase! Wow.

si
Citat:
citat din mesajul lui Dana15
Clodute hainutele acelea dragute pentru botez sunt lucrate de tine?! daca da, jos palaria! si o

da sunt lucrate de mine hainutele de botez. Imi place mult sa tricotez si chiar mi-am dorit asta pentru copii mei pentru ca si mama mi-a facut mie cit am fost mica...dar si mare puloverase.

Felicitari Aida pentru steluta galbena si la cit mai multe daca se dau ca le meriti din plin.

Va pup, o saptamina usoara si racoroasa.

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

Mergi la inceput