PENSIUNEA PASAGER - SOVATA
Buna.A fost cineva de curand la aceasta pensiune? M-ar interesa in primul rand cat de aproape se afla de baza de tratament si conditiile de cazare.Intentionam sa megem la sf lunii si am dori mai multe informatii despre pensiuni ieftine aflate in apropierea lacului Ursu. Ma poate ajuta cineva? Multumesc anticipat!
Raspunsuri
iazminn spune:
Chiar nu-mi recomanda si mie nimeni o pensiune ieftina in Sovata in apropierea lacului Ursu?
fritz spune:
Vad ca nu raspunde nimeni... Incerc eu...
Depinde ce intelegi prin ieftin...Daca vrei si niste conditii acceptabile si aproape de lac, mai ieftin de 2 milioane pe noapte nu cred ca gasesti. Asta fara nici o masa sau cel mult cu mic dejun. Nu stiu daca stii cat costa intrarea la lacul Ursu : de la ora 10 la 13 este 15 lei de adult si 10 lei de copil, apoi pauza pana la ora 15, adica trebuie sa iesi din incinta. De la ora 15 platesti din nou, acelasi tarif sau de la ora 16 costa 10 lei adult sau copil. Programul se incheie la ora 18. Sau mai este varianta Alunis, unde se intra o singura data, si era 10 lei biletul. Sau lacul Rosu, gratis, dar neamenajat. Ar mai fi variante la Hoteluri, Faget, Bradet sau Alunis, conditii acceptabile. Oferte la aceste hoteluri gasesti pe internet. Sunt in spatele hotelului Sovata-Danubius.
anuscha2009 spune:
M ar interesa si pe mine sa merg la Sovata cu fetita care are dermatita atopica si medicul i-a recomandat statiunea Sovata.
Nu am fost niciodata intr o statiune balneo climaterica si nu stiu cum se procedeaza
Daca iei bilet cu tratament inclus nu e mai ok asa?? Biletul il iei de la orice agentie sau trebuie prin Casa de asigurari de sanatate?
Am citit pe net de hotelurile Danubius si Bradetdar nu am gasit nici un telef de contact sa intreb ceea ce ma intereseaza
Si eu as fi extrem de recunoscatoare de orice fel de informatii.
Am postat chiar un subiect aparte pe sectiunea ,,Parintii intreaba parintii raspund
anuscha2009 spune:
Iazminn poate cand te intorci din vacanta imi dai si mie niste date despre aceasta pensiune. Ma intereseaza foarte mult.
anuscha2009 spune:
Iazminn poate cand te intorci din vacanta imi dai si mie niste date despre aceasta pensiune. Ma intereseaza foarte mult.
fritz spune:
Buna! Din cate stiu eu, tratamentul la Sovata in cazul afectiunilor dermatologice se refera la baile in lacurile cu apa sarata, respectiv lacul Rosu - neamenajat, dar gratis, lacul Alunis, amenajat, mai mare decat Rosu, dar mai mic decat Ursu si cu un bilet de intrare rezonabil, 10 lei de persoana, o data pe zi si lacul Ursu, cel mai mare, cu 2 intrari, adica pauza de 2 ore pentru linistirea apei, cam scump, 15 lei dimineata de adult si 10 lei de copil.
De la ora 16 la 18 e 10 lei pentru toata lumea. Nu stiu sa existe vreo diferenta intre lacuri, decat de marime, concentratie de sare, preturi, amenajari.
Eu am avut bilet de tratament luat prin sindicat, deci reducere masiva, la hotel Sovata-Danubius. Avantajul a fost ca am avut intrare gratuita la lacul Ursu, si acces gratuit la piscinele din hotel, una cu apa dulce, si una cu apa sarata, calda.
Lacul Ursu nu stiu pana cand mai este deschis, s-ar putea ca doar iulie si august sa fie deschis. Stiu ca cei cazati la Bradet beneficiaza de piscinele de la Danubius, dar nu stiu daca si de intrarea la Ursu. Biletele de tratament se refera la diverse proceduri, namol, masaje, etc. Nu stiu daca se face altfel de tratament pentru afectiuni dermatologice. Daca va mai pot ajuta cu detalii, cu placere!
iazminn spune:
Buna. Am renuntat la ideea de a mai merge la pensiune si mi-am facut rezervare la hotel Bradet.Este o oferta de la 1 sept, se numeste " DECADA BALNEARA", 9 nopti cazare/10 zile tratam, cu toate mesele incluse, plus 10 proceduri la 650 lei pers. Mi s-a parut f avantajoasa .La pensiune cu banii astia plateam numai cazarea. Sper sa fie OK.
anuscha2009 spune:
si eu tot la hotelul bradet m am gandit. Rezervarea ai facut-o direct la hotel sau printr-o agentie de turism?
si mie mi se pare avantajoasa oferta aceasta