PENSIUNEA PASAGER - SOVATA

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Multumesc mult Ma ajuti enorm cu informatiile astea.
off topic
Eu, ma repet, merg pentru fetita care are dermatita atopica eczematizata in forma severa si imi pun toata speranta in Sovata asta, caci la medici dermatologi imi este deja frica sa ma mai duc cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Iazminn ma bucur ca ai luat hotararea de a incerca si aceasta posibilitate....multa lume nu are incredere in asa ceva.

Eu fiind ardeleanca, destul de aproape de locatie multe femei m-au sfatuit sa incerc acest tratament...cunosc persoane care dupa ani de tratamente au rezolvat problema dupa 1-2 cure la Sovata.

Eu am fost in august 2006, am stat la vila Sisi si tratamentul l-am facut la Danubius destul de scump...dar a meritat.
sa te interesezi unde se face tratamentul??
ca au si alte baze de tratament ce apartin de ministerul turismului care cam lasa de dorit.
eu am fost cu sotul 2 saptamani,am facut amandoi proceduri diferite bineinteles, de luni pana vineri...deci 10 zile tratament
am inteles ca trebuie facute 14 zile de tratament,asta insemna sa stam 3 saptamani si nu ne permitea timpul.

in octombrie am facut o laparoscopie prin care am rezolvat o problema la ovare...am facut si 10 sedinte de reflexoterapie la inceputul lunii august...iar in 31 decembrie am aflat vestea cea mare....dupa 3 ani de incercari si tratamente.

desi la inceputul lui decembrie imi facusem programare la o clinica din Vienna pt FIV....dr ma sfatuit sa mai astept inca 3 luni pt ca e prea repede dupa laparoscopie si s-ar putea sa raman natural.

Asa ca draga mea Iazmin nu pot sa-ti spun cu siguranta care a contribuit cel mai mult dar tind sa cred ca fara tratamentul de la Sovata nu as fi reusit asa repede.

Personalul de la centrul balneo m-au incurajat f mult si mi-a dat o sumedenie de exemple de femei care le-au sunat la un timp dupa tratament sa le multumeasca pt ca au reusit.

si iti doresc succes.
daca mai ai intrebari poti sa-mi trimiti si PM.

Mergi la inceput

Anna am vazut f multe familii cu, copii in special pe lacul Ursu....nu am stiut ca se poate rezolva aceasta problema a copiilor acolo...si fetita mea are dermatita atopica dar nu chiar asa grava ...la noi parca a mai trecut,cand a fost bebe mic a fost mai rau...am incercat tot felul de creme fara nici un rezultat.
am ajuns la imunologie si mi sa spus ca e pe fond alergic...are pielea f uscata si de cand folosesc o crema de corp speciala pt problema ei nu mai avem asa probleme.
crema o dau zilnic dupa fiecare baita.

denumirea cremei
excipial u hydrolotion
un pupicdulce pt fetita....sper sa aveti rezultate bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Lavinia multumesc pentru informatii.
off topic - Crema de care spui ca i-o dai fetitei tale ets hidratanta?? de la ce firma? sau cu cortizon??
Eu am mare, mare incredere in Sovata asta ca o ultima sansa.

Mergi la inceput

Crema pe care o utilizez este hidratanta si din pacate este produsa aici in Slovacia....nu cred sa fie pe piata romaneasaca, dar poate gasesti de la alta firma ...de ex de la BIODERMA unde gasesti multe produse pt copii.

Cremele pe baza de cortizon nu sunt indicate la copii mici...eventual pe perioade scurte de timp si utilizate pe zone mici...nu pe tot corpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Merci frumos Lavinia.Sper sa fie bine, ca rau nu are ce sa-mi faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Nu mai merge nimeni la Sovata incepand cu 1 sept?

Mergi la inceput