Burtici fericite de septembrie-octombrie (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clodute

Lucia - intrebai cum scoatem copii din maternitati...care pe unde suntem uite eu mi-am propus asa pt bebelina mea poza asta si urmatoarea.

Hainute de venit acasa

Clodute mami de Patrick si
cu Karolina

multumesc, deci iei si o paturica..hmmm..ma gandeam eu

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

luci eu cred ca-l voi imbraca cu un body din ala cu maneca scurta si fara picioare si pe deasupra pantalonasii aia albi cu picioare si o bluzita. alea albe cu talpi sunt mai mult pijamale din cate tin eu minte de pe vremea cand eram nanny. am si eu manusi si caciulita si cred ca-i ajunge. cu siguranta iau paturica sa i-o pun pe el cand il scot. mai ales ca la sf lui sep/inceputul lui oct nu cred eu ca va fi asa de cald. manca-l-ar mama, abia astept sa-l vad.

deci sa nu-mi bat joc de copil sa-l plimb pana acasa in pijamale ...
Am inteles, schimb cu unul cu maneca scurta si vad eu ce-i pun pe deasupra

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

cine ma invita la ea acasa sa ii aduc un cadou

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Iulika frelicitari pentru nepotelul Robert. Sa fie sanatos, frumos si destept si sa traiasca mult, multi ani.
Techila . La multi ani si sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sa fiti sanatosi si sa stea acolo cei mici macar pana pe la 36 de saptamani.

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Fetelor am intelesc ca vorbiti de hainele de scos din spital. Mie imi cumpara sora mea hainitele, deoarece ea este nasa (una dintre cele 2 nase). Pana acum ia cumparat un sac frumos de scos din spital, se poate si modifica si transforma in paturica. O sa va fac poze , dar sa pot pune mana pe el.

29+ cu Eduard Thomas
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Iulika sa-ti traiasca nepotelul! Sa fie vesel si sanatos! Abia asteptam sa ajung ieri acasa sa vad ce mai face sora ta! Multa sanatate si refacere usoara!

Daciana ce vesti bune, m-am gandit la blanosul tau! Ce om de suflet!

Cristina Ana spor la mutat! Dar nu exagera ca e timp sa le aranjezi pe toate.

Raluk cate faci ca sa intri pe forum . Am vazut poze cu burtica. Mie mi se pare frumoasa si potrivita. Cred ca e normal sa se observe in luna a saptea. Mi-am adus aminte: am fost in supermarket si stateam linistita la coada, mai erau vreo doua persoane in fata mea si vine o angajata si ii spune unui coleg sa deschida casa si imi ia cosul si il muta la casa proaspat deschisa. Si uite asa nu am mai stat la coada. Sau in piata stateam la coada sa iau mure si vanzatoarea spunea sa cantareasca mai repede pentru graviduta.

Luto mi-a placut testul tau, eu nu ridic dopul, as putea, dar mai bine il las acolo. Asta ce inseamna? Ca varianta nu l-am mai ridicat de lene n-am gasit.

Monikus cat de organizata esti. Spor la cumparaturi! Sper sa gasesti caloriferul pe care il doriti sa fie cald la iarna.

Aida mai usor cu munca, e duminica azi, e zi de relaxare. Asta spun eu ca tocmai am terminat de spalat cada si restu'. Dar nu stiu ce sa mai fac, ma innebuneste mirosul de detergent si abia astept sa-mi gasesc de lucru ca sa am din nou ocazia sa-i simt mirosul.

Clodute ce hainute frumoase! Wow.

Vad ca bebe devine mai energic si tot incerc sa-l surprind cand face cate o miscare mai ampla, dar pana ridic textila se retrage, ce smecher.

Ce am ras cum povestiti voi de sotii vostri cat de uituci sunt. Stiu clar ca uita mereu, de aceea ii amintesc sistematic de ziua mea. Anul acesta am adormit inainte de 12 ca eram obositi si cum eu ma trezesc de obicei noaptea sa merg la baie, la intoarcere am vrut sa inchid geamul. Si in timp ce trageam draperia m-a luat in brate si mi-a urat la multi ani. Numai ca eu sunt cam buimaca cand ma trezesc si in plus nici nu eram complet trezita si asa tare tare m-am speriat ca m-am lovit cu spatele de pervaz si am tresarit de a sarit camasa pe mine. Stiu ca nu observa cand ma vopsesc sau cand imi cumpar ceva nou. Inainte sa merg la coafor ii spun, sa nu uiti sa ma intrebi la intoarcere daca mi-am facut ceva la par. Si bineinteles ca uita. Daca nu e o schimbare drastica nu observa, m-am obisnuit deja, asa sunt ei. Insa nici nu ma pot supara cand vad ca face atatea eforturi sa isi aminteasca tot felul de maruntisuri atat de importante pentru mine dar, sunt convinsa, inutile pentru el.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Eu azi toata ziua am lenevit baietii au fost pe afara asa ca am profitat si am facut o baie cu muulta spuma si imediat ma pregatesc sa ies la o pizza cu o prietena
Kile...am pus vreo 10-12,dar adunate cu cele de dinainte da o suma monstruoasa
Monikus,am vazut ca ma intrebai ce am rezolvat cu dr. Sunt in continuare la dr meu, am vrut acum cateva sapt sa cer opinia altui medic ff bun din Cj referitor la posibilitatea unei nasteri naturale,dar mi-a taiat elanul un altul din Sibiuso,am ramas la dr. meu,cu cezariana lui cu tot

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 36+, cu -Razvan

_

AMR - 2 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Numai ca eu sunt cam buimaca cand ma trezesc si in plus nici nu eram complet trezita si asa tare tare m-am speriat ca m-am lovit cu spatele de pervaz si am tresarit de a sarit camasa pe mine.

ioi bine ca nu ai cazut pe geam sau mai stiu eu ...

Aida ... 34+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

imi astept sotzul, v-am zis ca s-a dus sa ii duca pe fini la gara...cred ca o sa vina cu flori....de fapt sper...si poate trece si pe la munci sa-mi ia cadoul uitat....vedem...
dupa aia cred ca ma duc pe la mama, desi eu as dormi mai mult, dar ca sa nu fiu magarita....
am schimbat lenjeria la pat si zici ca am tras la plug....

aida...las-o mama incolo de treaba ca e duminica....calm....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (35+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui techila

imi astept sotzul, v-am zis ca s-a dus sa ii duca pe fini la gara...cred ca o sa vina cu flori....de fapt sper...si poate trece si pe la munci sa-mi ia cadoul uitat....vedem...

Cea mai fericita 35 + cu
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput