solutie spalat gresia
Am un fix cu gresia, o spal cu un mop patrat cu microfibra, care se da jos si se clateste cu mana dar orice pun in apa, ramane gresia tulbure, am incercat pana acum: Mr.Proper, otet, spirt, clor chiar si suc din acela fals de lamaie
Ce sa mai incerc?
Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Ritzpatz,e o sticla verde deschis cam de 1,5 l de la Sano,f bun,nu raman pete pe gresie.Cam 15 -16 lei sticla
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
dienutze spune:
Buna
Eu am descoperit o solutie pt gresie si faianta facuta in Targu Mures, ii zice TOP, la 1500 ml, cu 7 lei, o iau din Cora. Degreseaza f f bine, nu se clateste.
Gresia o spal cu mop normal, iar faianta cu mop gen placa dreptunghiulara cu laveta atasabila. Merge de minune!
Spor la treburi!
23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!
CorinaDani spune:
buna,
nu ai spus exact ce fel de gresie ai, lucioasa sau mata ?
ca sa ai rezultate foarte bune pune in apa cu care speli pe jos pronto ceara pentru parchet (5 capacele la 10 litri de apa) sau solutia de spalat parchetul de la sano.
rezultate si mai bune poti avea daca pe gresia curata si uscata dai cu pronto ceara pentru parchet nediluat, cu o laveta. o metoda buna de degresare (inainte de aplicare ceara) este sa freci cm cu cm toata gresia cu orice detergent de vase (lichid sau gel, nu pasta), de preferat unul mai bun, cu partea aspra a unui buretel de vase, apoi speli cu mopul si apa calda curata, de cateva ori pana se clateste bine tot detergentul de vase. la aplicarea de ceara problema e ca trebuie sa stai in genunchi si sa dai cm cu cm. in acest fel gresia capata un luciu deosebit, se va murdari/pata mai greu pentru ca este protejata de pelicula de ceara pronto...
pe urma, pentru mentinerea luciului, pui in apa de spalat ori pronto ceara pentru parchet, ori solutia de la sano.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
alexxxx_x spune:
eu am o gresie semilucioasa, mai mult mata dar avea asa putin luciu pe ea iar in urma zugravirii a ramas cu niste pete albe de la var ! aveti idee cu ce le`as putea indeparta ? am frecat`o cu de toate si tot a mai ramas ! parca si luciu care il avea s`a dus :(
oare e bun si pt gresia mea pronto ceara parchet ???
ellinia spune:
Eu cred ca sunt singura care pun si un pic de clor in apa cu care spal gresia. Pun solutie pentru spalat parchetul de la sano si de regula spal intai zonele cu parchet si apoi pun un pic de clor in apa si spal gresia. Am o gresie mata si nu raman urme, cu exceptia baii mari unde culoarea gresiei e grena si mai raman zone tulburi. Am sa incerc solutia aceea de la Sano, poate am rezultate cu ea. Oricum eu sunt fan Sano, am tot felul de solutii de la ei.
alexxxx_x spune:
am cumparat pronto ceara pentru parchet si o sa incerc cu ea !
arata tare ciudat, asa mai lichida , ma asteptam sa fie mai vascoasa ...oare am luat ce trebuia ?