PENSIUNEA PASAGER - SOVATA

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Direct la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anuscha2009 spune:

Multumesc
ai cumva un num,ar de telefon de contact???

Mergi la inceput

Buna ziua
Am rezervat si eu la hotel Bradet cu oferta decada balneara

Mergi la inceput

..iar mai am nevoie de un ajutor.
Cum este personalul din statiune???
Mie mi-a raspuns o doamna pe ungureste si parca nu prea avea chef de mine cand i-am vbit pe romaneste. Mi s-o fi parut????

Mergi la inceput

Nu, ai dreptate. Si eu am sunat azi si mi-a raspuns aceeasi doamna<unguroaica>. Am mai sunat si in alte zile si mi-au raspuns alte doamne ff dragute. De , ce sa-i faci , padure fara uscaturi nu exista.In ce perioada te-ai programat?
PS Ceea ce ma intriga este ca nu poti sa incepi tratamentul in prima zi, eu de ex am cazare incepand cu data de 1 sept si mi-a zis ca procedurile le incep pe 2 ceea ce nu-mi convine. O sa sun si maine sa mai intreb poate dau de o receptionera mai draguta. Poate ne vedem pe acolo

Mergi la inceput

Eu m-am programat in perioada 5 10.13.10.2009.
Asa mi-a zis si mie tipa de la receptie ca oferta asta e de 9 zile cazare si sapte tratament.

Pe mine si altceva m-a ,,deranjat,, (ma rog nu foarte tare).

Pe minme ma baga la tratament vreau nu vreau ca cica asa e biletul. Eu vroiam doar pentru fetita care are afectiuni dermatologice.

Acum o sa fac si eu tratament - dar nici nu stiu la ce medic sa merg sa cer trimitere. Sa merg la ginecolog sa fac un consult - ca sa vad dsca imi prieste tratamentul de acolo?? Habar n-am1

Tu vrei sa faci tratament ginecologic???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Anuscha, de cate ori am fost noi la Bradet (de obicei luam pachetul de Paste care includea si accesul la piscina de la Hotel Danubius Sovata) personalul a fost super politicos si de treaba. Nu am avut absolut nicio problema. Nici in statiune.
La Sovata cred ca mai mult turistii vorbesc romaneste , 90% din locuitori sunt maghiari, plus ca vin si multi turisti maghiari, deoarece hotelurile Sovata,Bradet, Faget apartin grupului maghiar Danubius.

Mergi la inceput

Eu cred ca nu te obliga nimeni sa faci tratament, daca nu vrei. Da eu nu pot avea copii si pt asta merg cu toate ca nu-mi pun mari sperante ( probl mari sunt la sot) dar am zis sa incerc, ca nu are ce sa-mi strice. Am facut deja 3 fertilizari in vitro nereusite.

Mergi la inceput

mandyksch multumesc frumos pentru infoematii. As vrea sa te mai intreb ceva. De cate ori ai mers la Sovata, ai vazut cumva copii cu probleme dermatologice? Eu merg pentru fetita si imi pun toata speranta mea in Sovata asta, caci am incercat cu ea toate tratamentele posibile si imposibile,

La hotelul Danubius este o baza de tratament unde au acces si turistii de la Bradet??La lacul Ursu este amenajat si pentru anotimpuri mai reci??

Iazminn, daca tot mergi de ce sa nu iti pui toata speranta, nu se stie niciodata ce si cum vrea DD. Au fost si discutii aici pe forum (eu am dat de ele accidental) si am citit multe fete care au ramas insarcinate dupa Sovata
Tu in ce perioada te duci?

Mergi la inceput

...iAZMINN nu ca ma obliga cineva sa fac tratament, dar ma obliga sa-l platesc.

Mergi la inceput